ford вади shelbi GT 500
-
- Status: Извън линия
Re: ford вади shelbi GT 500
cossy,cossy написа:Вие двамата няма ли да се спрете?!?
последното ми намерение е да влизам в излишни спорове с Bijutera. Не мисля, че е нападка, просто за малкото време, откакто съм тук виждам как той е "на всяко гърне меродия", в което няма нищо лошо, ако поне не пишеше пълни простотии. От това, че мисли да си купува Новия Фокус "Хард Рок" до Мустанг на 10-12 години (сериозно ли пич? хората имат дилема дали нов Фокус или нов Голф, Астра и т.н. или дали Мустанг на 10 г. или БМВ на 12 години)?!! И това не дразни толкова, но ако се претегли колко е оффтопика му спрямо съдържателните мнения...
Както и да е! Да е жив и здрав, но да не се прави на интересен на постовете ми, когато няма реални аргументи за това!
Последното е молба, не забрана

-
ОК,nitrowalk написа:Добре де аргументирай се , какви наблюдения имаш , с нискокачествени материали ли е направен.. какво изобщо лошо видя ? за базовият модел говорим ...Лично аз съм на мнение което поддържам , че с формата си и дизайна всява тотален респект ... а шелби е суперкар отвсякъде ... о порше и ферари и ламбо и доста други имат модели от високия клас с по ниски показатели и мощност
на това мога да отговоря, даммм...
1. Не искам да бъда разбран погрешно - Мустнг е много красиво спортно купе и то с прекрасен имидж и традиции в Америка

2. Това, което различава Мустанг от произволен суперкар ли? ОК, да вземем за пример любимия ми Астън Матрин ДиБиЕс и Мустанг ГТ500 - горе-голу еднаква мощност, горе долу еднакво ускорение, горе-долу еднакви габарити? Първото струва 350 000 евро, а второто 50 000!!! Защо? Ами защото е офицялен автомобил на Джеймс Бонд? Нееее! Защото всеки детайл и всяко съчетание на цветове е направено от най-добрите, които са подбрани от най-добрите! Защото кв. метър кожа, която се влага в изработката на салона му е от най-най-скъпата и многократно обработена кожа, защото Мустанга палиш с ключ, а Астъна с парче сапфир, което те кръщават "Emotional Control Device"!; защото окачването на Мустанг е елементарно (според самите Форд - не вярвам да спориш с тях - а при Астън почти всичко е революция; защото няма Мустанг на света, в който да има толкова много високотехнологични сплави в шасито, колкото при Астън, да не говорим, че фаровете му са с технология от средата на 90-те, а при Астън LED дневните светлини и дългите се регулират от скоростта на автомобила, релефа на пътната настилка и теглото на пасажерите и т.н. и т.н.
НО, но казаното до тук не означава, че Мустанг е лош автомобил! Да съм казал такова нещо? Не! Да съм казал, че не ми харесва? Не! Но на света НЕ СЪЩЕСТВУВА СУПЕРКАР ЗА 15000 ЕВРО И НИКОГА НЯМА ДА ГО ИМА!!! Просто, за да си в този клас трябва да пишеш историята, а не да я следваш! И да, материалите на Мустанг не са готини - виждал и пипал съм

Според теб достъпен ли е един автомобил в държава със средна заплата (ако си мързелив) 5000 долара и цена 20 000 долара? Сигурно не, сигурно е супер лукс??! А я пак по мисли по темата в същата тази държава дали е лукс автомобил с цена от 350 000 долара? Ако си помисли "Да" - си на верен път

Нищо лошо. И с най-добри чувства! Просто когато човек избира автомобил с такава цена прави компромиси. Все едно аз да си мисля, че собственика на дизелов Мини Купър, който има клима и ел. стъкла се е прецакал страшно като е дал 3 пъти повече пари от мен! Не. Малко по-добро винаги означава много по-скъпо! И това е най-хубавото на човека, отразява стремежа му към съвършенство...
В заключение ще кажа, че мног би ми се искало като посетя една тема да прочета нещо свързано със заглавието и! Тук за пример бих очаквал инфо и update за този прекрасен модел, а не спор за сгментацията му. Ако ни вълнува, нека да е в нова тема и всеки да си каже мнението по топика, а не както сега по оффтопика

- Bijutera
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2007, 14:51
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.6 16V
Не си прав колега и нямам намерение да споря,но сега ще ти кажа няколко работи,пък ти ако искаш се съгласявай...
Първо,дори с най-малкия си мотор и най-ниско ниво на оборудване Мустанг е на светлинни години пред разни 3-ки,а петици и тн не толкова заради качеството на изработката или степента на сгъстяване на горивото,а заради духа,който носи марката.Мустанг е една от много малкото модели на пазара,които имат свое собствено лого,живеят свой собствен живот и диктуват свои си правила.В тази кола има история,дух,нещо което при другите немски коли липсва,все пак колата е истинска кола,когато има и т.нар. душа,а не само модерни фарове,дебело тапицирани седалки и тн.Но това е въпрос на гледна точка,въпрос на вкус....аз си предпочитам различното,нетрадиционното,което е неизменима част от Мустанг,от колкото супермодерните `колички` на немските премиум производители.
Първо,дори с най-малкия си мотор и най-ниско ниво на оборудване Мустанг е на светлинни години пред разни 3-ки,а петици и тн не толкова заради качеството на изработката или степента на сгъстяване на горивото,а заради духа,който носи марката.Мустанг е една от много малкото модели на пазара,които имат свое собствено лого,живеят свой собствен живот и диктуват свои си правила.В тази кола има история,дух,нещо което при другите немски коли липсва,все пак колата е истинска кола,когато има и т.нар. душа,а не само модерни фарове,дебело тапицирани седалки и тн.Но това е въпрос на гледна точка,въпрос на вкус....аз си предпочитам различното,нетрадиционното,което е неизменима част от Мустанг,от колкото супермодерните `колички` на немските премиум производители.
-
Bijutera написа:Не си прав колега и нямам намерение да споря,но сега ще ти кажа няколко работи,пък ти ако искаш се съгласявай...
Колега,
Ти спирачки нямаш. Нали се сещаш, че както ти си Фен на Мустанг, така има фенове (и то не малко) на БМВ и компания. Мисля има причина едно 3 купе да струва двойно повече от аналогичен Мустанг, а да се продава 3 пъти повече

