Членство в Сдружение Клуб Форд България 2015

... но може да са полезни
Заключена
Потребителски аватар
Dani_Barabani
потребител
потребител
Мнения: 2619
Регистриран: 15 яну 2009, 17:47
Модел на автомобила: Ford Fusion 1.4 TDCi, 2010 юни
Местоположение: София, ж.к.Хаджи Димитър / ж.к.Бъкстон
Status: Извън линия

Членство в Сдружение Клуб Форд България 2015

Мнение от Dani_Barabani » 18 яну 2015, 19:27

Здравейте форд фенове !

2015 година дойде, отпразнувахме Иванов и Йорданов ден и ... а ама то и Януари почти изтече.... Та мисълта ни е, че сега е моментът за подновяване на членството в Сдружение “Клуб Форд България”.
Ако все още не сте член на клуба, можете лесно да навкасате и да се присъедините към общността на форд феновете с няколко лесни стъпки, които ще откриете по-долу

Ако все още се чудите "Защо да ставам член на Сдружението?", нека ви припомним накратко предимствата:
- Принадлежност към първоначално обединени от една идея и марка автомобили хора, но по своему изключително разноцветни и запомнящи се разнолики личности, чиято обща цел е единствено да се чувстват непринудено добре заедно и навсякъде;
- Много нови и интересни, безрезервно подкрепящи се приятели из цялата страна, с подобни на твоите интереси, които винаги са готови и за веселби но и 24/7 да скочат за теб посред нощ и да ти помогнат и те измъкнат от всякаква ситуация;
- Достъп до секцията на форума “Раздел за членове на Сдружение “Клуб Форд България”, където от клубните членове се дискутират и обявяват текущите дейности на Сдружението;
- Притежание на уникална клубна карта с лого и гравирано твоето име, която е дискретен символ на принадлежност към Сдружението и както е доказала често практиката при показването й, “вълшебни врати отваря!”;
CFB new card Face final.JPG
CFB new card Back final.JPG
- Възможност за участие пряко в обсъждането и вземането на решения за политиките на Сдружението като напр. организиране и провеждане на клубни събития и предимство при записването за тях, и при желание да поемаш отговорности за тяхното изпълнение, както и да участваш с реален глас в органите на управление;
- Участие в регионални срещи за раздумка и взаимопомощ;
- Отстъпки от 15% от всички рекламни материали на Сдружение “Клуб Форд България” и от 15% на цените за организирани събития от Сдружение “Клуб Форд България”;
- Търговски отстъпки в различен размер за конкретни предлагани продукти и услуги от партньори на Сдружение “Клуб Форд България”, с които работим заедно.
и още много много хубавини...

Да ви поднесем и малко статистика за постигнатото дотук през последните години:
Сдружение “Клуб Форд България” е вписано в регистъра към Софийски градски съд по Закона за юридическите лица с нестопанска цел през 2006 г. Сдружението извършва дейността си в интернет, чрез интернет страница и форум, които съществуват от 2002 г. (http://www.clubford.org/forum/), както и чрез активност в социалната мрежа Facebook. Официалната страница в социалната мрежа ежедневно бива обновявана с нови галерии от снимки и анонси за предстоящи събития и новости покрай клуба.

Форумът има хиляди уникални посетители ежедневно, стотици хиляди посещения месечно, над 32 000 регистрирани форумни потребители, над 33 000 теми и над 350 000 потребителски мнения.

Отделно от интернет дейността, Сдружение “Клуб Форд България” си партнира с много други сходни сдружения, държавни структури, обществени организации и търговски дружества (вкл. тясно сътрудничество с МОТО-ПФОЕ), включвайки се в благотворителни събития, общественополезни каузи или участвайки в реализацията на различни социалнозначими проекти. Поддържат се контакти с чуждестранни клубове (Гърция, Румъния, Събрия) и сдружения на фенове на марката Ford. Ежегодно се организират срещи на членове и потребители на Сдружението от цяла България, през 2009 година беше организиран Национален Ford Фест на писта Калояново, а през последващите години националнате срещи на Сдружение “Клуб Форд България” бяха посетени и от участници от Румъния.

