За ползата от двойното заключване
- urgan
- Потребител
- Регистриран: 16 яну 2009, 16:44
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 TDCi 131 h.p. Estate 02' Ghia
Engine code: FMBA - Status: Извън линия
Re: За ползата от двойното заключване
Виж не споря за нищо не изтъквам някви теории, просто казвам че тази екстра ме отърва с 30 лв за заден прозорец. Ако не беше тя щях да остана без СД и акумулатор най-малко. Не става дума за 40 тонни тирове става дума специално за екстраа "двойно заключване" която и сега я вкарват в новите коли.
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
- Status: Извън линия
Няма заключване или аларма, които да ти спасят радиото или акумулатора. Обаче има лекета, които просто чупят стъклото, ей така за удоволствие.
- debug
- потребител
- Регистриран: 07 фев 2007, 01:29
- Модел на автомобила: триврат Focus Zetec 2.0 99г; Mazda 626 GC купе 84г.; BMW E36 96г.
Двойното заключване и защитата против отваряне на задните врати отвътре са различни неща. Едното е екстра, предотвратяваща отварянето на ВСИЧКИ врати отвътре при заключване на колата, другото блокира отварянето от вътре само на задните врати (или една врата), без значение дали колата е заключена или не.Така че аз смятам че двойното заключване което изобщо не е за децата отзад, както някой беше писал по-горе, е изключително полезно против такива тъпи крадци като тези.
- zombi.ad
- потребител
- Регистриран: 31 дек 2009, 13:43
- Модел на автомобила: ford фокус ц макс 2005
здравейте колеги ,много не можах да го разбера това двойно заключване ,но някой беше написал че като натиснеш веднъж бутона на дистанционното,само се включва алармат и се заключват вратите без да мигат мигачите ,а на второто натискане севключва двойното заключване ,или нещо подобно ,та питам аз на кой модел аларми ,или на кой модел форд е това .щото мойта (мондео95)като натисна веднъж дистанционното нищо не става ,и трябва да натисна втори път ,това нормално ли е ? 

- urgan
- Потребител
- Регистриран: 16 яну 2009, 16:44
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 TDCi 131 h.p. Estate 02' Ghia
Engine code: FMBA - Status: Извън линия
При първо натискане заключва централното, при второ натискане на бутона машинките правят още едно движение и така автомобила става неотключваем от вътре. Това е при мондео, но не всички мондеа имат тази екстра. Не казваш алармата оригинална фабрична ли е, ключа какъв ти е...
- zombi.ad
- потребител
- Регистриран: 31 дек 2009, 13:43
- Модел на автомобила: ford фокус ц макс 2005
алармата ми е GT107,един майстор електричар по колите ,каза че е добра .аз намерих схемата и в нета (благодаря на колегата който беше дал адреса ,съжалявам че не обърнах внимание как се казваше) беше на руски и не можах твърде да си го преведа ,а и гугъла се изложи с превода ,така че не можах да схвана принцила на действие.