Нестабилни обороти отново

Двигател. Съединител. Скоростна кутия. Главно предаване и диференциал. Мазилна уредба. Изпускателна система.
WRC
потребител
потребител
Регистриран: 16 яну 2007, 06:07
Модел на автомобила: MONDEO
Status: Извън линия

Нестабилни обороти отново

Мнение от WRC » 04 авг 2007, 19:50

Здравейте колеги извинете ме ако вече тази тема е разисквана но понеже аз все още сам нов,неуспях да намеря нищо по въпроса.Мондео 2000 98-ма- та директно на проблема . Когато включа климатика(климатроник) вместо да повиши оборотите (както преди ) те остават същите???
(нямам изтърващи вакуми маф-а е почистен профилактично ) Проблема е само при включен климатик-компресор.Без компресор всичко е нормално -грам колебание няма в никакви режими на оборотите.предварително благодаря ако ме насочите :)

Потребителски аватар
_George_
потребител
потребител
Регистриран: 01 авг 2007, 18:56
Модел на автомобила: Mondeo MK3 2.5i V6 24V
Контакти:

Мнение от _George_ » 04 авг 2007, 20:03

Същата нестабилност имаше и при мен при включен климатик, отидох във МП и откриха, че се е прецекала някаква запалителна бобина. Снениха я и сичко се управи, излезе ми кам 180лв ;)
Изображение

WRC
потребител
потребител
Регистриран: 16 яну 2007, 06:07
Модел на автомобила: MONDEO

Мнение от WRC » 04 авг 2007, 20:17

Благодаря!!!! (няма нужда споменавам че в мото фое казаха че почти нямам проблем)Имам ли резултат ще го спомена с вас:)

Mоже ли да споделя една идея ,надявам се да не е дискутирана вече -дали ще може да споделяме някъде само решените вече проблеми??

Потребителски аватар
paci
Модератор
Модератор
Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня

Re: За модераторите

Мнение от paci » 04 авг 2007, 20:37

Кажи какъв ти е двигателя!
По твоя проблем ли искаш да споделяш нещо?
Споделяй никой не ти пречи.
Ако нещо съдействие от мен искаш пиши лс.
Като ти хрумне нещо по темата ти и последното мнение в нея е твое и е на няколко минути, моля те не пускай ново ами си редактирай старото. На другия ден ако си се сетил вече разрешавам.

Отговори

Върни се в “ДВИГАТЕЛ И ТРАНСМИСИЯ”