Проблеми след обновяването на форума!

...за всичко свързано с "Клуб Форд България" и неговите потребители
Потребителски аватар
fordmaniac
Потребител
Потребител
Мнения: 1321
Регистриран: 12 сеп 2008, 21:15
Модел на автомобила: Ford Escort
Местоположение: София
Status: Извън линия

Re: Проблеми след обновяването на форума!

Мнение от fordmaniac » 05 апр 2013, 16:44

Bobi81 написа:стигнал съм да речем до 4-та страница, известно време не влизам или не я чета, а през това време във нея се трупат мнения и страниците стават примерно 9, чуквам и ми излиза от 1-ва страница а не 4-та докъдето дефакто съм стигнал !
Много е объркващо, трябва набързо да препрочитам мненията за да се ориентирам до къде съм стигнал последно.
В други форуми (които няма да споменавам да не отнеса някое наказание) си ми отваря страницата която последно съм преглеждал !!!
Няма такъв проблем, освен ако не броиш мненията за страници. Демонстрирам: рядко влизам в русенци :?

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Отварям и ме праща по средата на 9 стр. , нарочно я вдигнах горе да се види, после връщам и пак и съм на 10 .
Поздрави

Потребителски аватар
Besniq
потребител
потребител
Мнения: 152
Регистриран: 21 дек 2012, 15:16
Модел на автомобила: фокус mk1 1.8 TDdi
Контакти:
Status: Извън линия

Re: Проблеми след обновяването на форума!

Мнение от Besniq » 05 апр 2013, 16:55

Не броя мненията за страници !
Чуквам на червеното "листче" и нищо не се случва...с мозила съм ако е от значение.
[url=http://besniq30.snimka.bg/automobiles/ford-focus-mk1-1-8-tddi.802865.34892879][img]http://media.snimka.bg/s1/4324/034892879-thumb.jpg?r=0[/img][/url]

Потребителски аватар
pepy1
Модератор
Модератор
Мнения: 4422
Регистриран: 18 май 2005, 22:38
Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел
Местоположение: шоп от Младост-4
Контакти:
Status: Извън линия

Re: Проблеми след обновяването на форума!

Мнение от pepy1 » 21 апр 2013, 18:09

проблемът е следния
имам 5 нови ЛС прочитам 1 и отивам на началната страница ,на която се вижда че имам 0 нови съобщения
времето е като парите-никога не стига

Потребителски аватар
HACKO
Модератор
Модератор
Мнения: 12647
Регистриран: 24 май 2006, 21:22
Модел на автомобила: FORD
FIESTA 97г/1.25/ X 3493 KA
FOCUS 00г/1.6/КОМБИ/ Х 7003 КА
FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
Местоположение: ХАСКОВО
Status: Извън линия

Re: Проблеми след обновяването на форума!

Мнение от HACKO » 21 апр 2013, 18:59

pepy1 написа:проблемът е следния
имам 5 нови ЛС прочитам 1 и отивам на началната страница ,на която се вижда че имам 0 нови съобщения
Не е нужно да четеш някое, достатъчно е да погледнеш само кой ти е писал и да го оставиш за после и като се върнеш във форума, вече показва 0 нови съобщения. Преди като има непрочетено съобщение съобщението стоеше.
И друг проблем (може би) с ЛС, вече втори път се получава едно и също съобщение няколко пъти до много потребители. Дали е грешка на подателя или на платформата?
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! *0030*

Потребителски аватар
v.dimitroff
Администратор
Мнения: 137
Регистриран: 19 окт 2012, 10:11
Модел на автомобила: Форд
Местоположение: Побит Камик
Status: Извън линия

Re: Проблеми след обновяването на форума!

Мнение от v.dimitroff » 21 апр 2013, 20:10

HACKO написа:
pepy1 написа:проблемът е следния
имам 5 нови ЛС прочитам 1 и отивам на началната страница ,на която се вижда че имам 0 нови съобщения
Не е нужно да четеш някое, достатъчно е да погледнеш само кой ти е писал и да го оставиш за после и като се върнеш във форума, вече показва 0 нови съобщения. Преди като има непрочетено съобщение съобщението стоеше.
И друг проблем (може би) с ЛС, вече втори път се получава едно и също съобщение няколко пъти до много потребители. Дали е грешка на подателя или на платформата?
От подателя е, защото го изпраща до няколко групи. Вече няма да могат
*0123405*

DTM
потребител
потребител
Мнения: 1526
Регистриран: 05 мар 2006, 14:18
Модел на автомобила: *
Местоположение: Варна
Контакти:
Status: Извън линия

Re: Проблеми след обновяването на форума!

