МОТО-ПФОЕ Филиал Плевен
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
- Status: Извън линия
МОТО-ПФОЕ Филиал Плевен
http://www.ford.bg/page.php?p=1
ул. Сторгозия 191
Продажба на автомобили 064/ 885 222
Сервиз 064/ 885 202
Резервни части 064/ 885 233
Е-mail: mppleven@motopfohe.bg
ул. Сторгозия 191
Продажба на автомобили 064/ 885 222
Сервиз 064/ 885 202
Резервни части 064/ 885 233
Е-mail: mppleven@motopfohe.bg
Последна промяна от paci на 05 апр 2007, 19:49, променено общо 1 път.
- paci
- Модератор
Смених амортисьори и разни други нещица 
За момента съм доволен от работата която свършиха по колата ми.
Проверка на спирачки, амортисьори, ходовата част за луфтове, шум в лагерите и разни други, горе-доло пълен оглед е безплатен за ФОРД. До кога незнам.
За това което свършиха по колата ми, те дадоха най-добра оферта.
Работят и с така наречените алтернативни части, които те си поръчат и доставят, т.е. не са оригинални частите на МОТОРКРАФТ а на друг производител и са на по-ниска цена.
За труд също има отстъпки.
Ако успеят да задържат тези цени (не само сега за зарибявка
) без да свалят нивото, ще им се наложи да отворят още едно хале 

За момента съм доволен от работата която свършиха по колата ми.
Проверка на спирачки, амортисьори, ходовата част за луфтове, шум в лагерите и разни други, горе-доло пълен оглед е безплатен за ФОРД. До кога незнам.
За това което свършиха по колата ми, те дадоха най-добра оферта.
Работят и с така наречените алтернативни части, които те си поръчат и доставят, т.е. не са оригинални частите на МОТОРКРАФТ а на друг производител и са на по-ниска цена.
За труд също има отстъпки.
Ако успеят да задържат тези цени (не само сега за зарибявка

- baihui
- потребител
- Регистриран: 06 юни 2005, 23:48
- Модел на автомобила: Focus 1.8 TDCI
- Контакти:
аз пък мога да кажа че почти ми отрязаха главата с цена 112 лева за биалета 1 брой
която най вероятно също ще изкара около 10 000 км. по нашите пътища...затова по евтиния вариант ми беше 18 кинта за парче и безплатна смяна от мене
за по нататъка уж да ми вършат една работа и тогава ще ги вида кви са специалисти и колко им е добра техниката
за сега коментар за работа немога да дам .. само цените някак си са височки за джоба на плевенчанин... даже и в Испания ми искаха 40 евро в магазин на Форд което е доста по ниско ...

- paci
- Модератор
Преди още да направят МП съм сменил биалетка и съм сложил такава от 14лв. Лемфьодер ли нещо такова и съм далече от мисълта, че дори и 10 000 ще изкара.
Я питай братовчед си, че на стария ти Ескорт едната биалетка е още оригиналната и си го бил давал да го карат като ТАКСИ !
Като имаш пари що пък не си направи експеримент да си взел тази от 112 и като се разклопа на 10 000 ела да се оплачеш
Сега ако се опре пак до биалетки пак ще сложа евтини щото толкоз и карам.
Изказах добри думи щото от проучването за смяната на амортисьорите тяхната оферта беше най-добра. Като сменили амортисьорите си имали практика, шефа излязъл на пътен тест да види какво са направили и забелязал, че колата ми върви студена. Стрелката се мотаеше до "бялата" зона (при мен черна щото са бели километражите). Там където стояла стрелката е ~60 градуса. Звънаха ми по телефона да ме питат да сменят термостата. Изненадах се защото за мен всичко беше нормално но като ми обясниха им се доверих и казах сменявайте. В момента вярно по-бързо загрява и разхода ми е паднал.
Имах едно "дълбаене" на оборотите като сменявах предавките и при паркиране доста често я гасях И това са ми оправили.
Имах липсващи болчета насам натам и тях са възстановили.
Недоволни винаги ще има.
А на Плевенчанин ако можеш да угодиш ....
Незнам до къде им се простира професионализма, тепърва ще ги тестваме. Ако сега има печен персонал и хората се разбягат утре заради кофти условия ... ще е много жалко
Това е 3-ти опит на МП в Плевен !
Я питай братовчед си, че на стария ти Ескорт едната биалетка е още оригиналната и си го бил давал да го карат като ТАКСИ !
Като имаш пари що пък не си направи експеримент да си взел тази от 112 и като се разклопа на 10 000 ела да се оплачеш
Сега ако се опре пак до биалетки пак ще сложа евтини щото толкоз и карам.
Изказах добри думи щото от проучването за смяната на амортисьорите тяхната оферта беше най-добра. Като сменили амортисьорите си имали практика, шефа излязъл на пътен тест да види какво са направили и забелязал, че колата ми върви студена. Стрелката се мотаеше до "бялата" зона (при мен черна щото са бели километражите). Там където стояла стрелката е ~60 градуса. Звънаха ми по телефона да ме питат да сменят термостата. Изненадах се защото за мен всичко беше нормално но като ми обясниха им се доверих и казах сменявайте. В момента вярно по-бързо загрява и разхода ми е паднал.
Имах едно "дълбаене" на оборотите като сменявах предавките и при паркиране доста често я гасях И това са ми оправили.
Имах липсващи болчета насам натам и тях са възстановили.
Недоволни винаги ще има.
А на Плевенчанин ако можеш да угодиш ....

Незнам до къде им се простира професионализма, тепърва ще ги тестваме. Ако сега има печен персонал и хората се разбягат утре заради кофти условия ... ще е много жалко

Това е 3-ти опит на МП в Плевен !
- baihui
- потребител
- Контакти:
Аз лошо не съм казал за МП ... само че цените на някои неща саъм им доста дебели...на някои са доста изгодни...аз съм си поръчал щанга за амортесьорите дет навсякъде е поне 200 кинта а от тях оригиналната е 152 лв. но не се знае дали ще пасне и дали ще може да се преправи понеже до сега за БГ не са поръчвали
затва може да съм си го понабутал четвъртит ама ще се разбере след 1-2 седмици...

- baihui
- потребител
- Контакти:
е сега следва оплакване ... доста съм разочарован... тази щанга дето поръчах ми я набиха цялата .. ама не на колата ми на друго място...уж всичко точно и ще дойде когат трябва и след 2 седмици чакане и ходене 4-5 пъти до магазина и всеки път ми казват да не се притеснявам, че щангата ще дойде .. накрая отивам и ми казват, че били ми загубили телефона и немогли да ми са обадат...немало да дойде щангата понеже била недоставима .. поради някакви си причини ...ФОЕД били спрели да праят части за Форд
хахахахаха ...