Препоръчвам сервиз в Пловдив
- mladen1984
- потребител
- Регистриран: 14 апр 2006, 12:16
- Модел на автомобила: ford scorpio 2.8i Ghia 204к.с.автоматик
ford scorpio 2.0i Ghia 136k.c. DOHC (1995)
ford scorpio 2.9i Ghia 210k.c. V6 (1995)cosworth - Местоположение: Пловдив
- Status: Извън линия
Препоръчвам сервиз в Пловдив
Здравейте!Препоръчвам Ви сервиз "SNT Centrum",намира се до автомивка Румекс ,малко преди Билла 1.Продават качествени части за форд и правят отлични ремонти по двигателя и ходовата част.Всичко това е придружено с гаранции на частите и услугите.При тях си управих клапаните на двигателя и всичко е на 6.
Занимават се с почти всички видове европейски автомобили.
Занимават се с почти всички видове европейски автомобили.
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
Аз препоръчвам сервиз Формула на бул.Ал.Стамболийски в Кичука.Имат елкони в 4 клетки и момчетата си разбират от работата.Учтиви са и ти обясняват коя стойност за какво е и колко трябва да бъде.18лв е диагностика с елкон,почистиха ми сензора за входящ въздух,смениха ми и свещите и ми взеха 18лв и една бъдеща почерпка.Само,че се налага да се ходи сутрин в 8 защото после ще ви се изчака чакалото.Кола която влезе за ремонт не се прекъсва докато не се направи,не вдигат глава дори и само за едно "Майсторе ела да погледнеш нещо само".
- vargala81
- потребител
- Регистриран: 06 дек 2007, 13:50
- Модел на автомобила: Ford Focus 2001 г. - 1.6, 16v, 100 ps.Zetec SE Engine
- Контакти:
а с не съм доволен от формола на скоро след като имах проблем сколата предърпване ,гасне на скорост идруги отивам там и ми казват иди напълни за 20лв бензин и ела казвам че сутринта като съм тръгнал от асеновград съм и сложил за толкова. момчето я вкарва в клетката и бес да провери нищо ми казва качвайсе да я пробваме естествено той я караше от начал се опитваше даме обеждава че колата си е наред после видя че прави проблеми и каза да я оставя за 3,4 дни че няколко неща били развалени .ас не я оставих естествено отидах в бош сервиз там я провериха и ми казаха че инсталацията на ламбда сондата не била на ред трябвало дасе оправи и тогава да видят дали има други проблеми но същия ден нямали време да я оправят .тогава отидах в завода за автомобилна електроника до бесмитната там майстора я прегледа и каза същото като във бош направими за 1 час инсталацията замери всичко на ново и беше ок 45лв ми струваше всичко иначе с ладата няколко пъти ходих в формолата и бях доволен но инжексион не могат да правят