Никой ни ти казва да не го харесваш, просто така е устроен света - "Винаги има по-голяма риба"

- Bijutera
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2007, 14:51
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.6 16V
Ти вадиш твоите доводи,аз вадя моите-така може и до Коледа да спорим
аз спирам с писането в тая тема,ти си харесвай бмв аз си харесва Мустанг и това е.Пък нека едното се продавало повече,аз не обичам да съм един от многото 

- denisebastian
- потребител
- Регистриран: 10 яну 2009, 19:03
- Модел на автомобила: Пежо 306 1.4 / СА 5387 НН
- Контакти:
Напълно съм съгласна с Бижутера!Причината да си мислиш,че едно купе 3 води по продажби Мустанг,е че както повечето фенове на БМВ-та,така и ти явно не желаеш да погледнеш в страни,и да потърсиш реална статистика коя марка какво е постигнала през годините.А специално за България съм съгласна,че БМВ се продава повече,но то е по 2 елементарни причини:angel.krasimirov написа:Bijutera написа:Не си прав колега и нямам намерение да споря,но сега ще ти кажа няколко работи,пък ти ако искаш се съгласявай...
Колега,
Ти спирачки нямаш. Нали се сещаш, че както ти си Фен на Мустанг, така има фенове (и то не малко) на БМВ и компания. Мисля има причина едно 3 купе да струва двойно повече от аналогичен Мустанг, а да се продава 3 пъти повече![]()
Никой ни ти казва да не го харесваш, просто така е устроен света - "Винаги има по-голяма риба"
1.Повечето българи сме чиста проба позиори(не слагам теб в това число,не те познавам)и държим да караме кола,която показва колко много пари имаме,без значение дали си струва цената.
2.Прекалено много се плашим от парите за поддръжка и тези за мита и прочие(за мустанга става дума)
Но ако си направим труда да сравним 2-те марки като качество,ще разберем коя е по-добрата...според мен пък така е устроен света-№1-Американските
№2-Немските............и след тях,всички останали автомобили
Въпреки това уважавам предпочитанията на всеки!
http://sites.google.com/site/mylifebobo/" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Хо хо хо,Весели празници на всички пчелички!
- denisebastian
- потребител
- Контакти:
Този Мустанг ли имаш за 20000 долараangel.krasimirov написа:Няма да ти се наложи. Имам Чисто нов Мустанг (обикновен) за 20 000 долара в САЩ. Това са 35 000 лв. с докарването до тук.maxpoint написа:И последният си лев бих дал за тази Любовница........![]()

Давай го...ще ги намеря...хахахах.......и на мен този красавец ми е мечтата,и мислех като порастна да си го купя,но щом го предлагаш толкова евтино............

http://sites.google.com/site/mylifebobo/" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
- maxpoint
- потребител
- Регистриран: 30 юли 2007, 14:11
- Модел на автомобила: Черният лебед и бялата лястовица....
Кефи...въобще не се кефи на темата която се превръща в спор.....и ще е прав...започнахте да го превръщате на говорилня ... От това число не изключвам и себе си и съжалявам за по-горният си пост....ако искате да си ги мерим заповядайте в "Говорилня" ...В тази тема само новинки,без коментари >:D<:kEFi написа:
Трябва да можеш да псуваш,но не може да псуваш където не трябва /maxpoint/
- denisebastian
- потребител
- Контакти:
Кефи,за кво ни ги вадиш тея картони!?Да не се караме случайно...просто обменяме мнения по темата.
Ако искаш пак ше напиша,че уважавам мнението на всеки...просто не съм съгласна с това на колегата(С новата фиеста)
re kefi: ...защтот раздела е новини! За лични спорове си има други теми....
Ако искаш пак ше напиша,че уважавам мнението на всеки...просто не съм съгласна с това на колегата(С новата фиеста)

re kefi: ...защтот раздела е новини! За лични спорове си има други теми....
- pantata
- потребител
- Регистриран: 28 сеп 2006, 03:22
- Модел на автомобила: Fiesta 1.4 `89
Fiesta 1.25 '10
Subaru Legacy 3.0R Auto '07 - Местоположение: Димитровград/София
Мустанга е пони кар, нещо като масъл кар, съвсем различен клас от супер кар, колегата е прав. Аналогията в Европа е Форд Капри, кола която също никога не е претендирала да е най-добра в нещо, а да излъчва респект с големия преден капак.