Проблем с вентилатора в купето
- Brock
- потребител
- Регистриран: 15 фев 2005, 11:49
- Модел на автомобила: Mondeo 1.6 16V - 94г. - комби АГУ
- Контакти:
- Status: Извън линия
А бе той това дето е запоил е хубаво /направил е мост от жичка, вместо съпротивлението/, НО това термосъпротивление не е сложено туко така
Да имаш едно на ум - ако ти замерише на изгоряло, да знаеш, че може да гори под жабката
PS - Такова термосъпротивление струва ~2лв. в почти всеки магазин за електронни компоненти. Ще е добре да си купиш и да си го смениш, за да не се получи някой фал

Да имаш едно на ум - ако ти замерише на изгоряло, да знаеш, че може да гори под жабката

PS - Такова термосъпротивление струва ~2лв. в почти всеки магазин за електронни компоненти. Ще е добре да си купиш и да си го смениш, за да не се получи някой фал

- gaden
- потребител
- Регистриран: 14 апр 2005, 22:54
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0
А ми и аз така си помислих че е направил мост.Brock написа:А бе той това дето е запоил е хубаво /направил е мост от жичка, вместо съпротивлението/, НО това термосъпротивление не е сложено туко така![]()
Да имаш едно на ум - ако ти замерише на изгоряло, да знаеш, че може да гори под жабката![]()
PS - Такова термосъпротивление струва ~2лв. в почти всеки магазин за електронни компоненти. Ще е добре да си купиш и да си го смениш, за да не се получи някой фал![]()
Тоя пич каза че това съпротивление струвало около 10+лв. и гарантирал че няма да има проблем.
Но мерси че ме предопреди ако нещо стане ще знам точно какво да направя.
Ще го имам в предвид.(

" КОРЕНИТЕ НА БЪДЕЩЕТО СЕ КРИЯТ В НАСТОЯЩЕТО "
- furcy
- потребител
- Регистриран: 11 юни 2005, 16:32
- Модел на автомобила: Volvo S60 '11 2.4 D5
- Контакти:
Както Brock е отбелязал не е препоръчително да караш така.
Аз бих го сменил своевременно с термосъпротивлението, защото реално то ти предпазва инсталацията от запалване при приблем. При закупуването му виж каква е максималната температура, която поддържа (обикновено е ок. 120* С) и си купи точно това което трябва.
Аз бих го сменил своевременно с термосъпротивлението, защото реално то ти предпазва инсталацията от запалване при приблем. При закупуването му виж каква е максималната температура, която поддържа (обикновено е ок. 120* С) и си купи точно това което трябва.
- gaden
- потребител
- Регистриран: 14 апр 2005, 22:54
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0
Лошото е че тоя майстор взе че го хвърли в кошчето и не ми беше удобно да си го поискам.
Ма си правя сметка да ида на един сезонен преглед в Мотопфое и да искам да и го оправят.
Сега се сещам че сигурно ще ми предложат да го сменят цятото туй нещо.
Та ако някой знае точно какво е това термосъпротивление може да ми каже и аз ще ида при друг майстор да го сложи.
Ма си правя сметка да ида на един сезонен преглед в Мотопфое и да искам да и го оправят.
Сега се сещам че сигурно ще ми предложат да го сменят цятото туй нещо.
Та ако някой знае точно какво е това термосъпротивление може да ми каже и аз ще ида при друг майстор да го сложи.

" КОРЕНИТЕ НА БЪДЕЩЕТО СЕ КРИЯТ В НАСТОЯЩЕТО "
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
Re: Проблем с вентилатора в купето
Не ми се ще да отварям нова тема,затова ще си питам в тази,понеже ще се дублират темите "Проблем с вентилатора"....
Моя проблем е малко по друг:Изглежда нещо е влязло във вентилатора и като го пусна започва да ручи.Наведох се под жапката обаче той е в една...пластмасова кутия и не виждам от къде мога да бръкна до витлата....или поне да го сваля?
Ако някой знае как може да се свали целия вентилатор да казва,че не се трае без вентилация,а като ручи още по зле.
Моя проблем е малко по друг:Изглежда нещо е влязло във вентилатора и като го пусна започва да ручи.Наведох се под жапката обаче той е в една...пластмасова кутия и не виждам от къде мога да бръкна до витлата....или поне да го сваля?
Ако някой знае как може да се свали целия вентилатор да казва,че не се трае без вентилация,а като ручи още по зле.