Къде е жилото на ГНП на фиеста?
- Cheater_blg
- потребител
- Регистриран: 18 юни 2006, 02:53
- Модел на автомобила: Fiesta 1.8TCI '00
- Status: Извън линия
Къде е жилото на ГНП на фиеста?
Къде се намира жилото на газта?или може би е електронна газта?
Става въпрос за 1.8тд
Един карам на излизане от София и след Владая на Лукойл докато изпреварвам ми се откача газта,но не можах да го намеря жилото.И стиснах всички букси и колата се оправи.Мисля че проблема е че при някоя дупка се е откачила някоя букса.Вие как мислите?Има ли вероятност пак да ми се случи,понеже е доста неприятно докато изпреварваш да стане.
п.с. имам и снимка обаче пише:"ДОСТИГНАЛИ сте вашия лимит за качване на файлове от 2 MB"
Става въпрос за 1.8тд
Един карам на излизане от София и след Владая на Лукойл докато изпреварвам ми се откача газта,но не можах да го намеря жилото.И стиснах всички букси и колата се оправи.Мисля че проблема е че при някоя дупка се е откачила някоя букса.Вие как мислите?Има ли вероятност пак да ми се случи,понеже е доста неприятно докато изпреварваш да стане.
п.с. имам и снимка обаче пише:"ДОСТИГНАЛИ сте вашия лимит за качване на файлове от 2 MB"
Последна промяна от Cheater_blg на 24 авг 2006, 14:02, променено общо 1 път.
- Dundee
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2006, 14:48
- Модел на автомобила: Mondeo Mk4 2.5T
Идея: изтрий 1-2 снимки в раздела "Моята кола" и ще ти се освободи поне 1 мб. Имаш мисля 3 почти еднакви на предницата. Освен това моите ги намалих на размери, щото повечето хора не си играят да кликват върху снимката за да я уголемяват, а си я гледат така. Като качвам малки снимки ми остава място за повече.
По темата: При мен жилото върви под горната греда - тая на която са табелките с номерата на шасито и др. А върху самата помпа няма как да не се забележи - най-обикновено жило е и се вижда върху горната и страна. ГНП е Бош. Не се сетих на кое викаш букси.
По темата: При мен жилото върви под горната греда - тая на която са табелките с номерата на шасито и др. А върху самата помпа няма как да не се забележи - най-обикновено жило е и се вижда върху горната и страна. ГНП е Бош. Не се сетих на кое викаш букси.
-
- потребител
- Регистриран: 26 яну 2006, 17:50
- Модел на автомобила: Puma 1.7 Zetec-s в процес на тунинговане
Значи винаги е било важно да се подхожда твърдо към питащия. А сега малко по-меко и задълбочено.
1. Гледаме каква кола кара момчето. И виждаме, че е фиестичка 2000 година.
2. Отваряме произволен смислен TIS и гледаме каква е помпичката.
3. Там виждаме следните неща:
- VP29/30
- VE4/10M2250/R1
- VE управлявана с магнитни вентили
4. Не се задълбочаваме кое какво значи, а съсредоточаваме вниманието си на последното тире.
5. Правим си единствения възможен извод: Жило за газта няма!
След евро 2 се иска wired throttle (не съм сигурен за дизелите дали не се казва по друг начин) за да може да се гарантират емисийте при всички режими на работа.
1. Гледаме каква кола кара момчето. И виждаме, че е фиестичка 2000 година.
2. Отваряме произволен смислен TIS и гледаме каква е помпичката.
3. Там виждаме следните неща:
- VP29/30
- VE4/10M2250/R1
- VE управлявана с магнитни вентили
4. Не се задълбочаваме кое какво значи, а съсредоточаваме вниманието си на последното тире.
5. Правим си единствения възможен извод: Жило за газта няма!
След евро 2 се иска wired throttle (не съм сигурен за дизелите дали не се казва по друг начин) за да може да се гарантират емисийте при всички режими на работа.
3320 Козлодуй
Ремонт на дизелова горивна апаратура.
Ваклин Христов
Автомобилна диагностика ЕООД
П.К. 79
3320 Козлодуй
Ремонт на дизелова горивна апаратура.