размер на смесител за 1,4 двигател 75кс
-
- потребител
- Регистриран: 18 авг 2006, 21:57
- Модел на автомобила: fiesta
- Status: Извън линия
размер на смесител за 1,4 двигател 75кс
Колеги, от къде да получа точна информация какъв трябва де е размера на смеситела ми. До колкото разбрах имало някви каталози но не мога да ги открия
- The seven
- потребител
- Регистриран: 16 яну 2005, 13:39
- Модел на автомобила: Punto 75 1,2 MPI ELX '96
- Контакти:
Ами ... хубавото нещо в този форум е че когато някой не знае нещо не пише ей така за спорта. Освен това все пак е отпускарски период и е възможно "знаещият" да не е влизал от доста време.
Смесителите за метан са с 2 до 4 мм по малки от тези за пропан. Предполагам твоя е такъв. Ясно е че при спазен размер смесообразуването е най-добро. Какво се случва обаче при тебе не знам - принципно или обогатява или обеднява сместа.
ПП Ако не греша един смесител е от порядъка на 20-30 лева, смени го и виж какво ще се случи.
Смесителите за метан са с 2 до 4 мм по малки от тези за пропан. Предполагам твоя е такъв. Ясно е че при спазен размер смесообразуването е най-добро. Какво се случва обаче при тебе не знам - принципно или обогатява или обеднява сместа.
ПП Ако не греша един смесител е от порядъка на 20-30 лева, смени го и виж какво ще се случи.
Поздрави

- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board= ... &sb=5&vc=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Тук не си ли питал вече ти?
Тук не си ли питал вече ти?

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.