МОНДЕО МК3, програмиране на ключа

Отопление, вентилация, климатизация. Ключалки. Друго оборудване и принадлежности.
Потребителски аватар
detelin_6
потребител
потребител
Регистриран: 02 апр 2008, 20:12
Модел на автомобила: MONDEO TDCI
Status: Извън линия

МОНДЕО МК3, програмиране на ключа

Мнение от detelin_6 » 02 дек 2010, 23:08

Оригиналният ключ на мондеото при натискане един път бутона за заключване заключва само предна дясна и задна лява врата, а при натискане на бутона втори път заключва цялата кола и премигват мигачите.Багажника се отваря от бутона наключа също след второто натискане.Може ли да се програмира да се заключва цялата кола при първото натискане на бутона и дали мондеото МКЗ притежава фабрична аларма.
Изображение

Потребителски аватар
Pyrhel
потребител
потребител
Регистриран: 12 авг 2010, 20:51
Модел на автомобила: няколко други марки +
Mondeo Titanium X 2.2 TDCi
Контакти:

Re: МОНДЕО МК3, програмиране на ключа

Мнение от Pyrhel » 03 дек 2010, 13:09

Това е супер странно поведение. Има нещо подобно като конфигурация на алармата, но е при отключване - да ти се отключва само шофьорската врата. Като цяло става въпрос за отключването на 2 етапа, тук пишат повече за него: fordwiki. пробвай, пък дано се оправи, знам ли.

За алармата - така и не можах да разбера за моята дали е оригинална или слагана тук от Мото Пфое (колата ми е взета от МП). От МП бяха много сигурни, че е фабрична пищялката, а повечето мнения на околните бяха, че е слагана допълнително, за да fit-не в нормите на застрахователя.

Потребителски аватар
urgan
Потребител
Потребител
Регистриран: 16 яну 2009, 16:44
Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 TDCi 131 h.p. Estate 02' Ghia
Engine code: FMBA

Мнение от urgan » 03 дек 2010, 14:39

Това се програмира както ти е написал пърхел, обаче става дума за това дали да ти отключва цялата кола или само шофьорската и после всички останали. Багажника мисля че не се програмира това, и при мен е така от 2ия път се отваря. Но при теб има някакав проблем явно за да се отварят така вратите на хаос.
Изображение

Потребителски аватар
detelin_6
потребител
потребител
Регистриран: 02 апр 2008, 20:12
Модел на автомобила: MONDEO TDCI

Мнение от detelin_6 » 05 дек 2010, 18:15

Мерси, ще пробвам дали ще стане.
Изображение