Предложение
- jordj
- потребител
- Регистриран: 27 юни 2005, 22:10
- Модел на автомобила: Форд Фокус МК2 1,6tdci
- Контакти:
- Status: Извън линия
Предложение
Нека са по Марки Ка,Фиеста ,Фокус ,Орион,Ескорт,Мондео,Транзит ,Капри и други.
По лесное за разглеждане иснимките ще са на куп.
Сега трябва всяка тема по отделно да отвориш докато намериш тази кола която търсиш.
А защо да не стане така:
Фиеста моята кола
Колата на
Колата на Поли
Колата на jordj
Колата на Монов
Колата на Acy
Колата на........
Ескорт моята кола
Колата на Пепи
Колата на ......
По лесное за разглеждане иснимките ще са на куп.
Сега трябва всяка тема по отделно да отвориш докато намериш тази кола която търсиш.
А защо да не стане така:
Фиеста моята кола
Колата на
Колата на Поли
Колата на jordj
Колата на Монов
Колата на Acy
Колата на........
Ескорт моята кола
Колата на Пепи
Колата на ......

- S@sel@
- потребител
- Регистриран: 28 яну 2005, 23:39
- Модел на автомобила: ex.Фиеста 1.1 mi `94 / ex.Фокус 1.8 115к.с.
Хммм...
ок, сега е трудно да намериш тази кола, дето я търсиш... но е възможно!
Представи си, че има тема за фиеста дето е с 28 страници, и поискаш да видиш дали моите стъкла са затъмнени или не... а сега почва едно напред-назад.... а сега ако натисна ctrl+f и напиша jordj тапример веднага ще ми се намери ако има нещо от рода на "ето я хубавицата на jordj"
ок, сега е трудно да намериш тази кола, дето я търсиш... но е възможно!
Представи си, че има тема за фиеста дето е с 28 страници, и поискаш да видиш дали моите стъкла са затъмнени или не... а сега почва едно напред-назад.... а сега ако натисна ctrl+f и напиша jordj тапример веднага ще ми се намери ако има нещо от рода на "ето я хубавицата на jordj"
БОГ създаде хората, COLT ги направи равни!
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
jordj, в деня на прошката няма се заяждам 
Но ти казах, че ще стане мазало
Гледай сега за един фокус кво става!!! Ми колко фокуса ще се пуснат в тази тема ? Ами ескорти ? А да не говорим за фиести
П.С.
Има си галерия, разделена по модели !!!
Евентуално тук си даваш данните на автомобила в подробности ако искаш и толкоз !
хах
Тя Polly ме изпреварила с галерията

Но ти казах, че ще стане мазало

Гледай сега за един фокус кво става!!! Ми колко фокуса ще се пуснат в тази тема ? Ами ескорти ? А да не говорим за фиести

П.С.
Има си галерия, разделена по модели !!!
Евентуално тук си даваш данните на автомобила в подробности ако искаш и толкоз !
хах
Тя Polly ме изпреварила с галерията

Последна промяна от paci на 05 мар 2006, 22:38, променено общо 1 път.
- Polly
- потребител
- Регистриран: 24 фев 2005, 16:02
- Модел на автомобила: Бира Каменица в кен
- Контакти:
Според мен, в раздел "Моята кола" разделението по модели е по-добро, по-подредено и хубаво.
Но както каза и paci ще стане мазало, особено ако след всяка снимка има коментари. Другия вариант да се трият коментарите или преместват в самото мнение след снимката, но така ще има вид повече на галерия.
Като казах галерия, има галерия в раздел галерия, където може да си изпращате снимките и ще бъдат публикувани. Там разделението е по модели.[/b]
Но както каза и paci ще стане мазало, особено ако след всяка снимка има коментари. Другия вариант да се трият коментарите или преместват в самото мнение след снимката, но така ще има вид повече на галерия.
Като казах галерия, има галерия в раздел галерия, където може да си изпращате снимките и ще бъдат публикувани. Там разделението е по модели.[/b]
FORD - Feel the difference.
- cossy
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2005, 22:20
- Модел на автомобила: Ескорт 1.6 -> 2.0 16V
Ами то това е хубаво и е предлагано, но начина не е чрез пускане на нова тема, а както са направени темита на форума, чрез подтеми . Иначе се блъскат всички картинки в една тема и става мазало както каза Съсела, затова ако няма против ще махна съобщенията на Джордж и ще чакаме включване от админите на форума дали могат да го направят. Ако не си оставаме по старому и така е добре