Имам питане относно смяна двигател.
- dedomras
- потребител
- Регистриран: 13 фев 2007, 15:06
- Модел на автомобила: Ford Eskort 1.6 EFI-CVH, RS 2000
- Status: Извън линия
Имам питане относно смяна двигател.
Колеги .. питането ми е такова
Имам два форда(Ескорт) с еднакви двигатели, искам просто да ги разменя в колите. Можете ли да ме насочите каде да отида да ми направят тази размяна(става впр за София) , и горе долу колко пари ще ми струва. Благодаря предварително за инфото
Имам два форда(Ескорт) с еднакви двигатели, искам просто да ги разменя в колите. Можете ли да ме насочите каде да отида да ми направят тази размяна(става впр за София) , и горе долу колко пари ще ми струва. Благодаря предварително за инфото

- venom4o
- потребител
- Регистриран: 07 авг 2006, 18:26
- Модел на автомобила: Subaru Legacy GTB 2.0 turbo ,Volvo 960 3.0
Re: Имам питане относно смяна двигател.
Ми разпитвай в сервизите .Но за какво ще го правиш ? След това трябва колата да отиде на технотест а след това в Кат за смяна на талоните и проверка на произхода на мотора и колата.. Абе разправията ще ти струва към 5-600 лева за всяка кола.. Освен ако не решиш ,че ще ги караш незаконно така
Не че някой ще те спре да ти проверява номерата на мотора на 15 годишен форд но въпреки това.Аз си го смених сам и се подготвям за всичката тази разправия...

- dedomras
- потребител
- Регистриран: 13 фев 2007, 15:06
- Модел на автомобила: Ford Eskort 1.6 EFI-CVH, RS 2000
Re: Имам питане относно смяна двигател.
venom4o написа:Ми разпитвай в сервизите .Но за какво ще го правиш ? След това трябва колата да отиде на технотест а след това в Кат за смяна на талоните и проверка на произхода на мотора и колата.. Абе разправията ще ти струва към 5-600 лева за всяка кола.. Освен ако не решиш ,че ще ги караш незаконно такаНе че някой ще те спре да ти проверява номерата на мотора на 15 годишен форд но въпреки това.Аз си го смених сам и се подготвям за всичката тази разправия...
Неее само единя ще е в движение, другия няма как да го направя много е изгнил (мислех да го правя но от него ептен сметка няма) та искам само да сменя двигателя от един в другия и да си мина технотест и КАТ и да оставям таз кола на наще. но това правя разпитвам по сервизи и да кажа на много малко им се занимава