Мнение за сервиз за ауспуси

Отзиви, оценки, препоръки
Потребителски аватар
peterdi_bg
потребител
потребител
Регистриран: 11 сеп 2008, 22:02
Модел на автомобила: n/a
Status: Извън линия

Мнение за сервиз за ауспуси

Мнение от peterdi_bg » 21 ное 2008, 18:53

Здравейте!

Явно не ми е писано скоро да си нямам работа по колата, поне се надявам да не са сериозни. По същество - без много предисловия насред кръстовището на Сити Център София ми се изръсиха гърнетата в комплект заради счупен накрайник при фланеца отпред. Понеже колата ми трябва, а без тия неща вдигаше страхотен шум, реших да не я прибирам така и я закарах по път в сервиза на бул. Свети Наум (Тамара ЕООД). Нов фланец + 2 тампона за окачване и монтаж - 60лв.

Някой ходил ли е там и какви са впечатленията от работата? Дали тая цена е голяма в случая
ЦЕНИ ЖИВОТА! УБИЙ СКОРОСТТА!

01
потребител
потребител
Регистриран: 07 фев 2005, 07:04
Модел на автомобила: София
Status: Извън линия

Re: Мнение за сервиз за ауспуси

Мнение от 01 » 19 апр 2009, 08:00

peterdi_bg написа:Здравейте!

Явно не ми е писано скоро да си нямам работа по колата, поне се надявам да не са сериозни. По същество - без много предисловия насред кръстовището на Сити Център София ми се изръсиха гърнетата в комплект заради счупен накрайник при фланеца отпред. Понеже колата ми трябва, а без тия неща вдигаше страхотен шум, реших да не я прибирам така и я закарах по път в сервиза на бул. Свети Наум (Тамара ЕООД). Нов фланец + 2 тампона за окачване и монтаж - 60лв.

Някой ходил ли е там и какви са впечатленията от работата? Дали тая цена е голяма в случая
За публикуване на обяви на фирми, моля свържете се с администрацията на клуба

Отговори

Върни се в “СЕРВИЗИ И УСЛУГИ”