Сервиз за Клима
- pich18bg
- потребител
- Регистриран: 13 сеп 2006, 09:19
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6 TDCI , Opel Astra 1.6 16 V
- Контакти:
- Status: Извън линия
Сервиз за Клима
Искам да ви споделя къде си поправих климатика аз и засега съм доволен,човека работи добре обяснява всичко и работи качествено и сравнително евтино. Например зареждането на климатика ти излиза 60 лв. ако си от форума на Форд иначе е 70 лв.. Има си модерна машина за зареждане на фреона,която може и да прочиства системата (20 лв.).Поправя също и компресори,а бе всичко свързано с климатиците и други ремонти извършва ама главно с тва се занимава особено през летния сезон.Може би някой от вас го знаят намира се зад УНСС ,като тръгнеш покрай университета посока към колелото където въртят 280 и 94 и към Денси Център, на 200м от ляво има малка бензиностанция,веднага след нея вляво се качвате на бордюра и в една бяла постройка му се намира гаража . До постройката много често има спряли автобуси 2-3 не повече.
- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: служебен C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
- Status: Извън линия
Гледам, че човека преди няколко дена е питал къде има такъв сервиз - http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?t=9662
Явно е намерил и е останал доволен. Не ми се струва да прави реклама. Все пак не е нужно да пуска поста си няколко пъти и в различни раздели.
Явно е намерил и е останал доволен. Не ми се струва да прави реклама. Все пак не е нужно да пуска поста си няколко пъти и в различни раздели.