Препоръчайте сервиз. (ремонт на двигател)
-
- потребител
- Регистриран: 27 авг 2006, 13:20
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8I Комби LPG 1998г.
- Status: Извън линия
Препоръчайте сервиз. (ремонт на двигател)
Здравейте,
Става дума за другата ми кола, фиат пунто 98год, която има проблем с двигателя. Препоръчайте ми сервиз в София, където да се работи качествено и всичко да се изпипва както трябва. Готов съм да платя колкото е необходимо за един квалифициран и добре работещ майстор, за това цената не е критерии за сервиза. ( е стига да е в границите на реалното, а не космически суми ) Така че ще съм ви много благодарен, ако ми препоръчате място където да оставя колата си и да съм сигурен, че като я взема всичко ще е както трябва.
Благодаря предварително на отзовалите се!
Става дума за другата ми кола, фиат пунто 98год, която има проблем с двигателя. Препоръчайте ми сервиз в София, където да се работи качествено и всичко да се изпипва както трябва. Готов съм да платя колкото е необходимо за един квалифициран и добре работещ майстор, за това цената не е критерии за сервиза. ( е стига да е в границите на реалното, а не космически суми ) Така че ще съм ви много благодарен, ако ми препоръчате място където да оставя колата си и да съм сигурен, че като я взема всичко ще е както трябва.
Благодаря предварително на отзовалите се!
-
- потребител
- Регистриран: 25 яну 2006, 17:40
- Модел на автомобила: Фиеста
- Контакти:
http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?t=2809" onclick="window.open(this.href);return false;
- chains
- потребител
- Регистриран: 08 мар 2005, 23:25
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8 TDI `94 CLX Turnier & Focus 1.6 V16 `00 Turnier
http://www.prospeed.bg/" onclick="window.open(this.href);return false; Не излиза евтино, но те сами си подбират частите и са старателни!
пп: аз съм много доволен от тях!
пп: аз съм много доволен от тях!