Имам питане относно смяна двигател.

Отзиви, оценки, препоръки
Потребителски аватар
dedomras
потребител
потребител
Регистриран: 13 фев 2007, 15:06
Модел на автомобила: Ford Eskort 1.6 EFI-CVH, RS 2000
Status: Извън линия

Имам питане относно смяна двигател.

Мнение от dedomras » 15 яну 2009, 16:08

Колеги .. питането ми е такова
Имам два форда(Ескорт) с еднакви двигатели, искам просто да ги разменя в колите. Можете ли да ме насочите каде да отида да ми направят тази размяна(става впр за София) , и горе долу колко пари ще ми струва. Благодаря предварително за инфото :)
Изображение

Потребителски аватар
venom4o
потребител
потребител
Регистриран: 07 авг 2006, 18:26
Модел на автомобила: Subaru Legacy GTB 2.0 turbo ,Volvo 960 3.0

Re: Имам питане относно смяна двигател.

Мнение от venom4o » 16 яну 2009, 10:03

Ми разпитвай в сервизите .Но за какво ще го правиш ? След това трябва колата да отиде на технотест а след това в Кат за смяна на талоните и проверка на произхода на мотора и колата.. Абе разправията ще ти струва към 5-600 лева за всяка кола.. Освен ако не решиш ,че ще ги караш незаконно така ;) Не че някой ще те спре да ти проверява номерата на мотора на 15 годишен форд но въпреки това.Аз си го смених сам и се подготвям за всичката тази разправия...

Потребителски аватар
dedomras
потребител
потребител
Регистриран: 13 фев 2007, 15:06
Модел на автомобила: Ford Eskort 1.6 EFI-CVH, RS 2000

Re: Имам питане относно смяна двигател.

Мнение от dedomras » 16 яну 2009, 22:08

venom4o написа:Ми разпитвай в сервизите .Но за какво ще го правиш ? След това трябва колата да отиде на технотест а след това в Кат за смяна на талоните и проверка на произхода на мотора и колата.. Абе разправията ще ти струва към 5-600 лева за всяка кола.. Освен ако не решиш ,че ще ги караш незаконно така ;) Не че някой ще те спре да ти проверява номерата на мотора на 15 годишен форд но въпреки това.Аз си го смених сам и се подготвям за всичката тази разправия...

Неее само единя ще е в движение, другия няма как да го направя много е изгнил (мислех да го правя но от него ептен сметка няма) та искам само да сменя двигателя от един в другия и да си мина технотест и КАТ и да оставям таз кола на наще. но това правя разпитвам по сервизи и да кажа на много малко им се занимава :? но ще го направя по един или по др начин.
Изображение

Отговори

Върни се в “СЕРВИЗИ И УСЛУГИ”