Мнение от DTM » 19 май 2013, 15:25

При получено Л.С., уведомлението на e-mail пристига с голямо забавяне. Всъщност и с абонаментите за отговор в тема е същото. Някъде около 1 час по-късно бива изпращан е-mail.
Нещо се работи по платформата или настройката на форума е такава в момента?

Потребителски аватар
v.dimitroff
Администратор
Мнения: 137
Регистриран: 19 окт 2012, 10:11
Модел на автомобила: Форд
Местоположение: Побит Камик
Status: Извън линия

Re: Проблеми след обновяването на форума!

Мнение от v.dimitroff » 28 май 2013, 07:05

DTM написа:При получено Л.С., уведомлението на e-mail пристига с голямо забавяне. Всъщност и с абонаментите за отговор в тема е същото. Някъде около 1 час по-късно бива изпращан е-mail.
Нещо се работи по платформата или настройката на форума е такава в момента?
Проблема с изпращането и получаването на пощата е извън нас. Всичко зависи пощенските сървъри, как работят и си комуникират по между си.
*0123405*

DTM
потребител
потребител
Мнения: 1526
Регистриран: 05 мар 2006, 14:18
Модел на автомобила: *
Местоположение: Варна
Контакти:
Status: Извън линия

Re: Проблеми след обновяването на форума!

Мнение от DTM » 28 май 2013, 12:56

v.dimitroff написа:
DTM написа:При получено Л.С., уведомлението на e-mail пристига с голямо забавяне. Всъщност и с абонаментите за отговор в тема е същото. Някъде около 1 час по-късно бива изпращан е-mail.
Нещо се работи по платформата или настройката на форума е такава в момента?
Проблема с изпращането и получаването на пощата е извън нас. Всичко зависи пощенските сървъри, как работят и си комуникират по между си.
Добре, това е ясно. Но, това е така от както форума е на новата платформа.
Само поради тази причина съм го написал. Забавяне от няколко минути е нормално, но повече от 1 час забавяне?

Потребителски аватар
DigiPro
потребител
потребител
Мнения: 4328
Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
Модел на автомобила: служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3
Местоположение: Велико Търново
Контакти:
Status: Извън линия

Re: Проблеми след обновяването на форума!

Мнение от DigiPro » 27 юни 2013, 12:07

От вчера има проблем с форума, когато се гледа с Internet Explorer 8 и 10. Зарежда се само заглавния банер с менюто под него (Начало форум)
С Google Chrome работи нормално.

П.С. Ето код на грешката от IE:
Webpage error details

User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0)
Timestamp: Thu, 27 Jun 2013 09:27:52 UTC


Message: Script error
Line: 0
Char: 0
Code: 0
URI: file:///C:/Users/Admin/AppData/Roaming/Adobe/Dreamweaver%20CS6/en_US/Configuration/Temp/Assets/eamB450.tmp/Scripts/swfobject_modified.js

Потребителски аватар
fordmaniac
Потребител
Потребител
Мнения: 1321
Регистриран: 12 сеп 2008, 21:15
Модел на автомобила: Ford Escort
Местоположение: София
Status: Извън линия

Re: Проблеми след обновяването на форума!

Мнение от fordmaniac » 27 юни 2013, 17:44

Вчера и на експлорер 7 на стария комп даде същата картинка

Потребителски аватар
DigiPro
потребител
потребител
Мнения: 4328
Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
Модел на автомобила: служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3
Местоположение: Велико Търново
Контакти:
Status: Извън линия

Re: Проблеми след обновяването на форума!

Мнение от DigiPro » 27 юни 2013, 17:58

Сега на IE 10 се отваря форума, но в някой пост ако има вградено видео на негово място излиза малък правоъгълник с надпис phpBB media.

Потребителски аватар
madboy
Администратор
Администратор
Мнения: 7233
Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран."
Местоположение: West Park, Blood green
Контакти:
Status: Извън линия

Re: Проблеми след обновяването на форума!

