ИЗБОР НА АГУ
-
- потребител
- Регистриран: 13 сеп 2006, 14:23
- Модел на автомобила: ford
- Status: Извън линия
ИЗБОР НА АГУ
Колеги моля предложете каква агу да сложа на моя красавец.Каква бутилка да му избера защото нямам голям опит.Благодаря!
Фиеста 2006г 1,25

- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
само газов инжекцион
МНого се чудя на тези разбирания на хората.Имаш пари да си купиш чисто нова кола,а ти се свиди левчето за бензин и търсиш как да стане икономията с АГУ...(лично мое мнение,не искам да засягам никого с него)
Колегата ти каза ,не убивай хайванчето с газова.То колкото е слабичко и като му стиснеш гърлото и хептен ще умре.
И ако все пак решиш,последно видях една 10л.бутилка на един познат в багажника на мазда 121.Изглежда като пожарогасител и е много компактна.Спокойно минаваш 100км с 1 зареждане,газ вече на всеки километър.
МНого се чудя на тези разбирания на хората.Имаш пари да си купиш чисто нова кола,а ти се свиди левчето за бензин и търсиш как да стане икономията с АГУ...(лично мое мнение,не искам да засягам никого с него)
Колегата ти каза ,не убивай хайванчето с газова.То колкото е слабичко и като му стиснеш гърлото и хептен ще умре.
И ако все пак решиш,последно видях една 10л.бутилка на един познат в багажника на мазда 121.Изглежда като пожарогасител и е много компактна.Спокойно минаваш 100км с 1 зареждане,газ вече на всеки километър.
- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
За тази кола, ако ти е възможно - не и слагай газово (най-малко ще ти отпадне гаранцията). Все пак не гори много. Освен, ако се навият да ти сложат фирмено такова (имам предвид от Мото пФОЕ), но доколкото знам не предлагат такава услуга. Ако все пак твърдо си решил да минаваш на газ.... задължително газов инжекцион (все пак колата е нова и предполагам ще я караш дълго време, предвид избиване на разход), уредбата - метанова или LPG - по твой избор. Втората дава възможност за монтиране на бутилка на мястото на резервната гума, което пък ти спестява пространство в и без това неголемия багажник...
- doctordre
- потребител
- Регистриран: 13 апр 2007, 20:53
- Модел на автомобила: Sierra '90 Turnier 2.0 GL
- Контакти:
тва са абсолютни глупости! това че човек си купува нова кола не значи че може (и трябва) да пилее пари за бензин. още повече че това е все пак фиеста, която далеч не е от най-скъпите колиmrdds написа:само газов инжекцион
-
- потребител
- Регистриран: 17 фев 2006, 15:40
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.8i DOHC 1796cc 16V Zetec 85KW (115PS); 95 - комби,АГУ BRC Sequent Injection
Ford Fiesta 1,4i 2008г. - Местоположение: гр Сопот
garfild35 написа:![]()
![]()
![]()
![]()
Благодаря колега!Чакам някой линк за подходящ сервиз в софия .
http://www.brc.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fobos-bg.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- потребител
- Регистриран: 13 окт 2005, 17:43
- Модел на автомобила: Citroen ZX
- Контакти:
Виж http://www.lpgbg.com" onclick="window.open(this.href);return false;
при бенз 2.02 и газ за 0.96 просто е задължително да се кара на газ
успех

при бенз 2.02 и газ за 0.96 просто е задължително да се кара на газ

успех
- Brock
- потребител
- Регистриран: 15 фев 2005, 11:49
- Модел на автомобила: Mondeo 1.6 16V - 94г. - комби АГУ
- Контакти:
За тези руските газови инжекциони няма много добри отзиви. По-добре пробвай с българския вариант /българска електроника и хубави инжектори/ - поне няма да се притесняваш за сервиз и части.lnd1 написа:Виж http://www.lpgbg.com" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
при бенз 2.02 и газ за 0.96 просто е задължително да се кара на газ![]()
успех
...
единствено потребителите на газоват инжекционна система “ФОБОС” ще разполагат с възможността да избират между три режима на управление:
„нормален”, в който параметрите се настройват както на бензин, „икономичен” подходящ за таксита, и режим с повишена мощност за желаещите да карат спортно.
...
Газовата инжекционна система “ФОБОС” е конструирана да поддържа газови
инжектори на различни производители: японските
инжектори KEIHIN и Италианските MATRIX и VALTEK
...

