Отзиви за застраховател
- MegatroniC
- потребител
- Регистриран: 29 апр 2006, 22:42
- Модел на автомобила: Fiesta MK IV Ghia 1,25i 16V Zetec-S
Honda Jazz II 1.3 iDSI - Местоположение: Бургас
- Контакти:
- Status: Извън линия
Отзиви за застраховател
Най-накрая поради стеклите се обстоятелства и аз реших да направя едно каско. Но поради ограничените финанси, най-изгодна беше офертата на "Дженерали".
Някакви отзиви за тях ?
Някакви отзиви за тях ?
- Svetlix
- потребител
- Регистриран: 21 сеп 2006, 18:38
- Модел на автомобила: Nissan Almera SRi 1.6, 16V
- Контакти:
Re: Отзиви за застраховател
Във форума на VW бях чел за някакво момче, което имало каско към тях, имал ПТП в чужбина и си му изплатили всичко, както пише по дебелите книги. Иначе лични наблюдения никакви.
- MegatroniC
- потребител
- Регистриран: 29 апр 2006, 22:42
- Модел на автомобила: Fiesta MK IV Ghia 1,25i 16V Zetec-S
Honda Jazz II 1.3 iDSI - Местоположение: Бургас
- Контакти:
Re: Отзиви за застраховател
Вече я направих тая застраховка
Четох в тунинг.бг форума и попаднах на добри отзиви, някой дори беше писал че са му изплатили 90 лева за спукана гума, та се метнах на крушата, само дето калкулатора на един сайт където гледах за сумите на различните фирми ме метна и вместо 196 лева, застраховката ми излезе 280 както на всички други застрахователи. Защото видиш ли била в графата до 12 години а не по-дърта. Карай разбито на по 20 и няколко лева на месец не е много за спокойствието с което би ме дарила подобна застраховка (може да не ми е скъпа колата но знам че друга скоро не бих могъл да си позволя)
Може да се затваря темата

mrdds edit: Не мисля,че е нужно да затваряме темата,дори бих искал всеки,който има някакви отзиви от своя застраховател да ги сподели точно тук.Би било в помощ на всеки ,който се чуди към кой застраховател да си направи застраховка .

Четох в тунинг.бг форума и попаднах на добри отзиви, някой дори беше писал че са му изплатили 90 лева за спукана гума, та се метнах на крушата, само дето калкулатора на един сайт където гледах за сумите на различните фирми ме метна и вместо 196 лева, застраховката ми излезе 280 както на всички други застрахователи. Защото видиш ли била в графата до 12 години а не по-дърта. Карай разбито на по 20 и няколко лева на месец не е много за спокойствието с което би ме дарила подобна застраховка (може да не ми е скъпа колата но знам че друга скоро не бих могъл да си позволя)

Може да се затваря темата

mrdds edit: Не мисля,че е нужно да затваряме темата,дори бих искал всеки,който има някакви отзиви от своя застраховател да ги сподели точно тук.Би било в помощ на всеки ,който се чуди към кой застраховател да си направи застраховка .