Ford Fiesta 2005 Подръжка
-
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2009, 13:31
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 2005 GHIA
- Status: Извън линия
Ford Fiesta 2005 Подръжка
Здравейте,
Бих желал да попитам дали някой може да ми каже, на колко хил километра трябва да започнат да се сменят части, ремъци и така нататък на Ford Fiesta 2005 (65000 Хил КМ).
Надявам се на скорошен отговор и съжалявам за може би не толкова адекватното питане, но тъй като тотално не съм на ясно за нито един от компонентите и частите и кога е хубаво да се сменят.
Благодаря ви предварително.
Бих желал да попитам дали някой може да ми каже, на колко хил километра трябва да започнат да се сменят части, ремъци и така нататък на Ford Fiesta 2005 (65000 Хил КМ).
Надявам се на скорошен отговор и съжалявам за може би не толкова адекватното питане, но тъй като тотално не съм на ясно за нито един от компонентите и частите и кога е хубаво да се сменят.
Благодаря ви предварително.
- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: служебен C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Re: Ford Fiesta 2005 Подръжка
Ето график за обслужване. Пишеш си VIN-a (номера на рамата) и гледаш кое кога се сменя. В момента обаче дава някаква грешка. Предполагам е временно.
http://www.etis.ford.com/fordservice/se ... uleForm.do
Рано е за ремъци. Сменяй си масло и филтри на 1 година или 20 хил.км - което настъпи първо.
http://www.etis.ford.com/fordservice/se ... uleForm.do
Рано е за ремъци. Сменяй си масло и филтри на 1 година или 20 хил.км - което настъпи първо.
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Ако сега си я купил, и особено ако идва отвън, сменяй веднага! За километри на кола, може да си сигурен само ако лично си я купил от магазина НОВА.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

-
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2009, 13:31
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 2005 GHIA
Мерси много за отговорите,
Колата съм я взел веднага след като лизинга към форд е изтекъл със сервизна книга към форд.
Просто ми е любопитно, дали има неща за които е ясно че трябва да се сменят на 70000 хил километра, а не ако има нещо не в ред
Колата съм я взел веднага след като лизинга към форд е изтекъл със сервизна книга към форд.
Просто ми е любопитно, дали има неща за които е ясно че трябва да се сменят на 70000 хил километра, а не ако има нещо не в ред