Предложение за ГИ - Фокус мк1
- Lancer
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2012, 06:06
- Модел на автомобила: Ford Focus '99
- Status: Извън линия
Re: Предложение за ГИ - Фокус мк1
С моя ГИ, който беше най-евтин, за 60000 км съм избил и цената на ГИ и на автомобила. Не е спрял да върви, но мога да го барна я с инжектори, я с изпарител (що ли, тръгна ли да продавам, при всички случаи дарявам мноооо-го неща, които съм купувал).
Сокол скитник
- npace
- потребител
- Регистриран: 10 дек 2006, 19:19
- Модел на автомобила: Sierra 2.0 DOHC
Доста време мина, монтира ли нещо?
- Lancer
- потребител
A, да бе. И кой ще гори бензина?!npace написа:Доста време мина, монтира ли нещо?
Сокол скитник
- vorronin
- потребител
- Регистриран: 24 юни 2015, 16:07
Не съм монтирал газова система до момента. В близките 2-3 седмици най-вероятно ще станат нещата, защото съм малко зле с финансите в момента. След многото питания и разкарвания по сервизи и майстори се спрях на италианска система A.E.B с инжектори Barracuda при Кръстю Ласков срещу 950лв с 2г. гаранция. Знам, че е скъпо, но предпочитам да се доверя на майстор и сравнително добра система, без да експериментирам.npace написа:Доста време мина, монтира ли нещо?
- npace
- потребител
- Регистриран: 10 дек 2006, 19:19
- Модел на автомобила: Sierra 2.0 DOHC
Добре, компонентите са супер, гаранцията е супер.GreenGas (A.E.B.) съм забелязал че от време на време си занулява настройките.Нова калибрация и пее но момента със зануляването на настройките ме потресе.KING примерно не прави тези мизерии а той е 1 към 1 със GreenGas.
- Didibao
- потребител
- Регистриран: 03 юни 2008, 01:08
- Модел на автомобила: Focus ST170
Абе стегнете се, на тази кола каквото и да сложите ще работи, номера е да сложите хубави инжектори просто.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sent from my LG-D802 using Tapatalk

- vorronin
- потребител
Ако се случва подобна ситуация сигурно ще е кофти, незнам какво ще се случи като занули настройките, понеже не съм карал пълен инжекцион, а само моно. Единствено ми отбягва какъв ще е изпарителя, но доколкото се сещам май каза Tomasetto Alaska. Интересното бе, че в края на разговора с майстора, той сподели: "Защо не си сложиш BRC Sequent Alba като ти я предлагам за същите пари?". И се позамислих и за системата на BRC. Момента наближава, като монтирам ще се похваля.npace написа:Добре, компонентите са супер, гаранцията е супер.GreenGas (A.E.B.) съм забелязал че от време на време си занулява настройките.Нова калибрация и пее но момента със зануляването на настройките ме потресе.KING примерно не прави тези мизерии а той е 1 към 1 със GreenGas.
-
- потребител
- Регистриран: 23 яну 2015, 07:31
- Модел на автомобила: Форд Фокус mk1 1.6
Аз съм с полски ГИ с 5 годишна гаранция за сумата от 875 лв като за изминати 8000км нямам оплаквания.Според мене не са за подце
- vorronin
- потребител
Каква марка(компоненти) и къде е монтирана? Аз също се колебаех между полски(Agis, Optima) и италиански(BRC, LOVATO, AEB). За момента трябва да уточня часа с Ласков Газ за BRC ALBA. Човека уточни, че това е система от сравнително висок клас, с инжектори Alba, които са производство на BRC(с друго име), с по-високи времена от Keihin, Hana, Barracuda, но също са качествени, произведени с цел бюджетна система на BRC за коли като моята, на които не са нужни ниски време на инжекторите. Системата е всичко оригинално на BRC, само бутилката май е българска. 950лв е цената, много за тая кола ама дано си заслужава. Това е засега, като я сложи ще напиша какво ми е мнението за поведението на автомобила на газ.podvis написа:Аз съм с полски ГИ с 5 годишна гаранция за сумата от 875 лв като за изминати 8000км нямам оплаквания.Според мене не са за подце
-
- потребител
- Регистриран: 07 юли 2014, 08:23
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6 `99
Аз едно не мога да разбера ( малко встрани от темата ) - нали уж тези мотори не понасяли добре газта - клапани, ала бала, а въпреки това хората продължават да си инсталират газ на зетеците. Никъде в темата не чух някой да казва на тоя човек недей, не си слагай газ, щото нали...! Другите теми са изписани сума и доводи против газ на тези мотори тука
... В крайна сметка разбирам, че слагането на ГИ е въпрос на личен избор на този, който иска да си СЪСИПЕ автомобила ли е, или не е толкова страшно колкото го представят някои?

- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Няма такова нещо.ludiqdoctor написа:.... нали уж тези мотори не понасяли добре газта....
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Що да не си сложи, аз застопорих веднага. Даже купих колата с тая идея.
Трябва реглаж на клапани от време, на време за да ти е мирна главата и да случваш на що годе добра газ.
Трябва реглаж на клапани от време, на време за да ти е мирна главата и да случваш на що годе добра газ.

