Правилата в темите КУПУВАМ/ПРОДАВАМ
- Dundee
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2006, 14:48
- Модел на автомобила: Mondeo Mk4 2.5T
- Status: Извън линия
В някои от другите авто-форуми има подраздели за продажба на неща, несвързани с колите. А там, където правилата в раздела "Продавам" са прекалено ограничителни, винаги има възможност да пуснеш обявата при оффтопиците.
Гласувах против, защото: 1. Мрежата е свободно пространство и интернетът е ценен преди всичко заради това. 2. Уважавам правилата, но само ако не се изпада в крайности. 3. Прекалените формализъм и ограничения са досадни. 4. Мисля че повечето хора биха предпочели да купят нещо от което имат нужда от някой познат, пък бил той и само виртуален.
Скоро ще си взимам нов телефон и познайте дали ще пусна обява за стария. Що пък някой да не се спазари И за телефон в тоя форум? 

Гласувах против, защото: 1. Мрежата е свободно пространство и интернетът е ценен преди всичко заради това. 2. Уважавам правилата, но само ако не се изпада в крайности. 3. Прекалените формализъм и ограничения са досадни. 4. Мисля че повечето хора биха предпочели да купят нещо от което имат нужда от някой познат, пък бил той и само виртуален.

-
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
- Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021
Имам едно питане правя го тук за да не отварям нова тема и да не натоварвам по долу описаните теми.
Защо в раздела РЕТРО има обява за Продажба http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?t=5241" onclick="window.open(this.href);return false; и в нея се дискотира, а подобна тема пак от същият колега в раздела ПРОДАЖБИ е http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?t=5357" onclick="window.open(this.href);return false; .
Защо повдигам това питане:
1. Защото не всички копувачи отварят раздел РЕТРО
2. Ако се прочетат и двете теми ще се види че те взаимно се допълват (в едната има снимка в другата няма)
3. Неможе ли да се обединят от модераторите в раздел ПРОДАЖБИ и да се направи препратка в раздел РЕТРО
П.П. С това си питане не искам да засегна адаша Plamen CONSUL 73. Просто това е предложение за по добра подредба за форума.
Защо в раздела РЕТРО има обява за Продажба http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?t=5241" onclick="window.open(this.href);return false; и в нея се дискотира, а подобна тема пак от същият колега в раздела ПРОДАЖБИ е http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?t=5357" onclick="window.open(this.href);return false; .
Защо повдигам това питане:
1. Защото не всички копувачи отварят раздел РЕТРО
2. Ако се прочетат и двете теми ще се види че те взаимно се допълват (в едната има снимка в другата няма)
3. Неможе ли да се обединят от модераторите в раздел ПРОДАЖБИ и да се направи препратка в раздел РЕТРО
П.П. С това си питане не искам да засегна адаша Plamen CONSUL 73. Просто това е предложение за по добра подредба за форума.
- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: служебен C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Ами всъщност аз съм модератор на раздел "РЕТРО". Видях темата за продажба в този раздел, но понеже и без това там няма много теми реших да я оставя. Освен това хората които пишат там са доста по компетентни от мен в тази област, и се броят на пръстите на едната ми ръка. Сметнах, че ще е обидно за тях да им изтрия темата, която с нищо не нарушава добрия тон на форума.
П.С. Ако съм сбъркал някъде се надявам другите модератори да ми кажат и ще го съгласуваме заедно.
П.С. Ако съм сбъркал някъде се надявам другите модератори да ми кажат и ще го съгласуваме заедно.
- Plamen CONSUL 73
- потребител
- Регистриран: 23 юли 2006, 21:45
- Модел на автомобила: FORD CONSUL" 73 2.3V6 FORD CONSUL"73 2.0 OHC AUDI A4 1.9 AFN