През 2012 г. се проведе грандиозния 10-ти юбилеен национален събор на Сдружението, който надхвърли очакванията за посещаемост! Присъстваха фенове от Пловдив, Хасково, Димитровград, Благоевград, Видин, Оряхово, Русе, Разград, Плевен, Велико Търново, Горна Оряховица, Казанлък, Търговище, Шумен, Сливен, Варна, Бургас, София и съседна Румъния. Годината бе изпълнена с много приятни събития и полезни реформи, от които Клубът излезе по-силен и модерен и готов за още по-сериозни предизвикателства.

2013 г. бе година на промени и на новости. Клубът посрещна ново ръководство. През лятото ентусиазирани форд феновете се развихриха пистово на поредния, но и различния 11-ти национален събор, на който отново се събраха над 100 форд-манияци от Пловдив, Хасково, Димитровград, Благоевград, Разград, Плевен, Ловеч, Велико Търново, Горна Оряховица, Севлиево, Сливен, Варна, Пазарджик, Кюстендил, Своге, София и отново съседна Румъния.

2014 г. се проведе първият Ford Fair, който събра на едно място на територията на Стара Загора над 75 автомобила, над 150 човека от София, Пловдив, Стара Загора, Сливен, Хасково, Димитровград, Кърджали, Бургас, Варна, Велико Търново, Горна Оряховица, Плевен, Габрово, Севлиево, Благоевград, Ямбол, Разград, Смолян - голям брой фенове от цялата страна, собственици на стандартни и доработени автомобили с марка Форд, и представи автомобили, разделени в 9 категории (1.Ка, Puma; 2.Fiesta, Fusion, B-max; 3.Sierra, Scorpio; 4.Orion, Escort; 5.Focus, C-max; 6.Mondeo, Kuga, S-max, Galaxy; 7.Aмерикански; 8.Ретро; 9.Тунинговани). http://www.360cities.net/image/panorama3-8 & http://www.360cities.net/image/panorama2-8-1 Отново съборът бе подкрепен медийно от Autobuild Bulgaria и BBC TopGear. Тази година бяха "възродени" и срещите с приятели на клуба - Волво Клуб България, с които съвместите дейности и инициативи тепърва предстоят.

Клуб Форд България за 4-та поредна година успя да организира фото конкурс Фото Форд и може да се похвали с превъзходен клубен форд календар - от форд фенове за форд фенове (тази година с малко по-различен дизайн), който впечатлява с уникалността си пратньорите на сдружението.

2015 година предстои да бъде още по-вълнуваща - УС на КФБ се вслуша в гласа на народен… ъъъ…. клубен и реши - 13-тият национален събор на Сдружение Клуб Форд България ще се проведе на писта Дракон (в село Калояново, Област Пловдив). Съвсем скоро сдружението ще анонсира нов национален партньор за авточасти с многобройни отстъпки, безплатна доставка и всякакви други глезотии и привилегии за клубните членове.

Ако си стигнал до тук и се усмихваш представяйки си въртележката от вълнуващи клубни събития или искаш просто да изпиеш чаша кафе с приятели от твоя град, коментирайки последната ти разработка по колата, то ти имаш спешна нужда от заявка за членство в Сдружение “Клуб Форд България”, която може да отвориш и попълниш тук.

Подаването на документи за членство от нови клубари, заплащането на членския внос за 2014 г., включително от настоящите клубни членове, се извършва по реда и в сроковете, описани тук. След заплащането му ще получиш новата си членска карта по пощата, на посочения в заявлението за членство пощенски адрес, или лично от някой от представителите на Сдружението. В случай, че настъпи промяна в посочения от теб адрес за кореспонденция, молим да бъдем уведомени своевременно.

Очакваме те!
May the FORD be with you!

Членовете на Сдружение “Клуб Форд България”
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Изображение
Изображение Изображение

Заключена

Върни се в “Архив - теми, които не са актуални”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта