блицове
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
- Status: Извън линия
Преди години мислех да си сложа две лампи от руска светкавица с "Блиц" ефект (както в дискотеките) на задното стъкло на Уното, та като ми кара някой на дълги да го подсетя, че не ми е удобно така.
После ми попадна една такава импулсна лампа от пътнически самолет ТУ 134 или 154, не си спомням. Май беше 10 000 вата, но като се местих в къщага 2001 година стана на сол и дали от годините или от мързел, така я зарязах тази идея.
Иначе е забранено, но не е отменено.
После ми попадна една такава импулсна лампа от пътнически самолет ТУ 134 или 154, не си спомням. Май беше 10 000 вата, но като се местих в къщага 2001 година стана на сол и дали от годините или от мързел, така я зарязах тази идея.

- doctordre
- потребител
- Регистриран: 13 апр 2007, 20:53
- Модел на автомобила: Sierra '90 Turnier 2.0 GL
- Контакти:
10квnikolovvd написа:Преди години мислех да си сложа две лампи от руска светкавица с "Блиц" ефект (както в дискотеките) на задното стъкло на Уното, та като ми кара някой на дълги да го подсетя, че не ми е удобно така.

- jojo
- потребител
- Регистриран: 21 фев 2007, 14:55
- Модел на автомобила: sierra
принципно е същото ,но различни схеми за връзване и релета и при парламентарните са на отделни крушки ,не са при рефлектора,но за истинско връзване това дето видях си е бая занимавка.иначе си прав забранено е! преди време един приятел беше сложил на аудито си ,ама човека е катаджия(или поне тогава,че сега май не е).ако караш по бързо предполагам,че дразни отсрещния,иначе ако с бавна скорост не мисля,че е толкова дразнещо.вечер изглежда много шик.ама по добре да си спестя пара,време и ужасен акт,затова няма да слагам,не се тревожи 

винаги за каквото и да си говорим,знай че става дума за пари
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Ще хванат тен само с едно святкане. Ако си се заглеждал в небето сигурно си виждал пресвяткащите светлини на самолетите които летят на 10 000 метра. За такава лампа става въпрос. Относно захранването не е проблем за едно святкане (енергията се натрупва в един як кондензатор и се изпразва за кратко време). Затова се нарича импулсна тази лампа.doctordre написа:10квnikolovvd написа:Преди години мислех да си сложа две лампи от руска светкавица с "Блиц" ефект (както в дискотеките) на задното стъкло на Уното, та като ми кара някой на дълги да го подсетя, че не ми е удобно така.
Иначе е забранено, но не е отменено.това може ли да се пусне в кола и ако да- дали ще е яка физиономията на тоя отсреща
- doctordre
- потребител
- Регистриран: 13 апр 2007, 20:53
- Модел на автомобила: Sierra '90 Turnier 2.0 GL
- Контакти:
това ще е убиец, ако наистина се сложи на задното стъклоnikolovvd написа:Ще хванат тен само с едно святкане. Ако си се заглеждал в небето сигурно си виждал пресвяткащите светлини на самолетите които летят на 10 000 метра. За такава лампа става въпрос. Относно захранването не е проблем за едно святкане (енергията се натрупва в един як кондензатор и се изпразва за кратко време). Затова се нарича импулсна тази лампа.doctordre написа:10квnikolovvd написа:Преди години мислех да си сложа две лампи от руска светкавица с "Блиц" ефект (както в дискотеките) на задното стъкло на Уното, та като ми кара някой на дълги да го подсетя, че не ми е удобно така.
Иначе е забранено, но не е отменено.това може ли да се пусне в кола и ако да- дали ще е яка физиономията на тоя отсреща

- debug
- потребител
- Регистриран: 07 фев 2007, 01:29
- Модел на автомобила: триврат Focus Zetec 2.0 99г; Mazda 626 GC купе 84г.; BMW E36 96г.
Не бих го направил... Ще утрепеш човека, щото после известно време ще е сляп.
Мой познат си беше сложил Hella Luminator, които по принцип май не са разрешени за употреба на пътя - грамадни лъскави тенджери, светят като противосамолетен прожектор. Бях с него, когато един идиот не си загаси дългите въпреки няколко премигвания. Моя човек се изнерви и запали прожекторите - ония отсреща отиде в канавката и за едната бройка да се утрепе.
Мой познат си беше сложил Hella Luminator, които по принцип май не са разрешени за употреба на пътя - грамадни лъскави тенджери, светят като противосамолетен прожектор. Бях с него, когато един идиот не си загаси дългите въпреки няколко премигвания. Моя човек се изнерви и запали прожекторите - ония отсреща отиде в канавката и за едната бройка да се утрепе.