Пети Национален Събор на Клуб Форд - 2007
- S@sel@
- потребител 
- Регистриран: 28 яну 2005, 23:39
- Модел на автомобила: ex.Фиеста 1.1 mi `94 / ex.Фокус 1.8 115к.с.
- Status: Извън линия
Пети Национален Събор на Клуб Форд - 2007
Датата: 23-24 Юни 2007
Мястото: Априлци
Мястото е почивната база на община Свищов. Има огромна столова подходяща за купони, както и голяма поляна с място за Фордовете. Наблизо има и басейн.
Миналата година хората бяха сготвили вкусно и порциите си бяха достойни. Надяваме се тази година да не се изложат и за сега за събота вечер направихме приблизително меню: салатка шопска, пил. пържола, гарнитура варени картофи, пържени чушки, плодове за десерт. Алкохолното и безалкохолното се разбрахме сами да си го носим. Все пак от там ще имат готовност ако си изпием запасите да ни подпомогнат с техните. Ще има и сухи мезета- кашкавалче, луканка и пр. Сухите мезета са под въпрос, поради все още неизготвена оферта от тяхна страна. За сега цените са следните: нощувките са по 9 лв, вечерата и тя ще дойде около 6-7, а според предварителните разговори за 9 лв с мезетата. Другата седмица ще трябва да потвърдя част от бройките и да получа по- точни цени за храната. Крайно за записване е 8-ми Юни. Ако някой инцидентно риши да дойде предполагам, че ще намерим къде да го настаним, но не почивайте на тази мисъл. Имайте предвид, че Априлци е разтеглено в пространството и ако си правите резервации сами може да се окажете на 5 и повече км от компанията.
Всеки, който иска да се включи да пише тук. И да си каже дали иска спалня за двама или може да го комбинираме с някои от колегите- има и стаи с по 3,4 и пр легла..Резервациите се потвърждават след капаро, за повече информация лична на мен или на la4o. Капарото е 15 лв.
Ето снимки от миналата година в галерията:
http://www.clubford.org/portal/componen ... Itemid,94/

Мястото е почивната база на община Свищов. Има огромна столова подходяща за купони, както и голяма поляна с място за Фордовете. Наблизо има и басейн.
Миналата година хората бяха сготвили вкусно и порциите си бяха достойни. Надяваме се тази година да не се изложат и за сега за събота вечер направихме приблизително меню: салатка шопска, пил. пържола, гарнитура варени картофи, пържени чушки, плодове за десерт. Алкохолното и безалкохолното се разбрахме сами да си го носим. Все пак от там ще имат готовност ако си изпием запасите да ни подпомогнат с техните. Ще има и сухи мезета- кашкавалче, луканка и пр. Сухите мезета са под въпрос, поради все още неизготвена оферта от тяхна страна. За сега цените са следните: нощувките са по 9 лв, вечерата и тя ще дойде около 6-7, а според предварителните разговори за 9 лв с мезетата. Другата седмица ще трябва да потвърдя част от бройките и да получа по- точни цени за храната. Крайно за записване е 8-ми Юни. Ако някой инцидентно риши да дойде предполагам, че ще намерим къде да го настаним, но не почивайте на тази мисъл. Имайте предвид, че Априлци е разтеглено в пространството и ако си правите резервации сами може да се окажете на 5 и повече км от компанията.
Всеки, който иска да се включи да пише тук. И да си каже дали иска спалня за двама или може да го комбинираме с някои от колегите- има и стаи с по 3,4 и пр легла..Резервациите се потвърждават след капаро, за повече информация лична на мен или на la4o. Капарото е 15 лв.
Ето снимки от миналата година в галерията:
http://www.clubford.org/portal/componen ... Itemid,94/
					Последна промяна от S@sel@ на 15 май 2007, 12:14, променено общо 1 път.

БОГ създаде хората, COLT ги направи равни!
						- ivoled
- потребител 
- Регистриран: 11 мар 2007, 23:39
- Модел на автомобила: Фиеста 98(вече не), Орион 91 и ЛАЧИЯ ДОГАН
Две места за мен и жената,кажете обаче как ще се плаща?
Още няколко въпроса:
Закуска и обяд за неделя?
Някои някви партии за пиенето с някого?
Коси защо не дава пари на лачо и можели някои дами обясни повечко как да стигна до там,че несъм ходил там,пък блило то и на лични?

Още няколко въпроса:
Закуска и обяд за неделя?
Някои някви партии за пиенето с някого?
Коси защо не дава пари на лачо и можели някои дами обясни повечко как да стигна до там,че несъм ходил там,пък блило то и на лични?
					Последна промяна от ivoled на 15 май 2007, 16:43, променено общо 1 път.

