Печка на форд галакси 2001година
-
- потребител
- Регистриран: 08 яну 2015, 18:27
- Модел на автомобила: ford galaxsy
- Status: Извън линия
Печка на форд галакси 2001година
Как се пуска в работа печката на форд галакси 2001година

- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Re: как се пуска в работа печката на форд галакси 2001година
А каква е печката? Как разбра, че имаш такава?
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- slavei2003
- потребител
- Регистриран: 27 юли 2012, 12:06
- Модел на автомобила: FORD GALAXY 2.3 16V 146кс. 1999г. LPG FOBOS 2 OPEL VECTRA X16SZ LPG 1995г.
Re: Печка на форд галакси 2001година
Отговори на въпросите на НАСКО и ще получиш отговор. 

-
- потребител
- Регистриран: 01 фев 2015, 00:42
- Модел на автомобила: Galaxy
здравейте извинявам се че пиша в тази тема но при мен има печка и имам проблем с нея не ще да тръгва колата е форд галакси 2оо1 година с климатроник и разбрах че тръгва автоматично при температура по ниска от 10 градуса на въздуха и температура на антифриза под 70 градуса и то при запален двигател.
аз имам въпрос ако някой знае къде се намират трите бушона и релето на печката на галаксито ще съм много благодарен .
дозиращата помпа работи изпробана е но ми се иска да проверя релето и бушоните преди да си правя фитнес със сваляне на печката
благодаря предварително на всички

аз имам въпрос ако някой знае къде се намират трите бушона и релето на печката на галаксито ще съм много благодарен .
дозиращата помпа работи изпробана е но ми се иска да проверя релето и бушоните преди да си правя фитнес със сваляне на печката

- perfekt
- потребител
- Регистриран: 09 мар 2006, 13:21
- Модел на автомобила: MONDEO 2.0 TDCI DURATORQ
- Контакти:
Закачете я на диагностика.angelsava написа:здравейте извинявам се че пиша в тази тема но при мен има печка и имам проблем с нея не ще да тръгва колата е форд галакси 2оо1 година с климатроник и разбрах че тръгва автоматично при температура по ниска от 10 градуса на въздуха и температура на антифриза под 70 градуса и то при запален двигател.