Членство в Сдружение „Клуб Форд България“ 2017

Добре Дошли във Форума на Сдружение "Клуб Форд България"!
СЪОБЩЕНИЯ
Заключена
Потребителски аватар
divxstore
потребител
потребител
Мнения: 757
Регистриран: 03 ное 2007, 15:36
Модел на автомобила: Mondeo'10 2.0 TDCI 143hp Titanium X5988BX
Местоположение: Димитровград
Status: Извън линия

Членство в Сдружение „Клуб Форд България“ 2017

Мнение от divxstore » 26 яну 2017, 18:28

Здравейте Форд фенове,

2017 година дойде. Дойде с много сняг и студ. Дойде с нови планове и нови цели. Дойде и време за подновяване на клубното членството в Сдружение „Клуб Форд България“.

Ако все още се чудите "Защо да ставам член на Сдружението?", вижте накратко предимствата:
  • - Принадлежност към първоначално обединени от една идея и марка автомобили хора, но по своему изключително разноцветни и запомнящи се разнолики личности, чиято обща цел е единствено да се чувстват непринудено добре заедно и навсякъде;
  • - Много нови и интересни, безрезервно подкрепящи се приятели из цялата страна, с подобни на твоите интереси, които винаги са готови и за веселби, но и 24/7 да скочат за теб посред нощ и да ти помогнат и те измъкнат от всякаква ситуация;
  • - Достъп до секцията на форума “Раздел за членове на Сдружение “Клуб Форд България”, където се обявяват текущите дейности на Сдружението и се дискутират от клубните членове;
  • - Участие в регионални срещи;
  • - Възможност за участие пряко в обсъждането и вземането на решения за политиките на Сдружението като например организиране и провеждане на клубни събития и предимство при записването за тях, и при желание да поемаш отговорности за тяхното изпълнение, както и да участваш с реален глас в органите на управление;
  • - Отстъпки до 15% от всички рекламни материали на Сдружение “Клуб Форд България” и до 15% на цените за организирани събития от Сдружение “Клуб Форд България”;
  • - Търговски отстъпки в различен размер за конкретни предлагани продукти и услуги от партньори на Сдружение “Клуб Форд България”, с които работим заедно;
  • - Притежание на уникална клубна карта с лого и гравирано твоето име, която е дискретен символ на принадлежност към Сдружението.
и още много много хубавини...
CFB new card Face final.JPG
CFB new card Back final.JPG
Сдружение “Клуб Форд България” е вписано в регистъра към Софийски градски съд по Закона за юридическите лица с не стопанска цел през 2006 г.

Сдружението извършва дейността си в интернет, чрез интернет страница (http://www.clubford.org) и форум, които съществуват от 2002 г. (http://www.clubford.org/forum/), както и чрез активност в социалната мрежа Facebook.

Отделно от интернет дейността, Сдружение “Клуб Форд България” си партнира с много други сходни сдружения, държавни структури, обществени организации и търговски дружества (вкл. тясно сътрудничество с МОТО-ПФОЕ), включвайки се в благотворителни събития, общественополезни каузи или участвайки в реализацията на различни социално значими проекти. Поддържат се контакти с чуждестранни клубове и сдружения на фенове на марката Ford. Ежегодно се организират срещи на членове и потребители на Сдружението от цяла България.

От 2015 Сдружение “Клуб Форд България” има подписан договор за партньорство с електронния мегамаркет за авточасти Drive.bg (http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... 32#p520406)

През последните 5 години, клубът организира грандиозни, надграждащи се, изпълнени с адреналин събирания – 10-и юбилеен събор, Събор на писта в Плевен, първият по рода си Ford Fair, на който бяха показани стандартни и доработени автомобили с марка Форд, и две поредни години Национален събор на писта Дракон, кое от кое по вълнуващо. Всяко бе посетено от десетки и стотици фенове на марката от цялата страна и съседна Румъния.

През 2016 година Клуб Форд България партнира на МОТО-ПФОЕ в организирането на феновете на Форд за участие в поставянето на нов Световен Гинес Рекорд - най-дълга колона от Форд автомобили – събитие, което доведе всички до въодушевление и което с гордост ще помним дълги години. Както писаха в пресата: „България остави още една нова и уникална следа сред световните постижения – с най-дългия парад от автомобили Ford на планетата. Повече от 2300 коли заедно изминаха разстоянието от 3.5 км“ и събитието се „превърна в истински празник за феновете на марката в България, които обединени от общата си страст към Синия овал“ постигнаха нещо удивително.
6 поредни години Клуб Форд България организира фото конкурс #FotoFord и може да се похвали с уникален клубен форд календар - от форд фенове за форд фенове.

Тази година се планира провеждането на 15 Национален събор на Сдружение „Клуб Форд България“, което през 2016 година пък направи 10 години от официалната си регистрация и клубните членове взеха единодушно решение да бъдат отбелязани с грандиозен купон (очаквайте повече информация по темата през идните месеци).

Ако си стигнал до тук и си представяш въртележката от вълнуващи клубни събития или искаш просто да изпиеш чаша кафе с приятели от твоя град, коментирайки последната ти разработка по колата, то ти имаш спешна нужда от заявка за членство в Сдружение “Клуб Форд България”, която може да отвориш и попълниш тук.

Подаването на документи за членство от нови клубари, заплащането на членския внос за 2017 г., включително от настоящите клубни членове, се извършва по реда и в сроковете, описани тук.
След заплащането му ще получиш новата си членска карта по пощата и/или стикер за вече наличната ти карта, на посочения в заявлението за членство пощенски адрес, или лично от някой от представителите на Сдружението. В случай, че настъпи промяна в посочения от теб адрес за кореспонденция, молим да бъдем уведомени своевременно.

Очакваме те!
May the FORD be with you!

Заключена

Върни се в “КЛУБ ФОРД БЪЛГАРИЯ”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта