HELP - радар-детектор
- red
- потребител
- Регистриран: 04 окт 2005, 10:36
- Модел на автомобила: Mondeo 2.0L 16 combi mkII GHIA GAZ
- Контакти:
- Status: Извън линия
HELP - радар-детектор
Ето с какво се сдобих.... до тук добре - работи!
Проблемът е следният искам да го сложа до огледалото, НО кабечето се включва в запалката и виси гадно през стъклото. Искам да изведа ток от плафона - някой знае ли как се сваля и какви токове има там?
Ще съм благодарен!
Проблемът е следният искам да го сложа до огледалото, НО кабечето се включва в запалката и виси гадно през стъклото. Искам да изведа ток от плафона - някой знае ли как се сваля и какви токове има там?
Ще съм благодарен!
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
- demiro
- потребител
- Регистриран: 17 мар 2005, 00:36
- Модел на автомобила: голяма печка :)
Ако има някой удобен автомобил за това което си намислил,то това е Мондео. Развиваш плафона с кръстата отверака и там намираш двете клеми за лампата,режеш от кабела накрайника,който е за запалката,като внимаваш да не объркаш плюсовете и минусите.Значи плюса на кабела на радардетектора е този който опира в долната част на запалката,а при плафона е този който се опира в долната остра част на лампата.Кабелчетата на детектора,пъхаш в обувките на кабела за плафона и воала.
Внимавай с плюса и минуса,много лесно можеш да изгориш радар детектора! Кабела прокарай да излиза под кората.
Ето как е при мен:

Ето как е при мен:

- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
ми аз мога да ти покажа как съм го направил при мен... изкарал съм кабел от плафона, прекарал съм го през пантичката на сенника и антирадара ми е лепнат на сенника от страната на тавана (това за да не се вижда...) нямам фотоапарат сега... утре ще се опитам да го щракна и да го кача...
(тва вече е ненужен пост, я някой правоимащ да го зачисти, че много ми станаха мненията
)
(тва вече е ненужен пост, я някой правоимащ да го зачисти, че много ми станаха мненията

Последна промяна от la4o на 29 юли 2006, 20:23, променено общо 1 път.
- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
снимките са от телефон... но мисля че се вижда достатъчно...
Единственото, което може да те затрудни е прокарването на кабелчето от плафона към пантичката... много е куцо, но аз успях
мисля, че аз се целех от пантичката, към плафона 
Ако ти хареса как е станало, действай
и успех... а ако направиш нещо друго, можеш да се похвалиш, че ако е по-хитро и ние да го направим 
edit: Абе чак сега видях, demiro говори за къстата отверка... да не би да има и друг тип плафони???
Единственото, което може да те затрудни е прокарването на кабелчето от плафона към пантичката... много е куцо, но аз успях

Ако ти хареса как е станало, действай

edit: Абе чак сега видях, demiro говори за къстата отверка... да не би да има и друг тип плафони???
- svir4o
- потребител
- Регистриран: 17 юни 2006, 23:35
- Модел на автомобила: MONDEO mk3 2,5 v6 със сърце от София
за радара
хубаво сте го измислили.и аз го бях монтирал на сенника но след като взе да пада от тези дупки дето са навсякъде един ден ме ядоса до такава степен че отворих таблото със скоростомера и оборотомера и монтирах детектора вътре в горната страна над уредите и го включих през ключа за паленето.така като дам контакт той се тества и е готов да си връща парите.така е невидим за куки и други недоброжелатели. иначе отдавна се е изплатил 

- demiro
- потребител
Точно такъв е и при мен,но не съм сигурен много за кръстатата отверка де,но от там се взема тока. При нашите с твоя радар детектори не е удобно на сенника,щото имат електронен компас и дисплей на който колкото са по-близо куките,толкова по-много чертички има на него.Та ако го монтираш там,няма да се вижда гъзарийката,да...red написа:......При мен плафонът е малко по - друг - с централна светлина и две насочени за пътника и за шифьора......

