Как се сваля модула за управление на килиматроника на Галакс
-
- потребител
- Регистриран: 15 фев 2010, 17:50
- Модел на автомобила: Форд Транзит '07,Форд Галакси '98+LPG FOBOS
- Status: Извън линия
Как се сваля модула за управление на килиматроника на Галакс
Колеги искам да си сваля модула за управление на климатроника на Галактиката, но нещо зависвам на декоративната лайстна. Колата е с оригинален радиокасетофон и двузонов климатроник. Ще съм благодарен на всякакви съвети.
-
- потребител
- Регистриран: 02 фев 2009, 18:54
- Модел на автомобила: Сеат Алхамбра тди 2001,Fiesta Jas 1,25 2000
Re: Как се сваля модула за управление на килиматроника на Галакс
Като махнеш касетофона(ако е двоен дин),отдолу се виждат два болта които държат декоративната лаисна.Ама не са само те, не бързаи да напъваш.После сваляш капака около врътките.Захваната е само с клик.Съветвам да не се използва отверка, а пластмасово перо,за да не се драска и счупи нещо.Като се свали се откриват още 4-5 болта.Не помня колко точно бяха.Може и 6 да са.И вече имаш достъп.
-
- потребител
- Регистриран: 15 фев 2010, 17:50
- Модел на автомобила: Форд Транзит '07,Форд Галакси '98+LPG FOBOS
Това не се ли отнася за случаите с климатик? Аз питам за климатроник. И другото, как да сваля касетофона( с какво) има 4 отвора в ъглите?pelteka написа:...После сваляш капака около врътките...
-
- потребител
- Регистриран: 02 фев 2009, 18:54
- Модел на автомобила: Сеат Алхамбра тди 2001,Fiesta Jas 1,25 2000
Такова съм свалял, такова обяснявам.На мен никои не ми е казвал как се прави.Просто гледам и мисля.Принципа е важен. Помисли малко и ти.Касетофона се вади като напъхаш в 4-те дупки отверки,шишове за плетене или за скара,електроди или там квото влезне и имаш под ръка и после дърпаш навън.И тои е на клик.Просто трябва да освободиш зъбчетата.