![]() |
![]() |

zagor13 написа: ... на защо като дам с кабела плюс и пали веднага и без проблеми.Ако е маса ще си прави проблема.Да не би да е нещо в самата ключалка за паленето - контакт да не прави добър - знам ли.Наскоро си сменях ключа и карам с новия - дали е възможно от това да е...

zagor13 написа: От къде ще е този проблем...???!!!???

Бях писал в онази тема, само че под друго име, но си забравих паролата, а e-mail ми се изгуби нещо и не можах да си я възстановя. Така че, ако искат, модераторите могат да изтрият профил "Захари". При мен го имаше този проблем, по стартера всичко беше наред. Но след като смених почти всички кабели с нови, защото стигнах до извода, че отнякъде губи ток, вече не прави така. Не се мъчете със стартерите, ако имате този проблем. От кабелите е. 
zaxyg написа:И така, и аз да се изкажа.![]()
Бях писал в онази тема, само че под друго име, но си забравих паролата, а e-mail ми се изгуби нещо и не можах да си я възстановя. Така че, ако искат, модераторите могат да изтрият профил "Захари". При мен го имаше този проблем, по стартера всичко беше наред. Но след като смених почти всички кабели с нови, защото стигнах до извода, че отнякъде губи ток, вече не прави така. Не се мъчете със стартерите, ако имате този проблем. От кабелите е.
Успех.

zagor13 написа:...да разглобя половин кола , че и цяла за тоя дето духа...
Да разбираме ли, че според теб стартерите не дефектират?zaxyg написа:Не се мъчете със стартерите, ако имате този проблем. От кабелите е.

traqn_savov написа:хм кабелче???? не е от четки, дори не е от стартера, май е от кюча.

Назад към ДВИГАТЕЛ И ТРАНСМИСИЯ
Потребители разглеждащи този форум: Alexi, Ianaki, qiliev и 2 госта