За пореден път отзиви от МотоПфое Варна
-
- потребител
- Регистриран: 05 мар 2006, 14:18
- Модел на автомобила: *
- Контакти:
- Status: Извън линия
За пореден път отзиви от МотоПфое Варна
Крайно некомпетентни са! За пореден път се обедих в това, като вече един път яко си платих
.
За какво става дума ->>> Появиха ми се някакви вибрации по купето на Фокуса, когато подавам газ след 1800-2000 об/мин. на 3-4-5 предавки. Тогава турбината надува яко и съответно мотора разгръща въртящия си момент. Вибрациите доста интересно не се усещаха по волана, а купето някакси се тресеше във вертикална посока. Така около месец,като накрая след няколко по яки изрязвания на 3 и 4 предавка, скоростния лост взе да блъска вътре в барчето около него
.
Подплаших се и от началото на миналата седмица ходя по сервизи и сътветно хем си ги знам в МотоПфое си викам дай пак там ще отида за диагностика. Нали все пак във Форд хората са специалисти
да ама не. Отидох, приеха ме и излязохме на магистралата към летището да видим. Ами след кратко чудене въпросния човек еднозначно установи,че са вътрешните карета на полуосите и опорен лагер на по-дългата от тях. Върнахме се в сервиза вдигнаха, гледаха-гледаха умуваха и накрая ето това беше констатацията им
след това ме зарадваха и с цени

и аз си грейнах
.
Тръгнах си като им благодарих най-сърдечно за диагностиката
. Отидох в друг сервиз и човека след като покара колата, си каза разбити вътрешни карета и (или криви полуоси). Качиха я горе и воала полуос лява. Два дни чакане да пристигне от някъде си (240лв.) струва и още (30лв.) за смяна и всичко си заспа. Просто нямам думи за МП Варна, как може да има толкова некомпетентни хора при това във фирмен сервиз не ми го побира главата
.
В същия сервиз в които ми направиха колата сега, миналата година ми решиха е тоя проблем за които съм писал в тази
тема един от последните постове е.
Ето диагнозата им

и парите

които платих тогава в МП за всичко без резултатно при това
.
Дано съм полезен на някого с всичко това което ми се случи.

За какво става дума ->>> Появиха ми се някакви вибрации по купето на Фокуса, когато подавам газ след 1800-2000 об/мин. на 3-4-5 предавки. Тогава турбината надува яко и съответно мотора разгръща въртящия си момент. Вибрациите доста интересно не се усещаха по волана, а купето някакси се тресеше във вертикална посока. Така около месец,като накрая след няколко по яки изрязвания на 3 и 4 предавка, скоростния лост взе да блъска вътре в барчето около него

Подплаших се и от началото на миналата седмица ходя по сервизи и сътветно хем си ги знам в МотоПфое си викам дай пак там ще отида за диагностика. Нали все пак във Форд хората са специалисти

след това ме зарадваха и с цени

и аз си грейнах

Тръгнах си като им благодарих най-сърдечно за диагностиката

В същия сервиз в които ми направиха колата сега, миналата година ми решиха е тоя проблем за които съм писал в тази

Ето диагнозата им

и парите

които платих тогава в МП за всичко без резултатно при това

Дано съм полезен на някого с всичко това което ми се случи.
-
- потребител
- Регистриран: 05 мар 2006, 14:18
- Модел на автомобила: *
- Контакти:
- Status: Извън линия
Защо, така говориш виж какво е готино Скорпиото ти
.Абсолютно, те в МП като има нещо за решаване и хоп на принципа на изключването (за една полуоска щяха да сменят половината кола
). Добре ама и аз мога да си сменя половината трансмисия и половината ходова част и да се опитвам да си реша проблема така.
Имам нужния опит и условия,нямам време да се занимавам. Пък нали в "Европата" отиваме, и аз като тях от няколко години като има нещо първо бягам в сервиза. Ама си патя от тогава само май
.
Човека при когото ходя се казва Цанко (не е безизвестен във Варна), работи се на високо ниво и качествено поне за сега. Имам координати ако на някого му потрябва. Като гледам какви коли има само в сервиза му и се чудя аз какво правя с тоя автобус там
.
edit: @MasterBo
Де да беше и боядисване
, на всичкото отгоре колата стоя в МП 1 месец заради тея болтове където ги пише там (по 1.32 лв. без ДДС) са където държат дюзите. Скъсаха единия и 20 дни ги чакаха (сигурно са ги правили тогава
).

Имам нужния опит и условия,нямам време да се занимавам. Пък нали в "Европата" отиваме, и аз като тях от няколко години като има нещо първо бягам в сервиза. Ама си патя от тогава само май

Човека при когото ходя се казва Цанко (не е безизвестен във Варна), работи се на високо ниво и качествено поне за сега. Имам координати ако на някого му потрябва. Като гледам какви коли има само в сервиза му и се чудя аз какво правя с тоя автобус там

edit: @MasterBo
Де да беше и боядисване