айде аз да кажа , че не съм доволен от "Кобрите"
- red
- потребител
- Регистриран: 04 окт 2005, 10:36
- Модел на автомобила: Mondeo 2.0L 16 combi mkII GHIA GAZ
- Контакти:
- Status: Извън линия
ами казвам.
ходих да си сменя стъкло - предно на колата от подписа ми
Дори не ми дадоха да видя какво ще сложат(не че всеки ден сменям стъкла и щах да разбера нещо)
обясних им, че сагашното не ми харесва и за това го правя и и истинско стъкло
отговор "нема проблеми"
"-пехвърляте ли лепенките?"
"-нема проблеми!"
минавам аз след няколко часа - гледам работата готова стъклото сложено лепенките - почти. Все едно са ги ръфали, ръфали. отг. "Ми к`во да напраа"
резултати чистачките са монтирани с "ръце в г....а". Наложи ми се да си свалям кората да ги нагласям чак от моторчето (да не обяснявам с подробности как и защо)
Но НАЙ-ВАЖНОТО стъклото е изключително сакапано - на няма и три месеца е надрано във всички възможни посоки!
Операцията си загуби смисъла. Само дето съм 150 лв. назад
ходих да си сменя стъкло - предно на колата от подписа ми
Дори не ми дадоха да видя какво ще сложат(не че всеки ден сменям стъкла и щах да разбера нещо)
обясних им, че сагашното не ми харесва и за това го правя и и истинско стъкло
отговор "нема проблеми"
"-пехвърляте ли лепенките?"
"-нема проблеми!"
минавам аз след няколко часа - гледам работата готова стъклото сложено лепенките - почти. Все едно са ги ръфали, ръфали. отг. "Ми к`во да напраа"
резултати чистачките са монтирани с "ръце в г....а". Наложи ми се да си свалям кората да ги нагласям чак от моторчето (да не обяснявам с подробности как и защо)
Но НАЙ-ВАЖНОТО стъклото е изключително сакапано - на няма и три месеца е надрано във всички възможни посоки!
Операцията си загуби смисъла. Само дето съм 150 лв. назад
-
- потребител
- Регистриран: 15 ное 2006, 10:56
- Модел на автомобила: Сеат Леон 2002 1.6, 16v 77kw/105 к.с.
- Status: Извън линия
На коя Кобра си ходил, аз на Симеон. Смениха ми предно стъкло (счупено) разликата от преди е само че това е малко по-късо и не оригинално разбира се. Лепенките са както бяха и на старото.
За надраскване какво имаш предвид от чистачките? или нещо друго, аз не съм се заглеждал, но това нещо ме притесни.
За надраскване какво имаш предвид от чистачките? или нещо друго, аз не съм се заглеждал, но това нещо ме притесни.