Предложение за "жичкаджия"?
-
- потребител
- Регистриран: 09 май 2008, 12:21
- Модел на автомобила: Fiesta
- Status: Извън линия
Предложение за "жичкаджия"?
Здравейте,
Първо да се извиня ако евентуално съм повторил някоя подобна тема.
Та проблемът ми е следния: Очеизвадно имам сериозен проблем с ел.инсталацията: постоянно ми чезнат светлини, в момента задни габарити нямам, само за мъгла един
, светлините на таблото и те изчезнаха преди време и ми писна. Та молбата ми е такава - предложете някой наистина читав майстор по ел.инсталации. Живея в кв. Мусагеница, но бих си взел един ден отпуска за да я закарам и на по-далечно място
Благодаря ви предварително!
Първо да се извиня ако евентуално съм повторил някоя подобна тема.
Та проблемът ми е следния: Очеизвадно имам сериозен проблем с ел.инсталацията: постоянно ми чезнат светлини, в момента задни габарити нямам, само за мъгла един

Благодаря ви предварително!
-
- Потребител
- Регистриран: 07 авг 2007, 10:35
- Модел на автомобила: ford mondeo MK1 1.8 TD ex
ford focus 2 1.6 tdci 2007 - Местоположение: ruse
Re: Предложение за "жичкаджия"?
предлагам да смениш ключа за светлините за по-лесно преди да са ти одърпали кабелите/ то и майстора това ще направи мисля/
-
- потребител
- Регистриран: 07 юни 2007, 10:31
- Модел на автомобила: mondeo2 2.0i Ghia 1998
според мен не ти е проблема в ключа (или поне ако беше трябваше да нямаш осветление на таблото и габарити), аз мога да ти препоръчам един "жичкаджия"
0898480155 казва се Светльо- до сега съм пращал един приятел при него (който остана доволен) и аз лично съм го посещавал веднъж (и аз останах доволен). Намира се на Ботевградско шосе (води се кв Левски ако не се лъжа, но най- допбре е да му се обадиш)
0898480155 казва се Светльо- до сега съм пращал един приятел при него (който остана доволен) и аз лично съм го посещавал веднъж (и аз останах доволен). Намира се на Ботевградско шосе (води се кв Левски ако не се лъжа, но най- допбре е да му се обадиш)
-
- Потребител
говоря за ключа , защото имах същия проблем - има къси - няма къси , има светлини - няма светлини , и така когато си поиска - бутна ли бутона за осветление на таблото - няма габарит , както се казва - полтъргайст.Накрая едни свестни момчета от сервиза за аларми/те са жичкаджий/ ми свалиха ключа и го преработиха / нов кабел на захранването му пуснаха/ и духа си замина.Провери си ключа колега ,а инсталацията после вече може , че е по-сложно предвид прогнозата за времето.
- cvetka55
- потребител
- Регистриран: 21 дек 2008, 19:25
- Модел на автомобила: ford fiesta
и аз имам проблем с жичките май, защото вентилатора ми спря да духа и се оказа че имам някакъв допълнителен ключ
Предложете ми майстор в Русе

Предложете ми майстор в Русе
-
- Потребител
сервиза на Митко за аларми на старото Разградско шосе - нагоре по баира в дясно - една бяла нова сграда
- cvetka55
- потребител
- Регистриран: 21 дек 2008, 19:25
- Модел на автомобила: ford fiesta
благодаря 

-
- потребител
- Регистриран: 09 май 2008, 12:21
- Модел на автомобила: Fiesta
Проблемът явно е точно ключа за светлините. Ще ме информирате ли колко парички да си подготвя, и всеки алармаджия ли може да ми помогне.
Отново благодарско
Отново благодарско