Предложение
- ravenman
- потребител
- Регистриран: 19 май 2007, 15:58
- Модел на автомобила: .....
- Контакти:
- Status: Извън линия
Предложение
Искам да предложа нещо на модераторите.
Защо не направите нов раздел, или тема, където да са събрани всички теми с решен проблем? Когато някой си е оправил колата - темата му да е в тоя раздел. Така, който търси нещо да си поправи ще погледне там и ще му е по-лесно, отколкото да се рови 2 часа докато открие решението.
Само предлагам!
Защо не направите нов раздел, или тема, където да са събрани всички теми с решен проблем? Когато някой си е оправил колата - темата му да е в тоя раздел. Така, който търси нещо да си поправи ще погледне там и ще му е по-лесно, отколкото да се рови 2 часа докато открие решението.
Само предлагам!
Когато дойде краят,винаги се сещаме за началото!
Когато всичко отиде подяволите.....не отивай и ти!

- ravenman
- потребител
- Контакти:
Мисълта ми беше, че ако е РЕШЕН вече проблема да се слагат темите в даденият раздел, като се заключватЩо се отнася до това, че почти никой не пише къде му е била болката - съгласен съм. Поне за мен не твърдя,че съм от тея колеги, които питат, оправят и забравят за тук!

- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
ravenman написа:Мисълта ми беше, че ако е РЕШЕН вече проблема да се слагат темите в даденият раздел, като се заключватЩо се отнася до това, че почти никой не пише къде му е била болката - съгласен съм. Поне за мен не твърдя,че съм от тея колеги, които питат, оправят и забравят за тук!

- The seven
- потребител
- Регистриран: 16 яну 2005, 13:39
- Модел на автомобила: Punto 75 1,2 MPI ELX '96
- Контакти:
Мчи модераторите кой ? Няма само да се чудят какво да правят по цял де я ?cenzor написа:ravenman написа:Мисълта ми беше, че ако е РЕШЕН вече проблема да се слагат темите в даденият раздел, като се заключватЩо се отнася до това, че почти никой не пише къде му е била болката - съгласен съм. Поне за мен не твърдя,че съм от тея колеги, които питат, оправят и забравят за тук!И кой ще си играе да чете всички теми, да преценява кой проблеми са решени и после да ги премества в подходящ раздел.
Поздрави

- ravenman
- потребител
- Контакти:
Явно не сте ме разбрали!
Зная,че всеки трябва да пише как е решил проблема, но мисълта ми беше:Например-Драган пуска тема за някакъв проблем,решава си проблема, пише как и в заглавието на темата пише :РЕШЕНО, или ОПРАВЕНО.Тогава темите да се местят в определен раздел.
Сега разбрахте ли ме?
Зная,че всеки трябва да пише как е решил проблема, но мисълта ми беше:Например-Драган пуска тема за някакъв проблем,решава си проблема, пише как и в заглавието на темата пише :РЕШЕНО, или ОПРАВЕНО.Тогава темите да се местят в определен раздел.
Сега разбрахте ли ме?

- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
Аз те разбрах още от самото начало...
не е проблем да се направи, но:
Тогава ще стане един раздел с много мешана информация...
В пъти по-лесно е този който си реши проблема да си промени темата и в заглавието да добави "РЕШЕНО: Проблем с двигателя".
В този случай, когато аз ровя във форума през търсачката по ключова дума двигател, виждам резултатите и естествено първо чета тези с думичка РЕШЕНО... да не говорим, че мога да пусна търсене по "двигател and РЕШЕНО"
сега като си мисля установявам, че ще е същото ако са в отделен раздел, но тогава просто ще има и работа за модераторите... а да не забравяме, че те си имат работа за пари... а тази тук е за удоволствие и не би трябвало да им трови живота...
Поздрави,
la4o
не е проблем да се направи, но:
Тогава ще стане един раздел с много мешана информация...
В пъти по-лесно е този който си реши проблема да си промени темата и в заглавието да добави "РЕШЕНО: Проблем с двигателя".
В този случай, когато аз ровя във форума през търсачката по ключова дума двигател, виждам резултатите и естествено първо чета тези с думичка РЕШЕНО... да не говорим, че мога да пусна търсене по "двигател and РЕШЕНО"
сега като си мисля установявам, че ще е същото ако са в отделен раздел, но тогава просто ще има и работа за модераторите... а да не забравяме, че те си имат работа за пари... а тази тук е за удоволствие и не би трябвало да им трови живота...
Поздрави,
la4o