ремъци, ролки и съеденител
- iv4oto76
- потребител
- Регистриран: 29 юни 2007, 00:46
- Модел на автомобила: Focus 1.6 16V SW 100 hp
- Status: Извън линия
ремъци, ролки и съеденител
Скоро си купих кола и сега трябва да направя задължителната смяна на консумативите - ремъци, ролки и може би съеденител отделя много горе искам да питам каква е цената и на коя марка да избера и от къде мога да ги закупя в гр. Плевен
Колата е Ford Focus 1.6 16V SW 1999 година.
Колата е Ford Focus 1.6 16V SW 1999 година.
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
За ремъци и ролки има горе в Съобщението.
За съединителя незнам, не сменявал никога съединител.
От къде ?
Имаме си вече МП, можеш да питаш и там. Имат и варианти с алтернативни части.
Дригия вариант е магазина с/у Градската. От там какво съм взел не съм се оплакал. Ако не го знаеш пиши ЛС еветуално ще се срещнем и щи го покажа.
А най-добре е да се опиташ с търсачката на форума да видиш за съединител кой какво е купувал.. Има много теми и има вероятност тази да си остане без отговор.
Само ме дразни темата "кой, какво, от къде, за колко". Ама то хуу си писал, че си го взел но няма коментар. Кой зне какъв е боклук и трябва се найграят мин. 100 човека прочели че ...
Писах там и спрях. Даже и не ровя там.
Опитай с търсачката да търсиш евентуално тук в този раздел за съединител.
Вероятно на хората няма им се пише на ново.
Само не го приемай че ти се карам. Винаги така го приемат. Реват катооо ...
Опитвам се да те насоча из форума
За съединителя незнам, не сменявал никога съединител.
От къде ?
Имаме си вече МП, можеш да питаш и там. Имат и варианти с алтернативни части.
Дригия вариант е магазина с/у Градската. От там какво съм взел не съм се оплакал. Ако не го знаеш пиши ЛС еветуално ще се срещнем и щи го покажа.
А най-добре е да се опиташ с търсачката на форума да видиш за съединител кой какво е купувал.. Има много теми и има вероятност тази да си остане без отговор.
Само ме дразни темата "кой, какво, от къде, за колко". Ама то хуу си писал, че си го взел но няма коментар. Кой зне какъв е боклук и трябва се найграят мин. 100 човека прочели че ...
Писах там и спрях. Даже и не ровя там.
Опитай с търсачката да търсиш евентуално тук в този раздел за съединител.
Вероятно на хората няма им се пише на ново.
Само не го приемай че ти се карам. Винаги така го приемат. Реват катооо ...

Опитвам се да те насоча из форума

- iv4oto76
- потребител
- Регистриран: 29 юни 2007, 00:46
- Модел на автомобила: Focus 1.6 16V SW 100 hp
ре
Мерси просто има много малко постове за Форд Фокус за това се интересувам и вече проверих зад Градската градина и там ми казаха че имат комплект ремък и само една ролка =134лв но аз си мисля че ролките са повече от една все пак е 16V
- Svetlix
- потребител
- Регистриран: 21 сеп 2006, 18:38
- Модел на автомобила: Nissan Almera SRi 1.6, 16V
- Контакти:
Можеш да минеш да попиташ и в магазина който е срещу ДНА (точно до входа на ОптиСпринт). Магазинчето е ново още и цената са доста прилични.
После обезателно драсни какво точно си си взел, на кои марки и така нататък. Съответно ако недайсибоже има някакъв проблем също пиши да знаем.
За ремъци аз лично ти препоръчвам Гейтс
Малко по-скъпи са но нямат ментета и са здрави. Като цяло независимо от марката на автомобила горещо ги препоръчват навсякъде.
После обезателно драсни какво точно си си взел, на кои марки и така нататък. Съответно ако недайсибоже има някакъв проблем също пиши да знаем.
За ремъци аз лично ти препоръчвам Гейтс

- debug
- потребител
- Регистриран: 07 фев 2007, 01:29
- Модел на автомобила: триврат Focus Zetec 2.0 99г; Mazda 626 GC купе 84г.; BMW E36 96г.
Re: ре
Според Microcat 2007 все пак ролката е еднаiv4oto76 написа:Мерси просто има много малко постове за Форд Фокус за това се интересувам и вече проверих зад Градската градина и там ми казаха че имат комплект ремък и само една ролка =134лв но аз си мисля че ролките са повече от една все пак е 16V

- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Re: ре
Толкоз пари ми струваше комплекта ремък и ролка за моята ако си чел там където те насочих.
Когато да ми ги сменява Иво в СБА, гледа мотора вика няма проблеми той като на Фокуса ама после вика че няма много общо. Фокус беше барал и му познат.
65 пари ми взе като ми смени:
ремъка, ролката, маслото, масления филтър, въздушния и горивния.
Иначе картинката е почти същата и при мен ама сеа не ми се рови моята тема и да сравнявам.
Когато да ми ги сменява Иво в СБА, гледа мотора вика няма проблеми той като на Фокуса ама после вика че няма много общо. Фокус беше барал и му познат.
65 пари ми взе като ми смени:
ремъка, ролката, маслото, масления филтър, въздушния и горивния.
Иначе картинката е почти същата и при мен ама сеа не ми се рови моята тема и да сравнявам.