- MegatroniC
- потребител
- Регистриран: 29 апр 2006, 22:42
- Модел на автомобила: Fiesta MK IV Ghia 1,25i 16V Zetec-S
Honda Jazz II 1.3 iDSI - Местоположение: Бургас
- Контакти:
уоу уоу уоу, че те нашите катаджии да не използват техника от НАСАnikolovvd написа:ловеше ги на 10-тина километра по рано.

сегашните им радари немогат да метнат дори и на 3 км на терен без смущения

- demiro
- потребител
До сега колкото пъти са ме спирали,не са ми правили проблем никога,може би щото си нося бухалката във вратата,незнам
По принцип забранени в БГ са антирадарите,а не радардетекторите.
Значи нашите полицаи имат само един радар за сега,това е ТР4 модела.Този радар се индекира на "Кобра" моделите,а и на другите,които засичат Х-банда с буквата Х,като ми се е случвало,ако радара е пуснат постоянно,да ги хващам от два километра не пресечена местност.Когато ги ползват само да те прострелят е по-сложно,но пак върши работа
Купих го 2005 началото на годината,когато ме хванаха при ограничение 60 с 140 км/час и ми взеха 16 точки.От тогава да чукна на дърво не съм глобяван за превишена скорост
П.П. А плафона наистина е на щипки,сори за заблудата
Даже като гледах моите сенници,ако трябваше да се слага на тях,нали там има ток дето е за осветяване на огледалото на сенника,та си мисля,че и от там може да се вземе ток.Но горното при мен просто не е актуално именно заради това,че няма де се вижда дисплейчето на детектора хубаво.
Лъчо,гледам при тебе нямаш тези екстри/плафони за четене и светещи огледала на сенниците/,а? Хо,хо,хоу

По принцип забранени в БГ са антирадарите,а не радардетекторите.
Значи нашите полицаи имат само един радар за сега,това е ТР4 модела.Този радар се индекира на "Кобра" моделите,а и на другите,които засичат Х-банда с буквата Х,като ми се е случвало,ако радара е пуснат постоянно,да ги хващам от два километра не пресечена местност.Когато ги ползват само да те прострелят е по-сложно,но пак върши работа

Купих го 2005 началото на годината,когато ме хванаха при ограничение 60 с 140 км/час и ми взеха 16 точки.От тогава да чукна на дърво не съм глобяван за превишена скорост

П.П. А плафона наистина е на щипки,сори за заблудата

Даже като гледах моите сенници,ако трябваше да се слага на тях,нали там има ток дето е за осветяване на огледалото на сенника,та си мисля,че и от там може да се вземе ток.Но горното при мен просто не е актуално именно заради това,че няма де се вижда дисплейчето на детектора хубаво.
Лъчо,гледам при тебе нямаш тези екстри/плафони за четене и светещи огледала на сенниците/,а? Хо,хо,хоу

-
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2006, 20:07
- Модел на автомобила: БМВ Е46 320d Комби 2001г 136к.с
Дааа,антирадара е нещото което най-бързо си изкарва парите в цялата кола.Моят се изплати за 2 седмици и сега съм на печалбаdemiro написа: Купих го 2005 началото на годината,когато ме хванаха при ограничение 60 с 140 км/час и ми взеха 16 точки.От тогава да чукна на дърво не съм глобяван за превишена скорост

- demiro
- потребител
То BuLLDoZeR
Виж тая тема има подробно откъде и как
http://clubford.org/forum/viewtopic.php?t=1609
То 1.8d
Де си го пъхнал чак там
,то за пет лева ще се издушите,дето вика Робин Кафалиев в скеча
С това разположение губиш ценни сантиметри,пардон километри сигурно

Виж тая тема има подробно откъде и как

http://clubford.org/forum/viewtopic.php?t=1609
То 1.8d
Де си го пъхнал чак там

-
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2006, 20:07
- Модел на автомобила: БМВ Е46 320d Комби 2001г 136к.с
Абе и аз така мислех,но този дето го купих от него за 105 лв.(дето някой по-горе питаше колко струва такова чудоdemiro написа:Де си го пъхнал чак там![]()
,то за пет лева ще се издушите,дето вика Робин Кафалиев в скеча
С това разположение губиш ценни сантиметри,пардон километри сигурно
![]()