МОТО-ПФОЕ Филиал Плевен

Отзиви, оценки, препоръки
Потребителски аватар
paci
Модератор
Модератор
Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Status: Извън линия

МОТО-ПФОЕ Филиал Плевен

Мнение от paci » 05 апр 2007, 16:44

http://www.ford.bg/page.php?p=1

ул. Сторгозия 191

Продажба на автомобили 064/ 885 222
Сервиз 064/ 885 202
Резервни части 064/ 885 233
Е-mail: mppleven@motopfohe.bg
Последна промяна от paci на 05 апр 2007, 19:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
paci
Модератор
Модератор

Мнение от paci » 07 апр 2007, 11:11

Смених амортисьори и разни други нещица :)
За момента съм доволен от работата която свършиха по колата ми.
Проверка на спирачки, амортисьори, ходовата част за луфтове, шум в лагерите и разни други, горе-доло пълен оглед е безплатен за ФОРД. До кога незнам.
За това което свършиха по колата ми, те дадоха най-добра оферта.
Работят и с така наречените алтернативни части, които те си поръчат и доставят, т.е. не са оригинални частите на МОТОРКРАФТ а на друг производител и са на по-ниска цена.
За труд също има отстъпки.
Ако успеят да задържат тези цени (не само сега за зарибявка :) ) без да свалят нивото, ще им се наложи да отворят още едно хале :D

Потребителски аватар
baihui
потребител
потребител
Регистриран: 06 юни 2005, 23:48
Модел на автомобила: Focus 1.8 TDCI
Контакти:

Мнение от baihui » 12 апр 2007, 21:40

аз пък мога да кажа че почти ми отрязаха главата с цена 112 лева за биалета 1 брой :) която най вероятно също ще изкара около 10 000 км. по нашите пътища...затова по евтиния вариант ми беше 18 кинта за парче и безплатна смяна от мене :) за по нататъка уж да ми вършат една работа и тогава ще ги вида кви са специалисти и колко им е добра техниката :) за сега коментар за работа немога да дам .. само цените някак си са височки за джоба на плевенчанин... даже и в Испания ми искаха 40 евро в магазин на Форд което е доста по ниско ...

Потребителски аватар
paci
Модератор
Модератор

Мнение от paci » 12 апр 2007, 22:31

Преди още да направят МП съм сменил биалетка и съм сложил такава от 14лв. Лемфьодер ли нещо такова и съм далече от мисълта, че дори и 10 000 ще изкара.
Я питай братовчед си, че на стария ти Ескорт едната биалетка е още оригиналната и си го бил давал да го карат като ТАКСИ !
Като имаш пари що пък не си направи експеримент да си взел тази от 112 и като се разклопа на 10 000 ела да се оплачеш
Сега ако се опре пак до биалетки пак ще сложа евтини щото толкоз и карам.
Изказах добри думи щото от проучването за смяната на амортисьорите тяхната оферта беше най-добра. Като сменили амортисьорите си имали практика, шефа излязъл на пътен тест да види какво са направили и забелязал, че колата ми върви студена. Стрелката се мотаеше до "бялата" зона (при мен черна щото са бели километражите). Там където стояла стрелката е ~60 градуса. Звънаха ми по телефона да ме питат да сменят термостата. Изненадах се защото за мен всичко беше нормално но като ми обясниха им се доверих и казах сменявайте. В момента вярно по-бързо загрява и разхода ми е паднал.
Имах едно "дълбаене" на оборотите като сменявах предавките и при паркиране доста често я гасях И това са ми оправили.
Имах липсващи болчета насам натам и тях са възстановили.
Недоволни винаги ще има.
А на Плевенчанин ако можеш да угодиш .... :-B:
Незнам до къде им се простира професионализма, тепърва ще ги тестваме. Ако сега има печен персонал и хората се разбягат утре заради кофти условия ... ще е много жалко :(
Това е 3-ти опит на МП в Плевен !

Потребителски аватар
baihui
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от baihui » 14 апр 2007, 11:20

Аз лошо не съм казал за МП ... само че цените на някои неща саъм им доста дебели...на някои са доста изгодни...аз съм си поръчал щанга за амортесьорите дет навсякъде е поне 200 кинта а от тях оригиналната е 152 лв. но не се знае дали ще пасне и дали ще може да се преправи понеже до сега за БГ не са поръчвали :) затва може да съм си го понабутал четвъртит ама ще се разбере след 1-2 седмици...

Потребителски аватар
baihui
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от baihui » 01 май 2007, 18:04

е сега следва оплакване ... доста съм разочарован... тази щанга дето поръчах ми я набиха цялата .. ама не на колата ми на друго място...уж всичко точно и ще дойде когат трябва и след 2 седмици чакане и ходене 4-5 пъти до магазина и всеки път ми казват да не се притеснявам, че щангата ще дойде .. накрая отивам и ми казват, че били ми загубили телефона и немогли да ми са обадат...немало да дойде щангата понеже била недоставима .. поради някакви си причини ...ФОЕД били спрели да праят части за Форд :) хахахахаха ...

Потребителски аватар
ZuNinjaz
потребител
потребител
Регистриран: 25 май 2007, 19:31
Модел на автомобила: '99 Ford Focus 2.0 16V 131hp

Мнение от ZuNinjaz » 27 май 2007, 02:17

Я кажете за сервиза запазва ли се предварително час, че чух нещо подобно

Потребителски аватар
paci
Модератор
Модератор

Мнение от paci » 27 май 2007, 12:31

Мисля, че е нормално да се запазва час :)
За проверката просто ходих да питам, стенда беше свободен и ме поеха веднага.
За ремонтите си уговорихме час.

Отговори

Върни се в “СЕРВИЗИ И УСЛУГИ”