Търся качествен сервиз за реглаж на фаровете София
- Ianaki
- потребител
- Регистриран: 09 авг 2007, 21:55
- Модел на автомобила: Ford Eskort 1.8TD 96г. Turnier лека полека върви към всички екстри
- Status: Извън линия
Търся качествен сервиз за реглаж на фаровете София
Здравейте, колеги!Вече е време за фарове, а тяхната добра центровка е от същвствено значение.Интересува ме къде могат да ми направя фаровете да светят на където трябва.Аз съм от Люлин, но разтоянието до сервиза е без значение, важно е да е сигурен и да рабитят както трябва.
- maxpoint
- потребител
- Регистриран: 30 юли 2007, 14:11
- Модел на автомобила: Черният лебед и бялата лястовица....
Re: Търся качествен сервиз за реглаж на фаровете София
що не си ги регулираш сам,елементарно е >:D<:
Ще потърся и ще ти пусна схемата за реглажа,трябва колата да ти е на равно и отвесна стена срещу нея,е и малко желание от твоя страна >:D<:
Ще потърся и ще ти пусна схемата за реглажа,трябва колата да ти е на равно и отвесна стена срещу нея,е и малко желание от твоя страна >:D<:
Трябва да можеш да псуваш,но не може да псуваш където не трябва /maxpoint/
- detective911
- потребител
- Регистриран: 26 авг 2009, 12:56
- Модел на автомобила: Фиеста МК3 сребрист металик-с РЕГ.ном. С1429 НМ-1800кубика,105 коня,16 винтилчета
колега,само не си спомням,на какво разтояние трябваше да си от стената за да стане реглажаmaxpoint написа:що не си ги регулираш сам,елементарно е >:D<:

- maxpoint
- потребител
- Регистриран: 30 юли 2007, 14:11
- Модел на автомобила: Черният лебед и бялата лястовица....
Ще намеря схемата и ще я пусна ...1-2 метра нямам спомен,но е елементарно

Ето.....http://www.danielsternlighting.com/tech/aim/aim.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ето.....http://www.danielsternlighting.com/tech/aim/aim.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Трябва да можеш да псуваш,но не може да псуваш където не трябва /maxpoint/
- Ianaki
- потребител
- Регистриран: 09 авг 2007, 21:55
- Модел на автомобила: Ford Eskort 1.8TD 96г. Turnier лека полека върви към всички екстри
Абе то и аз мога да го направя, но нямам време да турся площатка, да разчертавам меря и т.н.
Поради тази причина търся добър сервиз!

-
- потребител
- Регистриран: 02 май 2009, 10:23
- Модел на автомобила: Orion 1.4
За качествен сервиз не мога да кажа но по принцип след като не го предлагат като услуга навсякъде бих ти посочил поне едно място където (уж) го правят. Сервиза на СБА в Младост. Но предварително ще ти кажа че съм ходил там с друг автомобил(не форд) и специалиста с уреда (един сандък) ми оглежда колата като космически кораб и след 5 минути някакви манипулации ми каза че всичко е ОК. Вечерта като си пуснах светлините забелязах че светят в небесата и нищо не виждах пред колата. Майната им на петте лева. Реглажа си го направих сам на една стена както споменаха и други по темата- първо да светят в еднаква височина и с проби на не повече от 20-30 метра да фокусират на равно платно. До сега никой не ми е присветквал и... си мисля че имам добра осветеност.
- Itskin
- потребител
- Регистриран: 02 юли 2008, 14:46
- Модел на автомобила: Focus 1.8 TDCI '07
Колега,
виж сервиз Друмник на бул. България, 15 лв. струва
виж сервиз Друмник на бул. България, 15 лв. струва