-
- потребител
- Контакти:
A бе Brock откакто те помня все плюваш по РУСКИТЕ ГАЗОВИ инжекцион системи
Извинявай ..но напиши с какво се занимаваш (професия) че си толкова сигурен в качествата на газовите инжектори , японски ,холандски ,чешки ,руски ,италянски ,украйнски китайски ,португалски и да не изброявам още .... !!!?
инжектори KEIHIN !!!! класика
колко струва газов инжекцион с инжектори KEIHIN та буташ "фобуса" с тях ?
Италианските MATRIX и VALTEK !!! гаранцията на инжекторите от италянския пройзводител е на ВСИЧКИ НЕДВИЖИМИ елементи !!! ха ха ха !!! всички ДВИЖИМИ (запорен елемент,пружинки,гумени уплътнения и т.н ) СЕ ПОДМЕНЯТ за СМЕТКА на КЛИЕНТА !!!! ТОВА са ГАРАНЦИОННИТЕ условия на италянците !!!!
Заповядай в сервиза Ми за да ти покажа как работят различните видове инжектори на СТЕНДА !!!! ЩЕ ги ВКЛЮЧИМ при различни режими и налягания за да видиш къде се НАМИРАТ РУСКИТЕ и разните ДРУГИ инжектори !!!! Заповядай с удоволствие ще ти покажа къде е истината !!!!
За електрониката !!! Всички електронни блокове който работят с таблици за инжекторни време са НАГНЕТАТЕЛНИ системи ,или по точно ..... впръсканото количество гориво НЕ СЕ ОБРАБОТВА в момента на инжектиране на бензиновите инжектори а в следващия ....СЛЕДВАЩИТЕ тактове на работа на двигателя ...... е това ако е ГАЗОВ инжекцион ...... ми кажи
С Теб няма да споря защото сега знам какво ще последва !!! Каня всички колеги и съфорумци да видят на живо на СТЕНДА за ГАЗОВИ ИНЖЕКТОРИ каква е истината ! Пък тогава да говорим ...руски ,италянски, полски ,чешки ,индийски, китайски и т.н системи !

инжектори KEIHIN !!!! класика

Италианските MATRIX и VALTEK !!! гаранцията на инжекторите от италянския пройзводител е на ВСИЧКИ НЕДВИЖИМИ елементи !!! ха ха ха !!! всички ДВИЖИМИ (запорен елемент,пружинки,гумени уплътнения и т.н ) СЕ ПОДМЕНЯТ за СМЕТКА на КЛИЕНТА !!!! ТОВА са ГАРАНЦИОННИТЕ условия на италянците !!!!

Заповядай в сервиза Ми за да ти покажа как работят различните видове инжектори на СТЕНДА !!!! ЩЕ ги ВКЛЮЧИМ при различни режими и налягания за да видиш къде се НАМИРАТ РУСКИТЕ и разните ДРУГИ инжектори !!!! Заповядай с удоволствие ще ти покажа къде е истината !!!!
За електрониката !!! Всички електронни блокове който работят с таблици за инжекторни време са НАГНЕТАТЕЛНИ системи ,или по точно ..... впръсканото количество гориво НЕ СЕ ОБРАБОТВА в момента на инжектиране на бензиновите инжектори а в следващия ....СЛЕДВАЩИТЕ тактове на работа на двигателя ...... е това ако е ГАЗОВ инжекцион ...... ми кажи