- kEFi
- потребител 
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
Как се стига?
ето пример: http://www.bgmaps.com/routing/result/ro ... 6f24&pID=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Закуска и обяд в неделя - обикновено ядем където и както ни е кеф - има доста места - я на закуски, я на чорбички.(еле за препилите)...

ето пример: http://www.bgmaps.com/routing/result/ro ... 6f24&pID=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Закуска и обяд в неделя - обикновено ядем където и както ни е кеф - има доста места - я на закуски, я на чорбички.(еле за препилите)...

- nikolovvd
- потребител 
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Re: Пети Национален Събор на Клуб Форд - 2007
Това да не е шега!?S@sel@ написа:Датата: 23-24 Юни 2006
- la4o
- потребител 
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
не, не е шега... това е заспал Съсел...
да се чете 2007!
Още двама ще се присъединят...
Аз +1
дал съм капаро
P.S По повод деленето на пътя... В случай, че някой има желание да присъства, но по някаква причина не може или не иска да дойде с колата си, може да разчита на колеги... аз мога да возя двама от София...
 от София...

да се чете 2007!

Още двама ще се присъединят...
Аз +1

дал съм капаро

P.S По повод деленето на пътя... В случай, че някой има желание да присъства, но по някаква причина не може или не иска да дойде с колата си, може да разчита на колеги... аз мога да возя двама
 от София...
 от София...- mrdds
- потребител 
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
Евала,реши се вече!
Аз + гаджето=стая със спалня 

.
 .
Под въпрос е кучето 

Понеже говорихме с Лъчо за кучето ми,то няма да присътва....макар,че е форд фен,ама.... по удобно ще е да не го вземам.Уговорил съм му "хотел" при родителите ми,така че не го мислете и него. 

Мисля,че още е рано за твърди резерваций,защото всичко се случва,но за сега сме в кюпа.
П.П
От мен има 2 кила рИкия горзданка и 5л.Винце от домашната изба по специални рецепти (червено или бяло по желание),че set откога ги сънува.......
 (червено или бяло по желание),че set откога ги сънува....... 
Тъй като минали години сте ходили добре е да кажете маршрута ,по който мминавате,за да се съберем някъде(Карлово може би) хората от Ю.България и София окръг....то е ясно ,че другите отгоре Стара планина ще са отделно.

Аз + гаджето=стая със спалня

.
 .Под въпрос е кучето

Понеже говорихме с Лъчо за кучето ми,то няма да присътва....макар,че е форд фен,ама.... по удобно ще е да не го вземам.Уговорил съм му "хотел" при родителите ми,така че не го мислете и него.

Мисля,че още е рано за твърди резерваций,защото всичко се случва,но за сега сме в кюпа.
П.П
От мен има 2 кила рИкия горзданка и 5л.Винце от домашната изба по специални рецепти
Тъй като минали години сте ходили добре е да кажете маршрута ,по който мминавате,за да се съберем някъде(Карлово може би) хората от Ю.България и София окръг....то е ясно ,че другите отгоре Стара планина ще са отделно.
- Maikal
- потребител 
- Регистриран: 12 май 2007, 16:36
- Модел на автомобила:  
 Ford Focus 1.0 EcoBoost 125hp 2015 ;)
 Ford Focus 1.6 TDCi 90hp 2008 ;)
 Ford Mondeo 2.0 TDCi 115hp 2004
 Ford Mondeo 1.6 16V Zetec 90hp 2000
- Контакти:
Дано до тогава да взема книжле и да паля мойто Форд иначе, ще се моля на някой колега ... 
Велико Търново -> Априлци

Велико Търново -> Априлци
					Последна промяна от Maikal на 15 май 2007, 16:10, променено общо 1 път.

- Maikal
- потребител 
- Регистриран: 12 май 2007, 16:36
- Модел на автомобила:  
 Ford Focus 1.0 EcoBoost 125hp 2015 ;)
 Ford Focus 1.6 TDCi 90hp 2008 ;)
 Ford Mondeo 2.0 TDCi 115hp 2004
 Ford Mondeo 1.6 16V Zetec 90hp 2000
- Контакти:
- kEFi
- потребител 
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
Ако обичате, не спамете темата!
На срещата идва всеки, който пожелае!
Всеки може да се организира както иска!
Конкретното в случая е - който е сигурен и желае нощувка и вечеря на упоменатото място - да се обозначи, което пък е важно, за да се уточнят навреме нещата (в тази си част)!
....не е казарма

На срещата идва всеки, който пожелае!
Всеки може да се организира както иска!
Конкретното в случая е - който е сигурен и желае нощувка и вечеря на упоменатото място - да се обозначи, което пък е важно, за да се уточнят навреме нещата (в тази си част)!
....не е казарма