Какви са подводните камъни?
-
- потребител
- Регистриран: 03 юни 2007, 20:09
- Модел на автомобила: Ford PUMA
- Status: Извън линия
Какви са подводните камъни?
Та колеги въпроса ми е следния. От Булстрад ми дават оферта за пълно каско с така наречения Предварителен бонус 20% . Но понеже четейки различни материали из нета, човек си съставя противоречиво мнение, се интересувам знаете ли повече по въпроса и какви са подводните камъни при тази клауза. Естествено това са ми само първоначалните проучвания и ще обсадя застрахователния агент с въпроси. За сега зная само, че ми дават оценка почти на максимума по каталога schwacke и съответно "премията" е голяма. По тази причина се замислих дали да ползвам този "бонус" и да си облекча бюджета.
- Атанас
- потребител
- Регистриран: 18 окт 2006, 15:36
- Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8TDI в сърцето ми
Mondeo MK3 2.2TDCI - Местоположение: София
- Status: Извън линия
Няма подводни камъни. Просто предварително ти правят отстъпка от премията, която отстъпка трябва да я платиш при първа щета. Можеш да говориш с агента да ти я застраховат на малко по-ниска цена и от там премията да ти падне още. Реално по Шваке цената на която ти е оценен автомобила е доста над пазарната му цена в момента. Като пример моя го оцениха на към 9000лв за кражба и към 12000лв за възстановяване, а пазарната му цена е 5000 - 6000лв.
Още нещо, мисля, че ако си платиш цялата премия на един път получаваш допълнителна отстъпка (но не съм 100% сигурен)
Още нещо, мисля, че ако си платиш цялата премия на един път получаваш допълнителна отстъпка (но не съм 100% сигурен)