С Теб няма да споря защото сега знам какво ще последва !!! Каня всички колеги и съфорумци да видят на живо на СТЕНДА за ГАЗОВИ ИНЖЕКТОРИ каква е истината ! Пък тогава да говорим ...руски ,италянски, полски ,чешки ,индийски, китайски и т.н системи !
-
- потребител
- Регистриран: 21 ное 2006, 10:45
- Модел на автомобила: Orion 1,6 Ghia 91
- Контакти:
- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
Задавате въпроси, на които не може да се даде еднозначен отговор!milenskior написа:Добре колега тогава кажи кой газови инжекциони са хубави и кои не според твоите виждания.
И най-вече най-евтиния сносен инжекцион.
Кой е най-добрия и т.н....?
Отговора силно зависи от гледната точка, разбиранията и предпочитанията на всеки един отговарящ...
Ако аз примерно съм останал доволен от някаква система като онтаж, поддръжка и цена, каква е гаранцията, че и като пратя тебе там ще останеш доволен? Едно - може да ти окепазят монтажа, или да не ти настроят нещо, или да случиш на дефект....и друго - моето разбиране за добро и качествено, както и очакванията ми може да са коренно различни от твоите...нали така?
Именно по тази причина лично аз избягвам да указвам къде, какво и при кой точно. (Колкото пъти съм го направил, толкова пъти от другата страна са се издънвали)
-
- потребител
- Регистриран: 31 яну 2005, 13:40
- Модел на автомобила: сега: ISUZU RODEO LX, 4x4, 3.2l, V6, 24V, 205к.с., 2000г.
преди: Ford Fiesta 1.6 Si 16V - Местоположение: Colorado
Ами колега lnd1, именно защото не работим това, има шанс макар и да се изказваме понякога неподготвени, впечатлението ни на клиенти да е по обективно. И e по-малък шанса информацията да е обективна, ако произлиза от тези, които се опитват да ни продадат нещо строго определено, твърдейки че всичко друго е боклук.
Ето защо шанса да ни убедиш точно в гаража СИ по този негативен спрямо всички други начин, че руските инжектори са най-добрите и единствените най-най, а европейските производители дори не произвеждат газови инжекциони е точно толкова голям, колкото да ме убедиш да се надрусам с Шлемник Байкалски, твърдейки че всички истински лекарства са ментета. (за тъщите вече е друг въпрос).
Е все пак мога да ти обещая едно нещо, знаейки че съветското джудже е най-голямото джудже и че съветския микрочип е най-големия микрочип, изпадна ли в такова състояние на ума и духа че да си купя Москвич, ще му сложа руски газов инжекцион, защото съм убеден че ще е перфектната комбинация (2 в 1), откъдето едното оттам и другото и тъй нататък.
А виж, ако може да ни посъветваш кое е по-добро, кое не и защо, ама някакси така по-спокойно и балансирано, нещо като , "предимства и недостатъци", само можем да бъдем благодарни.
Колкото до сентенцията "Не съм толкова богат че да купувам евтино", в която има разбира се дълбок смисъл, аз бих си позволил да добавя от мен "...и не съм толкова глупав че да купувам скъпо".
Ето защо шанса да ни убедиш точно в гаража СИ по този негативен спрямо всички други начин, че руските инжектори са най-добрите и единствените най-най, а европейските производители дори не произвеждат газови инжекциони е точно толкова голям, колкото да ме убедиш да се надрусам с Шлемник Байкалски, твърдейки че всички истински лекарства са ментета. (за тъщите вече е друг въпрос).
Е все пак мога да ти обещая едно нещо, знаейки че съветското джудже е най-голямото джудже и че съветския микрочип е най-големия микрочип, изпадна ли в такова състояние на ума и духа че да си купя Москвич, ще му сложа руски газов инжекцион, защото съм убеден че ще е перфектната комбинация (2 в 1), откъдето едното оттам и другото и тъй нататък.

А виж, ако може да ни посъветваш кое е по-добро, кое не и защо, ама някакси така по-спокойно и балансирано, нещо като , "предимства и недостатъци", само можем да бъдем благодарни.

Колкото до сентенцията "Не съм толкова богат че да купувам евтино", в която има разбира се дълбок смисъл, аз бих си позволил да добавя от мен "...и не съм толкова глупав че да купувам скъпо".

-
- потребител
- Контакти:
Е човек .... това си е маркетингово проучване доста сложно нещо пък и хората с това си изкарват парите
С удоволствие ще отговоря на точни въпроси ... ако наистина мога ....разбирасе ! И Аз съм съвсем нормален човек ...но достатъчно точен , за да си нося отговорността за написаните думи ! На никого не налагам Мойте виждания всеки си избира и решава сам задачите !
С най -добро желание Ви поканих в сервиза ... с мисълта да получите повече информация която ще е обекивна а не субективна ..пък всеки да си прави изводите сам !
Пак повтарям ще отговоря на точни въпроси с удоволствие !
Успех
Е човек .... това си е маркетингово проучване доста сложно нещо пък и хората с това си изкарват парите

С удоволствие ще отговоря на точни въпроси ... ако наистина мога ....разбирасе ! И Аз съм съвсем нормален човек ...но достатъчно точен , за да си нося отговорността за написаните думи ! На никого не налагам Мойте виждания всеки си избира и решава сам задачите !
С най -добро желание Ви поканих в сервиза ... с мисълта да получите повече информация която ще е обекивна а не субективна ..пък всеки да си прави изводите сам !
Пак повтарям ще отговоря на точни въпроси с удоволствие !
Успех