Молба към Ескорт, Zetec собствениците.
- disc
- потребител
- Регистриран: 07 мар 2005, 22:43
- Модел на автомобила: Orion 1.8 16V Turbo, Fiesta 2.0 16V, Focus 2.0 16V
- Контакти:
- Status: Извън линия
Молба към Ескорт, Zetec собствениците.
Съвсем скоро (надявам се идната седмица) трябва да направя охладителната система за двигателя ми (Zetec), и понеже старият ми е CVH - ще падне преправяне, но не това ме плаши...
Искам да помоля някой със Ескорт, Zetec двигателя ако може да ми наснима водните маркучи от двигателя към радиатора, от термостата към радиатора, от двигателя/термостата към радиаторчето за парното, както и от водната помпа към термостата (има една метална тръбичка на някои модели). Абе трябва ми цялата водна инсталация
Благодаря предварително!
Искам да помоля някой със Ескорт, Zetec двигателя ако може да ми наснима водните маркучи от двигателя към радиатора, от термостата към радиатора, от двигателя/термостата към радиаторчето за парното, както и от водната помпа към термостата (има една метална тръбичка на някои модели). Абе трябва ми цялата водна инсталация

Благодаря предварително!
Of all the things I've lost
I miss my mind the most
I miss my mind the most
- disc
- потребител
- Регистриран: 07 мар 2005, 22:43
- Модел на автомобила: Orion 1.8 16V Turbo, Fiesta 2.0 16V, Focus 2.0 16V
- Контакти:
Благодаря за снимките!
Както и на Cossy
!
Мисля, че хванах идеята на водната инсталация от пратените снимки, само дето ми се губи един маркуч
Прилагам схема на това което успях да разбера до момента и ще помоля да потвърдите и допълните схемата (къде ходи маркуча посочен със стрелка и ???)
Моето предположение е, че на края на металната тръба (нали е метална тръба?) която е зад радиатора има Т-образно разклонение (което съм показал със червено на втората снимка) и маркуча който остава несвързан в горната схема се връзва към това Т-образно разклонение. Само предполагам, че е така! Моля потвърдете.
Благодаря предварително!
Както и на Cossy

Мисля, че хванах идеята на водната инсталация от пратените снимки, само дето ми се губи един маркуч

Прилагам схема на това което успях да разбера до момента и ще помоля да потвърдите и допълните схемата (къде ходи маркуча посочен със стрелка и ???)
Моето предположение е, че на края на металната тръба (нали е метална тръба?) която е зад радиатора има Т-образно разклонение (което съм показал със червено на втората снимка) и маркуча който остава несвързан в горната схема се връзва към това Т-образно разклонение. Само предполагам, че е така! Моля потвърдете.
Благодаря предварително!
Of all the things I've lost
I miss my mind the most
I miss my mind the most
-