СЕРВИЗ
СЕРВИЗ
Предлагам ви автосервиз в който се извършват следните услуги:
Диагностика на двигател
Ремонт на двигатели
Ремонт на ходова част
Смяна на амортисьори
Смяна на накладки
Смяна на масло и филтри
Монтаж на газови уредби
смяна на ауспуси
за членове на клуб Форд - специални отстъпки
------------------------------------------------------------
Централен офис - Автоцентър - Магазини и Сервиз
София
Зона Б-18 бл.1-2
тел. 02/920 18 83, 821 90 40
http://www.emk-33.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Диагностика на двигател
Ремонт на двигатели
Ремонт на ходова част
Смяна на амортисьори
Смяна на накладки
Смяна на масло и филтри
Монтаж на газови уредби
смяна на ауспуси
за членове на клуб Форд - специални отстъпки
------------------------------------------------------------
Централен офис - Автоцентър - Магазини и Сервиз
София
Зона Б-18 бл.1-2
тел. 02/920 18 83, 821 90 40
http://www.emk-33.com" onclick="window.open(this.href);return false;
относно ценоразписа
не съм забравила че обещах да побликувам ценоразпис но в момента се изготвя в по-нов вариант и с новите услуги които предлагаме
-
- потребител
- Регистриран: 25 ное 2005, 19:02
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1,3mi.`95, центр. закл., ел стъкла, 2Airbags SRS, LPG system
- Status: Извън линия
...на бул. Сливница ...срещу "Кенар" отдругата страна има един висок блок...магазинът е там , надписът е прилично огромен да го забележиш "ЕМ Комплект 33"...Там долу в подземието е сервиза.
Не мислете, че правя реклама, ползвах части от там (имат изключително много за руски автомобили долу в подземието, употребявани ). Сервиза не съм ползвал нямам впечатления.
P.S: Декември месец си упих зимни гуми Матадор от там. 13ки - 62лв парчето(без монтаж)
Не мислете, че правя реклама, ползвах части от там (имат изключително много за руски автомобили долу в подземието, употребявани ). Сервиза не съм ползвал нямам впечатления.
P.S: Декември месец си упих зимни гуми Матадор от там. 13ки - 62лв парчето(без монтаж)
-
- потребител
- Регистриран: 07 фев 2005, 07:04
- Модел на автомобила: София
- Status: Извън линия
В сайта ни има дадени шарките и цените на летните гуми.runtavguz написа:...на бул. Сливница ...срещу "Кенар" отдругата страна има един висок блок...магазинът е там , надписът е прилично огромен да го забележиш "ЕМ Комплект 33"...Там долу в подземието е сервиза.
Имаме и безплатенмонтаж, на две точки в София- в Зона Б 18 и в Дружба -2,на бензиностанцията Джордан.
Ползувайте он лайн справките, при Елит, за цени на части и сервизни дейности.
Тя е тази, която се грижи за вас....

И е много усмихната,готина и симпатяга, за разлика от много други ....
Поздрави.