моля дайте ми разумен отговор
-
- потребител
- Регистриран: 12 мар 2008, 08:34
- Модел на автомобила: форд мондео'97
- Status: Извън линия
моля дайте ми разумен отговор
Здравейте приятели, от скоро се сдобих с Мондео'97 и мъките започнаха. Както си му е реда, първо минах диагностика и там казаха, че всичко е наред само трябвало да се смени успокоителен тампон на скоросна кутия и да се мине на стенд, че носела гуми. Дотук добре, но отивайки на стенд ми казват, нямаш два болта на рейка и неможе да минеш на стенд, е питам аз как е възможно това да не се види на диагностиката в МП и какво да правя сега, казаха да ми сложели двата болта пък да видим ще я бъде ли или ще олеквам с едни пари за нова рейка. Моля, ако някой е минал по този път да ми даде съвет!!!!!!
Благодаря
А междо другото, ако някой знае добър сервиз в Габрово за Мондеото ще съм му благодарен
Благодаря
А междо другото, ако някой знае добър сервиз в Габрово за Мондеото ще съм му благодарен
- samsung_bg
- потребител
- Регистриран: 24 сеп 2006, 13:51
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 FUN 1.4 16V 90PS Zetec-S FHA '96г
Re: моля дайте ми разумен отговор
Добре дошъл!
Не се лъжи да ходиш в МФ. Жив ще те одерат и работа няма да свършат.Поразпитай - в Габрово има доста кадърни майстори.
Не се лъжи да ходиш в МФ. Жив ще те одерат и работа няма да свършат.Поразпитай - в Габрово има доста кадърни майстори.

- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Какви пък са тези два болта, без които можеш да караш и същевременно да се налага да се сменя рейка. Тези май имат рейка за продаване. Все пак коментирам много беглата информация която даваш, но ... Още повече ако е така МП няма да пропуснат да се пробват да ти съдерат кожата.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- Cougar
- потребител
- Регистриран: 14 яну 2008, 09:34
- Модел на автомобила: Ford Probe GT '93 2.5 V6 EB9003AH, Ford Cougar '00 2.0 16V EB9950AH
Добър сервиз на Форд имало срещу Петър Петров (строителната фирма, там където са всичките им чакъл, пясък и т.н., т.е. по пътя за козирог - от крушата (младост) нагоре)
Поне така ми каза братовчед ми 

Продавам си колата !