Мнение от madboy » 27 юни 2013, 19:17

Eто и на IE8:
Webpage error details

User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/4.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; .NET4.0C; .NET4.0E)
Timestamp: Thu, 27 Jun 2013 16:17:34 UTC


Message: Invalid character
Line: 1
Char: 1
Code: 0
URI: file:///C:/Users/Admin/AppData/Roaming/Adobe/Dreamweaver%20CS6/en_US/Configuration/Temp/Assets/eamB450.tmp/Scripts/swfobject_modified.js
Изображение Фен на служителите на OMV "Белозем"
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.

Потребителски аватар
HACKO
Модератор
Модератор
Мнения: 12647
Регистриран: 24 май 2006, 21:22
Модел на автомобила: FORD
FIESTA 97г/1.25/ X 3493 KA
FOCUS 00г/1.6/КОМБИ/ Х 7003 КА
FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
Местоположение: ХАСКОВО
Status: Извън линия

Re: Проблеми след обновяването на форума!

Мнение от HACKO » 27 юни 2013, 22:26

Какво е това животно IE ? *00930*
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! *0030*

Потребителски аватар
ЯЛТА
Потребител
Потребител
Мнения: 10226
Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
***********************
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд
Местоположение: СОФИЯ-1582, и чат пат на луната.
Контакти:
Status: Извън линия

Re: Проблеми след обновяването на форума!

Мнение от ЯЛТА » 27 юни 2013, 22:45

Интернет Експлорер, версия 8.
Изображение
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО

Потребителски аватар
v.dimitroff
Администратор
Мнения: 137
Регистриран: 19 окт 2012, 10:11
Модел на автомобила: Форд
Местоположение: Побит Камик
Status: Извън линия

Re: Проблеми след обновяването на форума!

Мнение от v.dimitroff » 29 юни 2013, 10:02

Мисля, че вече проблема е отстранен и при по-ниските версии на ИЕ. По този повод ви препоръчвам ако ще ползвате ИЕ да е 10-а версия. Направили са я доста по-гъвкава.
Поздрави
*0123405*

Потребителски аватар
madboy
Администратор
Администратор
Мнения: 7233
Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран."
Местоположение: West Park, Blood green
Контакти:
Status: Извън линия

Re: Проблеми след обновяването на форума!

Мнение от madboy » 29 юни 2013, 13:55

С IE8 бачка.

Иначе аз отдавна съм го отказал тоз IE. :lol:
Изображение Фен на служителите на OMV "Белозем"
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.

Потребителски аватар
divxstore
потребител
потребител
Мнения: 757
Регистриран: 03 ное 2007, 15:36
Модел на автомобила: Mondeo'10 2.0 TDCI 143hp Titanium X5988BX
Местоположение: Димитровград
Status: Извън линия

Re: Проблеми след обновяването на форума!

Мнение от divxstore » 19 юли 2013, 19:12

Някой има ли проблем с подмяната на подписа? Когато влезна на Лични-->Подоис и ми показва само квадратчетата с цветовете.

Потребителски аватар
Dani_Barabani
потребител
потребител
Мнения: 2618
Регистриран: 15 яну 2009, 17:47
Модел на автомобила: Ford Fusion 1.4 TDCi, 2010 юни
Местоположение: София, ж.к.Хаджи Димитър / ж.к.Бъкстон
Status: Извън линия

Re: Проблеми след обновяването на форума!

Мнение от Dani_Barabani » 20 юли 2013, 10:30

Да, сега го пробвах и при мен е така. Ще бъде докладвано и отстранено при първа възможност, благодаря за търпението!
Изображение
Изображение Изображение

Потребителски аватар
pepy1
Модератор
Модератор
Мнения: 4422
Регистриран: 18 май 2005, 22:38
Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел
Местоположение: шоп от Младост-4
Контакти:
Status: Извън линия

Re: Проблеми след обновяването на форума!

Мнение от pepy1 » 17 сеп 2013, 21:02

нещо се е прецакало с пращането на мейли за абонирани теми и за ЛС /може и да не се е ,но аз не получавам - а получавах/
времето е като парите-никога не стига

Потребителски аватар
DigiPro
потребител
потребител
Мнения: 4328
Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
Модел на автомобила: служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3
Местоположение: Велико Търново
Контакти:
Status: Извън линия

Re: Проблеми след обновяването на форума!

Мнение от DigiPro » 17 сеп 2013, 21:25

Вчера получих мейл за тема за която съм абониран. Да не би да ти отиват в спам папката.

Отговори

Върни се в “Предложения, похвали и оплаквания”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта