Нестабилни обороти отново
-
- потребител
- Регистриран: 16 яну 2007, 06:07
- Модел на автомобила: MONDEO
- Status: Извън линия
Нестабилни обороти отново
Здравейте колеги извинете ме ако вече тази тема е разисквана но понеже аз все още сам нов,неуспях да намеря нищо по въпроса.Мондео 2000 98-ма- та директно на проблема . Когато включа климатика(климатроник) вместо да повиши оборотите (както преди ) те остават същите???
(нямам изтърващи вакуми маф-а е почистен профилактично ) Проблема е само при включен климатик-компресор.Без компресор всичко е нормално -грам колебание няма в никакви режими на оборотите.предварително благодаря ако ме насочите
(нямам изтърващи вакуми маф-а е почистен профилактично ) Проблема е само при включен климатик-компресор.Без компресор всичко е нормално -грам колебание няма в никакви режими на оборотите.предварително благодаря ако ме насочите

- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
- Status: Извън линия
Re: За модераторите
Кажи какъв ти е двигателя!
По твоя проблем ли искаш да споделяш нещо?
Споделяй никой не ти пречи.
Ако нещо съдействие от мен искаш пиши лс.
Като ти хрумне нещо по темата ти и последното мнение в нея е твое и е на няколко минути, моля те не пускай ново ами си редактирай старото. На другия ден ако си се сетил вече разрешавам.
По твоя проблем ли искаш да споделяш нещо?
Споделяй никой не ти пречи.
Ако нещо съдействие от мен искаш пиши лс.
Като ти хрумне нещо по темата ти и последното мнение в нея е твое и е на няколко минути, моля те не пускай ново ами си редактирай старото. На другия ден ако си се сетил вече разрешавам.