Download.bg пише за нас
- The seven
- потребител
- Регистриран: 16 яну 2005, 13:39
- Модел на автомобила: Punto 75 1,2 MPI ELX '96
- Контакти:
- Status: Извън линия
Download.bg пише за нас

Последна промяна от The seven на 12 окт 2006, 15:46, променено общо 1 път.
Поздрави

- Brock
- потребител
- Регистриран: 15 фев 2005, 11:49
- Модел на автомобила: Mondeo 1.6 16V - 94г. - комби АГУ
- Контакти:
Eeeeeeeeeeeeeee - тва ме изкефи максимално
Откъде я изкопа тая статийка - тва някакъв "хартиен" вестник ли е?!
Как никой досега не е забелязал тази статия?!

Откъде я изкопа тая статийка - тва някакъв "хартиен" вестник ли е?!
Как никой досега не е забелязал тази статия?!

Последна промяна от Brock на 12 окт 2006, 15:47, променено общо 1 път.
- The seven
- потребител
- Регистриран: 16 яну 2005, 13:39
- Модел на автомобила: Punto 75 1,2 MPI ELX '96
- Контакти:
http://www.download.bg/index.php?cls=magazine&mtd=buy" onclick="window.open(this.href);return false;
Поздрави

- V_A_N_K_A_T_A
- потребител
- Регистриран: 03 сеп 2005, 15:03
- Модел на автомобила: Alfa 156 2.0 20V Turbo;Ford Mondeo Turnier 1.8 16V 93'
- Контакти:
- ImpossibleMan
- потребител
- Регистриран: 17 авг 2006, 20:33
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.4 Titanium 2011
Супер, колко ли струва тая статийка или е на приятелски начала?
Няма значение, важно е сайта да се популяризира. В BG има толкова фордове...Тия статийки имат ефект, но напоследък мисля, че отшумя ерата на списанията. Дано все пак някой си купува списания, щото аз спрях преди година. Дотогава не съм изтървал брой на Download.

- ImpossibleMan
- потребител
- Регистриран: 17 авг 2006, 20:33
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.4 Titanium 2011
МП са глупаци, в това се убедих като си взех новата Фиеста преди 3 месеца. Първо бяха писали в Ауто Билд, че подаряват един пълен резервоар на новите собственици на моделите Форд и Волво, а после... ни лук яли ни лук мирисали. Питах агента ми за това, той ми вика, МП никога не е работило с Петрол , а с Шел!!!!! После зареди колата ми на Петрол де, не на Шел
Писах до МП, никой не благоволи да отговори. Писах в един форум на едно списание, добре, че един от редакторите препрати писмото ми до служителка на МП, която ми отговори: Абе договора не бил сключен още и като бъдел сключен , всички собственици на Форд щели да получат един пълен резервоар с задна дата! Таратанци... И досега си го чакам резервоара, а мина вече почти година от писанията в Ауто Билд! Е как да си вземеш нова кола пак от тия лъжци? Ето, преди по вече от месец отивам в сервиза на Мото Пфое, защото ми изгоря запалката на 3200 км!( сега вече са 5300. Монтьора ми вика, че сефте му се случвало да изгори запалка на ФОРД!!!!) , а ония незнаят къде се намират предпазителите на Фиестата!!!!!!!! Представяте ли си!!! накрая му казах, че са под жабката, а оня после ми вика, ама то там дето трябвало да има бушон за запалката, нямало!!!!! Ееее намери бушона след редица консултации с един колега и ме накара да си го купя, щото трябвало да чакам час да ми оформи гаранцията! Е хубаво, вика струвал стотинки. Отивам аз на магазина на Мото Пфое, ама оня и той не знае колко струва и след ровичкане ми продаде един бушон за 2.10 лв!!!!! Баси!! После оня слага бушона и... познайте, пак изгоря!!!! Най-накрая кандардисаха да ми подменят запалката, ама вече 5 седмици няма и вест!!!!!! Баси сервиза, баси и обслужването!!! Абе аз вече отказах цигарите, а ония още не са получили запалката!!! ЕЕЕ... то колата ми дойде за месец от Кьолн, а една запалка се бави повече от 5 седмици вече, сигурно ще станат и доста повече!
Представям си, ако стане по-сериозен проблем, какво ще правя!!!!! Скоро четох, че Рено давали автомобил, докато твоята кола била в сервиза! Никак не ми се иска да си вземам Рено, щото Фиестата е много хубава, но така Мото Пфое си слагат таралеж в гащите! Абе няма ли някой от МП да влиза в тоя форум? Или се крият като лалугери, мамка им !!!!!!!!
Изобщо, прекрасния автомобил ФОРД се ОСИР*А от нашите дилъри! Дано скоро ги подменят, както доста други автомобилни фирми направиха!

Представям си, ако стане по-сериозен проблем, какво ще правя!!!!! Скоро четох, че Рено давали автомобил, докато твоята кола била в сервиза! Никак не ми се иска да си вземам Рено, щото Фиестата е много хубава, но така Мото Пфое си слагат таралеж в гащите! Абе няма ли някой от МП да влиза в тоя форум? Или се крият като лалугери, мамка им !!!!!!!!
Изобщо, прекрасния автомобил ФОРД се ОСИР*А от нашите дилъри! Дано скоро ги подменят, както доста други автомобилни фирми направиха!
- Dundee
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2006, 14:48
- Модел на автомобила: Mondeo Mk4 2.5T
Като е тръгнало да излизаме от темата:
наистина на някои места в МП са иди0ти. Преди време в магазина на Сливница ми се правиха на интересни и след това писах на един от мениджърите мейл с оплакване. Никакъв отговор. "Прекрасно" отношение към клиентите.
За сметка на това пък от магазина за части в Младост досега нямам повод да се оплача.
наистина на някои места в МП са иди0ти. Преди време в магазина на Сливница ми се правиха на интересни и след това писах на един от мениджърите мейл с оплакване. Никакъв отговор. "Прекрасно" отношение към клиентите.
За сметка на това пък от магазина за части в Младост досега нямам повод да се оплача.
-
- snaiperisto
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2006, 22:59
- Модел на автомобила: Мондео , Ескорт кабрио...и Honda CBR 600F3
cossy написа:Има хора във форума от МП, дано проблемите ви да стигнат ди тях
Кои са па тия ?
Ако не ги е срам да се покажат , та да има по кого да псуваме , макар че аз не ги посещавам откакто искаха на жена ми 34лв. са преход от оригинална букса Форд към евробукса...и някой тука ми даде някъв линк ...и си я купих за 5.
...дрън-дрън...мноо важно...