Моля за помощ със снимки
- Cougar
- потребител
- Регистриран: 14 яну 2008, 09:34
- Модел на автомобила: Ford Probe GT '93 2.5 V6 EB9003AH, Ford Cougar '00 2.0 16V EB9950AH
- Status: Извън линия
Моля за помощ със снимки
Колеги, дайте снимки на носач на Мондео 2, искам да разбера дали е като на Кугъра, понеже ще излезе по-евтино да си взема от Мондео, от колкото на Кугър. На Мондео 1 е различен...
Продавам си колата !
- jvspasov
- потребител
- Регистриран: 12 юни 2008, 19:29
- Модел на автомобила: Renault Clio Sport 2.0 16V 00 г.
- Контакти:
Re: Моля за помощ със снимки
Да но колегата изпускаш нещо важно - за кое мондео имаш в предвид - колегата е показал за мондео 1.6/1.8/2.0 а тези на кугара са за големите двигатели 2.5-> магарето и закрепването за до 2.5 са различни
Да колегата ти е дал от Microcat снимки и се вижда че за твоята кола са същите като за мондео но с големите кубатури над 2.0 даже на снимката е видно MP25
Аз съм с 2.0 и носачите са същите като на 2 рата снимка която си дал в първия пост - определено има разлика в самото закрепване..и не само дори и в шарнира...
И при мен в Microcat излизат 2 модела носачи - за до и вкл. 2.0 и за по големите кубатури..
Да колегата ти е дал от Microcat снимки и се вижда че за твоята кола са същите като за мондео но с големите кубатури над 2.0 даже на снимката е видно MP25
Аз съм с 2.0 и носачите са същите като на 2 рата снимка която си дал в първия пост - определено има разлика в самото закрепване..и не само дори и в шарнира...
И при мен в Microcat излизат 2 модела носачи - за до и вкл. 2.0 и за по големите кубатури..
Последна промяна от jvspasov на 28 мар 2009, 20:24, променено общо 3 пъти.
Дигитален широкоформатен печат, рязане по контур на винил, рекламни материали, сувенири и други свързани с рекламата!
- Cougar
- потребител
- Модел на автомобила: Ford Probe GT '93 2.5 V6 EB9003AH, Ford Cougar '00 2.0 16V EB9950AH
Моя е 2.0 и искам да разбера дали носачите са едно към едно с тези на Мондео 2 
Честно казано, снимката която съм дал не знам дали е точно на 2.0 Кугър, но УЖ нямало разлика.

Честно казано, снимката която съм дал не знам дали е точно на 2.0 Кугър, но УЖ нямало разлика.
Продавам си колата !
- TED
- потребител
- Регистриран: 30 ное 2004, 23:31
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.8 '94
Ford Cougar 2.5 '00
Ford Mustang GT '07 - Местоположение: Пловдив
На моят Кугар 2.5 V6 носачите са като тези на първата снимка, а на Мондеото ми 1.8 16V MK1 са като на втората.
Ако е само заради тампоните може да рециклираш носача (тампоните се леят на него). Ако е за да си ремонтираш Кугара след инцидента, успех.
Ако е само заради тампоните може да рециклираш носача (тампоните се леят на него). Ако е за да си ремонтираш Кугара след инцидента, успех.
"Здравият разум е колекция от предрасъдъци, събрана до 18-годишна възраст."
А. Айнщайн
Ford Mondeo 1.8 16V MK1 '94
Ford Cougar 2.5 v6 '00
Ford Mustang GT '06
А. Айнщайн
Ford Mondeo 1.8 16V MK1 '94
Ford Cougar 2.5 v6 '00
Ford Mustang GT '06
- Cougar
- потребител
Имам скъсан носач, и търся ако има някъде от Мондео, да излезе по-евтино. Става дума за втора ръка, колкото колата да стъпи на гуми, та да може да се дърпа.
Продавам си колата !
- momo76
- потребител
- Регистриран: 21 окт 2006, 16:11
- Модел на автомобила: Фиеста 1.25 2001г.
Носача е като на Мондео 2.5л мотор. От по малките не става.
- _George_
- потребител
- Регистриран: 01 авг 2007, 18:56
- Модел на автомобила: Mondeo MK3 2.5i V6 24V
- Контакти:
Извинявам се, че пиша в темата на колегата, но имам един въпрос... та да не товаря форума с нова тема искам да попитам, възможно ли е ако са напълно разбити тампоните на носача с голяма скорост (след 120км/ч) да се появът силни вибраций в предницата?
-
Не. Вибрацийте ще са едни и същи при малка и голяма скорост.