Членство в Сдружение „Клуб Форд България“ 2023

Добре Дошли във Форума на Сдружение "Клуб Форд България"!
СЪОБЩЕНИЯ
Заключена
Потребителски аватар
Major_Koenig
Администратор
Администратор
Мнения: 946
Регистриран: 20 дек 2008, 23:52
Модел на автомобила: Focus 1.6L Zetec-S/Duratec EFI (100PS); Ghia; Facelift; 2002
Mondeo Duratec HE 2.0 PFI (145PS);Titanium pre Facelift; Tango (Metallic)
Местоположение: София
Контакти:
Status: Извън линия

Членство в Сдружение „Клуб Форд България“ 2023

Мнение от Major_Koenig » 21 фев 2020, 21:19

Здравейте Форд фенове,

2020 година дойде. Дойде с нови планове и нови цели. Дойде и време за подновяване на клубното членството в Сдружение „Клуб Форд България“.

Ако все още се чудите "Защо да ставам член на Сдружението?", вижте накратко предимствата:
  • - Принадлежност към първоначално обединени от една идея и марка автомобили хора, но по своему изключително разноцветни и запомнящи се разнолики личности, чиято обща цел е единствено да се чувстват непринудено добре заедно и навсякъде;
  • - Много нови и интересни, безрезервно подкрепящи се приятели из цялата страна, с подобни на твоите интереси, които винаги са готови и за веселби, но и 24/7 да скочат за теб посред нощ и да ти помогнат и те измъкнат от всякаква ситуация;
  • - Достъп до секцията на форума “Раздел за членове на Сдружение “Клуб Форд България”, където се обявяват текущите дейности на Сдружението и се дискутират от клубните членове;
  • - Участие в регионални срещи;
  • - Възможност за участие пряко в обсъждането и вземането на решения за политиките на Сдружението като например организиране и провеждане на клубни събития и предимство при записването за тях, и при желание да поемаш отговорности за тяхното изпълнение, както и да участваш с реален глас в органите на управление;
  • - Отстъпки до 15% от всички рекламни материали на Сдружение “Клуб Форд България” и до 15% на цените за организирани събития от Сдружение “Клуб Форд България”;
  • - Търговски отстъпки в различен размер за конкретни предлагани продукти и услуги от партньори на Сдружение “Клуб Форд България”, с които работим заедно;
  • - Притежание на уникална клубна карта с лого и гравирано твоето име, която е дискретен символ на принадлежност към Сдружението.
и още много много хубавини...
front.jpg
background.jpg
Сдружение “Клуб Форд България” е вписано в регистъра към Софийски градски съд по Закона за юридическите лица с не стопанска цел през 2006 г.

Сдружението извършва дейността си в интернет, чрез интернет страница (http://www.clubford.org) и форум, които съществуват от 2002 г. (http://www.clubford.org/forum/), както и чрез активност в социалната мрежа Facebook.

Отделно от интернет дейността, Сдружение “Клуб Форд България” си партнира с много други сходни сдружения, държавни структури, обществени организации и търговски дружества (вкл. тясно сътрудничество с МОТО-ПФОЕ), включвайки се в благотворителни събития, общественополезни каузи или участвайки в реализацията на различни социално значими проекти. Поддържат се контакти с чуждестранни клубове и сдружения на фенове на марката Ford. Ежегодно се организират срещи на членове и потребители на Сдружението от цяла България.

От 2015 Сдружение “Клуб Форд България” има подписан договор за партньорство с електронния мегамаркет за авточасти Drive.bg (http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... 32#p520406)
От 2018 Сдружение "Клуб Форд България има подписан договор за партньорство с Мото-Пфое

През последните няколко години, клубът организира грандиозни, надграждащи се, изпълнени с адреналин събирания – 10-и юбилеен събор, Събор на писта в Плевен, първият по рода си Ford Fair, на който бяха показани стандартни и доработени автомобили с марка Форд, и две поредни години Национален събор на писта Дракон, кое от кое по вълнуващо. Всяко бе посетено от десетки и стотици фенове на марката от цялата страна и съседна Румъния.

През 2016 година Клуб Форд България партнира на МОТО-ПФОЕ в организирането на феновете на Форд за участие в поставянето на нов Световен Гинес Рекорд - най-дълга колона от Форд автомобили – събитие, което доведе всички до въодушевление и което с гордост ще помним дълги години. Както писаха в пресата: „България остави още една нова и уникална следа сред световните постижения – с най-дългия парад от автомобили Ford на планетата. Повече от 2300 коли заедно изминаха разстоянието от 3.5 км“ и събитието се „превърна в истински празник за феновете на марката в България, които обединени от общата си страст към Синия овал“ постигнаха нещо удивително.
6 поредни години Клуб Форд България организира фото конкурс #FotoFord и може да се похвали с уникален клубен форд календар - от форд фенове за форд фенове.

Ако си стигнал до тук и си представяш въртележката от вълнуващи клубни събития или искаш просто да изпиеш чаша кафе с приятели от твоя град, коментирайки последната ти разработка по колата, то ти имаш спешна нужда от заявка за членство в Сдружение “Клуб Форд България”, която може да отвориш и попълниш тук.

Подаването на документи за членство от нови клубари, заплащането на членския внос за 2023 г., включително от настоящите клубни членове, се извършва по реда и в сроковете, описани тук.
След заплащането му ще получиш новата си членска карта по пощата и/или стикер за вече наличната ти карта, на посочения в заявлението за членство пощенски адрес, или лично от някой от представителите на Сдружението. В случай, че настъпи промяна в посочения от теб адрес за кореспонденция, молим да бъдем уведомени своевременно.

Очакваме те!
May the FORD be with you!
Изображение

Заключена

Върни се в “КЛУБ ФОРД БЪЛГАРИЯ”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта