Бонуси за застраховки при нова регистрация на в страна от ЕС
-
- потребител
- Регистриран: 15 фев 2007, 14:45
- Модел на автомобила: Opel Zafira
- Status: Извън линия
Бонуси за застраховки при нова регистрация на в страна от ЕС
Здравейте, въпросът ми е свързан със застраховане на новозакупен автомобил във Франция. Имам 20 годишен стаж в България без каквито и да е злополуки. Във Франция признават шофьорската ми книжка кат. "С".
При застраховката на автомобилът във Франция имам право на бонуси при положение, че имам издадено удостоверение от застрахователите ми в БГ или от КАТ.
Може ли някой да ми каже дали мога да взема това удостоверение от КАТ или от застрахователния ми агент?
При застраховката на автомобилът във Франция имам право на бонуси при положение, че имам издадено удостоверение от застрахователите ми в БГ или от КАТ.
Може ли някой да ми каже дали мога да взема това удостоверение от КАТ или от застрахователния ми агент?
- Атанас
- потребител
- Регистриран: 18 окт 2006, 15:36
- Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8TDI в сърцето ми
Mondeo MK3 2.2TDCI - Местоположение: София
- Status: Извън линия
Няма как българските застрахователи да ти издадат такова удостоверение, по простата причина, че в България застрахователните компании нямат достъп до масива на КАТ.
От КАТ могат да ти издадат такава справка след подаване на молба и заплащане на такса в размер на ... не си спомням колко беше... 5 или 10лв. Справката мисля, че излизаше след около седмица.
От КАТ могат да ти издадат такава справка след подаване на молба и заплащане на такса в размер на ... не си спомням колко беше... 5 или 10лв. Справката мисля, че излизаше след около седмица.