Актуална цена за смяна на ангренажен ремък?
-
- потребител
- Регистриран: 07 мар 2009, 11:53
- Модел на автомобила: fiesta
- Status: Извън линия
Актуална цена за смяна на ангренажен ремък?
Здравейте,
Бих искал да запитам каква е актуалната цена за смяна на ангренажен ремък. В сервиза, който се събирам да ползвам, ми казаха нещо от рода на 300 лв - ремък+труд. Интересно ми е дали това е нормална цифра. Предполагам, личи си че съм абсолютен лаик. Колата е Фиеста дизел 1.8, 1999-2002. Ще бъда благодарен за всяко споделено мнение.
Поздрави на форума.
Бих искал да запитам каква е актуалната цена за смяна на ангренажен ремък. В сервиза, който се събирам да ползвам, ми казаха нещо от рода на 300 лв - ремък+труд. Интересно ми е дали това е нормална цифра. Предполагам, личи си че съм абсолютен лаик. Колата е Фиеста дизел 1.8, 1999-2002. Ще бъда благодарен за всяко споделено мнение.
Поздрави на форума.
- doychev
- потребител
- Регистриран: 01 май 2012, 19:07
- Модел на автомобила: '02 Ford Focus 1.8 TDDI
Re: Актуална цена за смяна на ангренажен ремък?
Здравей,
В ТомФорд (сервиза на моста Чавдар, ул. Брод 19) вчера ми излезна 92лв. ремък + ролка , но това е без труда .
Говорим за Focus MK1.5, 1.8 TDDI , 2002г.
В ТомФорд (сервиза на моста Чавдар, ул. Брод 19) вчера ми излезна 92лв. ремък + ролка , но това е без труда .
Говорим за Focus MK1.5, 1.8 TDDI , 2002г.
- Yamato
- потребител
- Регистриран: 03 юни 2011, 00:48
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDDI '01 (коНби)
Моя също някъде толко излезе мналата година, но не помня за труда колко отидоха.
-
- потребител
- Регистриран: 20 фев 2013, 09:08
- Модел на автомобила: ford Focus
Здравейте колеги.
II. Общи правила за ползване на форумa на "Клуб Форд България"
Извън частните обяви, рекламата и търговски съобщения на търговци се извършва след предварителна договорка – виж на http://www.clubford.org в раздел “Контакти - реклама” за повече информация. Всички останали реклами и търговски съобщения ще бъдат изтривани без предупреждение.
II. Общи правила за ползване на форумa на "Клуб Форд България"
Извън частните обяви, рекламата и търговски съобщения на търговци се извършва след предварителна договорка – виж на http://www.clubford.org в раздел “Контакти - реклама” за повече информация. Всички останали реклами и търговски съобщения ще бъдат изтривани без предупреждение.
Последна промяна от madboy на 22 фев 2013, 11:23, променено общо 2 пъти.
Причина: Скрита реклама
Причина: Скрита реклама