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
- vorronin
- потребител
Привет отново колеги! Искам да се похваля вече и аз. Монтираха ми система BRC Sequent ALBA при Ласков Газ. За момента съм впечатлен от системата. Работата на двигателя на газ е 1/1 с работата на бензин. Не намирам разлика във вървежа на автомобила. Копчето за управление ми е поставено точно пред скоростния лост. Преди автомобила да премине на газ, отчетливо се чува клапана. Бутилката ми е монтирана от лявата страна в багажника. Не се усеща кога колата преминава от бензин на газ. Инжекторите работят тихо! На място колата е по - тиха на газ, отколкото на бензин. Аномалии очаквам, защото съм карал обикновенна газова, а сега е инжекционна система. За момента колата се държи добре, за напред ще си проличи във времето. 2г. пълна гаранция и смяна на филтри на 10 000км, като всичко се извършва по сервизна книжка на системата.
От тук нататък се надявам да се радвам на колата и да сме живи и здрави да се возя безаварийно. 

-
- потребител
- Регистриран: 23 яну 2015, 07:31
- Модел на автомобила: Форд Фокус mk1 1.6
Моя грешка послъгал съм и при мен цената е 950лв.Монтиранса е в "Техногаз" , гр.Бургас.vorronin написа:Каква марка(компоненти) и къде е монтирана? Аз също се колебаех между полски(Agis, Optima) и италиански(BRC, LOVATO, AEB). За момента трябва да уточня часа с Ласков Газ за BRC ALBA. Човека уточни, че това е система от сравнително висок клас, с инжектори Alba, които са производство на BRC(с друго име), с по-високи времена от Keihin, Hana, Barracuda, но също са качествени, произведени с цел бюджетна система на BRC за коли като моята, на които не са нужни ниски време на инжекторите. Системата е всичко оригинално на BRC, само бутилката май е българска. 950лв е цената, много за тая кола ама дано си заслужава. Това е засега, като я сложи ще напиша какво ми е мнението за поведението на автомобила на газ.podvis написа:Аз съм с полски ГИ с 5 годишна гаранция за сумата от 875 лв като за изминати 8000км нямам оплаквания.Според мене не са за подце
- Lancer
- потребител
Честито, колега, със здраве, да му избиеш парите и да спестиш поне тройноvorronin написа:Привет отново колеги! Искам да се похваля вече и аз. Монтираха ми система BRC Sequent ALBA при Ласков Газ. За момента съм впечатлен от системата. Работата на двигателя на газ е 1/1 с работата на бензин. Не намирам разлика във вървежа на автомобила. Копчето за управление ми е поставено точно пред скоростния лост. Преди автомобила да премине на газ, отчетливо се чува клапана. Бутилката ми е монтирана от лявата страна в багажника. Не се усеща кога колата преминава от бензин на газ. Инжекторите работят тихо! На място колата е по - тиха на газ, отколкото на бензин. Аномалии очаквам, защото съм карал обикновенна газова, а сега е инжекционна система. За момента колата се държи добре, за напред ще си проличи във времето. 2г. пълна гаранция и смяна на филтри на 10 000км, като всичко се извършва по сервизна книжка на системата.От тук нататък се надявам да се радвам на колата и да сме живи и здрави да се возя безаварийно.

Сокол скитник
- vorronin
- потребител
Благодаря ти! Ще я избия с времето, пък дано фордчето не се чупи.. и да видим дали ЩЕ ПАЛИ ЗИМАТАLancer написа:Честито, колега, със здраве, да му избиеш парите и да спестиш поне тройноvorronin написа:Привет отново колеги! Искам да се похваля вече и аз. Монтираха ми система BRC Sequent ALBA при Ласков Газ. За момента съм впечатлен от системата. Работата на двигателя на газ е 1/1 с работата на бензин. Не намирам разлика във вървежа на автомобила. Копчето за управление ми е поставено точно пред скоростния лост. Преди автомобила да премине на газ, отчетливо се чува клапана. Бутилката ми е монтирана от лявата страна в багажника. Не се усеща кога колата преминава от бензин на газ. Инжекторите работят тихо! На място колата е по - тиха на газ, отколкото на бензин. Аномалии очаквам, защото съм карал обикновенна газова, а сега е инжекционна система. За момента колата се държи добре, за напред ще си проличи във времето. 2г. пълна гаранция и смяна на филтри на 10 000км, като всичко се извършва по сервизна книжка на системата.От тук нататък се надявам да се радвам на колата и да сме живи и здрави да се возя безаварийно.

- HACKO
- Модератор
Тва да не е Нафта да не пали.

-
- потребител
- Регистриран: 07 юли 2014, 08:23
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6 `99
Хахаха тва от вица бе Наско: Един форд запалил зимата и го кръстили фокус. Най-редовно ме бъзикат познати с това.Благодаря ти! Ще я избия с времето, пък дано фордчето не се чупи.. и да видим дали ЩЕ ПАЛИ ЗИМАТА
- Lancer
- потребител
Нне, истината е, че фокуса не е форд...ludiqdoctor написа:
Хахаха тва от вица бе Наско: Един форд запалил зимата и го кръстили фокус. Най-редовно ме бъзикат познати с това.

Сокол скитник
- HACKO
- Модератор
Тогава на жената Фиестата, дето пали при -15 директно на Газ(в Х-во по-студено не става), Магьосница ли да я кръстя?ludiqdoctor написа:Хахаха тва от вица бе Наско: Един форд запалил зимата и го кръстили фокус. Най-редовно ме бъзикат познати с това.Благодаря ти! Ще я избия с времето, пък дано фордчето не се чупи.. и да видим дали ЩЕ ПАЛИ ЗИМАТА