проблем с Фиеста 90г 1.1ми
-
- потребител
- Регистриран: 27 окт 2007, 13:33
- Модел на автомобила: ford fiesta 1.1 mi
- Status: Извън линия
проблем с Фиеста 90г 1.1ми
Здравейте,реших да си сложа газова уредба отидох на майстор сложи я криво ляво но не можа да я запали/колата на газ/ и ме заряза ,отидох при друг каза че трябва да се вземе импулс но и той не знае от къде та ако някой ми каже от каде да го взема този импулс много ще съм му благодарен 

- schrack
- потребител
- Регистриран: 14 сеп 2007, 13:09
- Модел на автомобила: Ескорт 1997 1.6 v16
Re: проблем с Фиеста 90г 1.1ми
Това е някой от кабелите или от главният от бобината или някой от свещите
Навива се на него от 10 до 15 намотки и се бандажира със изолация така се ключа чете импулси
Навива се на него от 10 до 15 намотки и се бандажира със изолация така се ключа чете импулси
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Колега, я ни го препоръчай този човек. За кой район на България става на въпрос? Защо му казваш на този "майстор", не му знаеш името ли?tohobg написа:Здравейте,реших да си сложа газова уредба отидох на майстор .............

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
-
- потребител
- Регистриран: 27 окт 2007, 13:33
- Модел на автомобила: ford fiesta 1.1 mi
бобина Фиестата няма а от кабела на свещите не ставаschrack написа:Това е някой от кабелите или от главният от бобината или някой от свещите
- dimbatami
- потребител
- Регистриран: 31 яну 2007, 20:38
- Модел на автомобила: Orion 1.8EFI 16V 105конйе и мондео 1.8 tdi 90 конйе
колега точно от кабелите на свещите се прави но на различните изпарители се намотават по различен начин трябва да намериш книшка за изпарителя или имам по добра идея иди във някои магазин дето продават газови оредби и попитаи там как е начина за намотаване на твоя изпарител те имат схеми
- schrack
- потребител
dimbatami написа:колега точно от кабелите на свещите се прави но на различните изпарители се намотават по различен начин трябва да намериш книшка за изпарителя или имам по добра идея иди във някои магазин дето продават газови оредби и попитаи там как е начина за намотаване на твоя изпарител те имат схеми

- dimbatami
- потребител
- Регистриран: 31 яну 2007, 20:38
- Модел на автомобила: Orion 1.8EFI 16V 105конйе и мондео 1.8 tdi 90 конйе
що бе колега те убих на мен на моита уредба са навити на спирала върху сичките кабели и са прихванати със свински опашки а уредбата е ландиренцо спорет теб как трябва да со обвити
- schrack
- потребител
Не бе човек казах това защото ти каза
колега точно от кабелите на свещите се прави но на различните изпарители се намотават по различен начин трябва да намериш книшка за изпарителя или имам по добра идея иди във някои магазин дето продават газови оредби и попитаи там как е начина за намотаване на твоя изпарител те имат схеми
Това със различните изпарители не вярно че се намотава по различен начин това няма нищо общо със изпарителят а със самият ключ газ-бензин (дали е BRC,LOVATO,TARTARINI,MARINI и др.) но това пак е от без значение защото на всички ключове изброени по горе се навива на главният кабел или на някой от кабелите на свещите от 10 до 15 намотки..
Да може и така като твоят случай със 4-те кабела за свещи на всичките да се намотай.
Чак да ходи човека до магазин да търси книжки за изпарители във която е описано само за мембраните и лостовата механизация.
Всеки ключ за газ-бензин се продава със схема по която да се свърже иначе ако няма трябва да се прозвънят всички кабели и чак тогава да се свърже.
Виж ми профила......
Това със различните изпарители не вярно че се намотава по различен начин това няма нищо общо със изпарителят а със самият ключ газ-бензин (дали е BRC,LOVATO,TARTARINI,MARINI и др.) но това пак е от без значение защото на всички ключове изброени по горе се навива на главният кабел или на някой от кабелите на свещите от 10 до 15 намотки..
Да може и така като твоят случай със 4-те кабела за свещи на всичките да се намотай.
Чак да ходи човека до магазин да търси книжки за изпарители във която е описано само за мембраните и лостовата механизация.
Всеки ключ за газ-бензин се продава със схема по която да се свърже иначе ако няма трябва да се прозвънят всички кабели и чак тогава да се свърже.
Виж ми профила......