ТАЛОН
- ofeto
- потребител
- Регистриран: 29 май 2007, 18:55
- Модел на автомобила: форд мондео 1.8tdi
- Status: Извън линия
ТАЛОН
здр колеги искам да попитам следното:преди окло 2 мецеца ми взеха талона за превишена скорост с акт за едим месец,след като мина месеца отидих в кат да си взема наказателното постановление.от там ми казаха 4е не е готово и ми удължиха да карам с акта още един месец.да ама с това удължаване влизам в новия закон!!!та въпроса ми е след като са ми взели талона и един месец след взимането(когато аз дефакто тр да си го получа) аз още съм бил под стария закон с това удължаване ще ме третират ли по новия?
- FordSierra1.6L
- потребител
- Регистриран: 28 фев 2005, 22:11
- Модел на автомобила: Ford mondeo MK2 2.5 V6 "ST"
Ми няма логика да те третират по новия защото акта е направен дефакто преди да влезе закона а ако те минат по новия закон може да ги съдиш щото нямат никакво законно право при положение че акта е с задна дата.....То по тая логика трябва да пострадат много хора .....щото те знаят за тоз закон и умишлено да удължат срока и после да те срежат много лошо......Но не мисля че трябва да те таксуват по новия закон не е правилно.
- ofeto
- потребител
- Регистриран: 29 май 2007, 18:55
- Модел на автомобила: форд мондео 1.8tdi
та значи искам да попита още нещо!талона ми го взеха в Хасково,а аз се водя на отчет в Благоевград!въпроса ми е наказателното постановление от къде се издава?там от където са ти взели талона или от рпу-то където се водиш на отчет?защото ако се издава от там където са ти взели талона аз ще тр да съм третиран по стария закон и то би тр да е излезнало и просто още да не е дошло до благоевград,защото акта все пак е от преди два месеца!вие как мислите?
- naftova pechka
- потребител
- Регистриран: 05 мар 2007, 11:10
- Модел на автомобила: FIESTA II 86г., 1600 D, 54 h.p.
Renault Kangoo 1870 D, 65 h.p. - Местоположение: София
ОБЖАЛВАНЕТО Е ТАМ КЪДЕТО СА ТИ СЪСТАВИЛИ АКТА
ОБЖАЛВАНЕТО НА НП Е ТАМ КЪДЕТО СА ТИ ГО НАПИСАЛИ........ЗНАЧИ В ХАСКОВО....ОБЖАЛВАЙ ГО! ЩЕ СПЕСТИШ ТОЧКИ И ГЛОБА. ДОРИ И ДА ТИ ГО ПОТВЪРДЯТ ЩЕ СТАНЕ СЛЕД ЕДНА ГОДИНА.......ПОМИСЛИ ДА РЕЧЕМ 100 ЛЕВА ДНЕС И 100 ЛЕВА СЛЕД ЕДНА ГОДИНА... - СИГУРНО ПО-МАЛКО НЕЩА ЩЕ СИ КУПИШ ЗА ТЕЗИ ПАРИ.......ПЪК И ЗА ЖАЛЕНЕ ТАКСА НЯМА, НЕ Е НУЖНО ДА СЕ ЯВЯВАШ ПО ДЕЛОТО.....ПРАЩАШ ЖАЛБИ ПО ПОЩАТА.
БРЕЙЙЙЙЙ В ПЛОВДИВ СТЕ МНОГО ДОБРЕ ОБСЛУЖВАНИ ОТ ПОЛИЦИЯТА......БРАВО....ТУК В СОФИЯ САМ ОТИВАШ ДА ТИ ГО ВРЪЧАТ ЗАЩОТО ТИ ИЗТИЧА СРОКА НА АКТА
БРЕЙЙЙЙЙ В ПЛОВДИВ СТЕ МНОГО ДОБРЕ ОБСЛУЖВАНИ ОТ ПОЛИЦИЯТА......БРАВО....ТУК В СОФИЯ САМ ОТИВАШ ДА ТИ ГО ВРЪЧАТ ЗАЩОТО ТИ ИЗТИЧА СРОКА НА АКТА

- debug
- потребител
- Регистриран: 07 фев 2007, 01:29
- Модел на автомобила: триврат Focus Zetec 2.0 99г; Mazda 626 GC купе 84г.; BMW E36 96г.
Ако ми го беше разкал някой друг нямаше да го повярвам
Но ей така - звъни се в къщи една събота към 10 часа -долу ладичка с буркан. Първо си викам - сега пък какво е станало - а те ми носят постановлението, подписах се, връчиха ми талончето и по живо по здраво. Но това е само веднъж до сега за всичките ми 6 акта
.