Лепене брони ПЛОВДИВ
- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
- Status: Извън линия
пък да беше казал бул. "Св. Наум" или нещо на стар софианец се направиcossy написа:По старата Трайчо Костов като слизаш от семинарията, малко преди Хемус от дясната страна лепят брони...

а относно "малко преди Хемус..." като слизаш надолу, веднага след светофара с "Милин камък"... два три гаража са...
- Dundee
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2006, 14:48
- Модел на автомобила: Mondeo Mk4 2.5T
При мен се бяха отчупили 2 парчета от предната броня, от левия и край. Едното около две педи голямо, другото по-малко. Нямаше липсващи части За залепване, боядисване и труд ми взеха 120 лв.Graphite написа:хмм я кажете колко пари трябва да ми вземат за едно лепене и малко смола...значи точно под лапичката за номера...около 10 санта цепнатинка.. и в дясно леко спукано и съвсем малка част я няма...за това ? колко пари трябва да ми излезе?
Ако си в София може да ти кажа три места, където да питаш какви пари ще ти вземат и после да прецениш къде да правиш.
-
- Администратор
- Регистриран: 01 ное 2005, 13:48
- Модел на автомобила: Мондео 2,0i; 107kW, 2006г.
Ford Ka 1,3 DuraTec 51kW 2003г. - Местоположение: София - Надежда 1
- Контакти:
Съмнявам се. Новата броня е около 150 лв (тайванска) Но се продава бяла. Казват че е готова за боя, но ако не й се направи подготовката боята пада (личен опит). Шприц кит + щкурки + боя + лак + втвърдител + работа = 100 лв (+-50, по-скоро+)mrdds написа:еба ти,,ако си беше купил нова броня щеше да ти доиде толкова
Така че като се замисля

-
- потребител
- Регистриран: 19 сеп 2011, 18:44
- Модел на автомобила: Focus
Re: Лепене брони ПЛОВДИВ
Искам да допълня темата с един малък сервиз за пластмасови заварки в Пловдив.
Намира се след новият надлез на булеварда ивдайки от Тракия посока сточна гара, вдясно. 0894421213 и 0899328323 -Хари и Сашо .
Причината да пиша е, че дръннах предната броня и от уста на уста чух за сервизчето, което се намира на няма и 100 м. от офиса, в който работя.
Видя и каза, че няма проблем да го направи стига да няма големи липсващи парчета. На следващия ден му я оставих в 11:00 и към 14:30 ми звънка да си я взимам. Той, Хари, свалил бронята , заварил и монтирал. Перфектно беше си свършил работата. А и културен и ми взе тънко.
Препоръчвам го на пловдивчани. Кадърен, културен, бързо работи и евтино! Нали всички това търсим.
Намира се след новият надлез на булеварда ивдайки от Тракия посока сточна гара, вдясно. 0894421213 и 0899328323 -Хари и Сашо .
Причината да пиша е, че дръннах предната броня и от уста на уста чух за сервизчето, което се намира на няма и 100 м. от офиса, в който работя.
Видя и каза, че няма проблем да го направи стига да няма големи липсващи парчета. На следващия ден му я оставих в 11:00 и към 14:30 ми звънка да си я взимам. Той, Хари, свалил бронята , заварил и монтирал. Перфектно беше си свършил работата. А и културен и ми взе тънко.
Препоръчвам го на пловдивчани. Кадърен, културен, бързо работи и евтино! Нали всички това търсим.
- gorskiq
- потребител
- Регистриран: 21 юли 2006, 12:13
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0i 16v Ghia "99, Renault twingo 1.2 8v "00, Ex Ford Mondeo 1.8 16v GLX ''95
- Контакти:
Re: Лепене брони ПЛОВДИВ
Да попълня темата и аз. След леко произшествие се наложи да лепя предна броня и ми препъръчаха един майстор от който останах супер доволен. Дори извадих от мазето старата ми оригинална, но спукана задна броня и нея също я направи перфектно. Намира се на влизане от с. Труд към Пловдив след бившата Мототехника и пред светофара на Ален мак има табела Тахографи и до нея Лепена на пластмаси. И двата пъти сметката бе по 25 лв.