Любопитно за мотоциклетистите
-
- потребител
- Регистриран: 14 фев 2009, 12:58
- Модел на автомобила: Лизинговата Фиеста на мама
- Контакти:
- Status: Извън линия
Re: Любопитно за мотоциклетистите
Колега, може да не ги разбирам но поне мога да чета. Обикновенно когато отговарям на някой преди това съм му прочел мнението. Да се хвърлям без да съм осмислил това което съм прочел би ме направил смешен. Когато ми е трудно да прочета нещо го чета втори път, за да не ме подиграват :energy76us написа:Благодаря че ме просвтли колега,до сега не знаех какво е мотоциклет. >:D<: Гледам че мноого ги разбираш нещата,ми какво ще кажеш за тоз и вид мотоциклети,те не са ли на 2 гиумиЗащо си мислиш че всички карат пистови мотоциклети.
Пропускам и факта, че при градско каране повечето от нас са с раници. Даже и да се изправим жилетката пак няма да се вижда. А както знаете, мотора багажник/задни седалки няма. Целият ни "дневен" багаж е в раницата.
Да не говорим че тази жилетка пречи на карането. Над 40 километра в час се вее като знаме, шуми, дърпа те назад.. и всякакви подобни. Да не говорим, че закопчаването е с лепенки и над 50 км/ч тази жилетка ще литне.
- energy76us
- потребител
- Регистриран: 01 дек 2007, 12:45
- Модел на автомобила: FORD Mondeo MK I- 1.8 16v Zetec
, FORD Fiesta 1.4 16v zetec s Ford Focus MK I 1.6 benzin - Местоположение: Sofia
- Контакти:
drfrancky написа:Да се хвърлям без да съм осмислил това което съм прочел би ме направил смешен. Когато ми е трудно да прочета нещо го чета втори път, за да не ме подиграват :
То твоите творвения,трудно може да ги усмисли човек.Във всеки форум в който пишеш,леееш толкова негативи,че едва ли иска няакой да усмисля написаното от Теб,и във форума на МОТО zone не могат да те търпят.
- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
Както вече писах, старая се да съм толерантен към всички и повечко към по-неуверените!
На мотор се качих на 14 (в смисъл да карам) - ЧЗ 350, а година след това подкарах замалко мотора на един приятел (пистово Кавазаки 1000куб), което докато преброиш до три и си на 180. Попадах си доста, но след няколко по-сериозни летежи....повече на 2 колела не ми се качва. От тогава не съм и карал (1988-ма)....
На мотор се качих на 14 (в смисъл да карам) - ЧЗ 350, а година след това подкарах замалко мотора на един приятел (пистово Кавазаки 1000куб), което докато преброиш до три и си на 180. Попадах си доста, но след няколко по-сериозни летежи....повече на 2 колела не ми се качва. От тогава не съм и карал (1988-ма)....
-
Това второто клипче е доста грубо, и все пак изпреварва при неразрешаваща това маркировка, без светлинен сигнал и със скорост сериозно превишаваща регламента на ЗДП!energy76us написа:Пътя Ловеч - Плевен ,през погледа на един моторист .Без кометар....http://vbox7.com/play:20737e46" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" Инещо друго http://vbox7.com/play:2b210dbd" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Правилото е всички да спазваме закона, а не и ние (моторджиите) се стараем да спазваме законо, но знаете ли какъв е адреналина при 270 км/ч, та по-добре ние да се кефим, а Вие ни пазете

Взаимен респект му е майката

-
- потребител
- Контакти:
С риск да те заболи, не съм тук за да ме харесваш, не съм и в който и да е форум с тази цел. Това обаче не прави думите ми невярни.energy76us написа:drfrancky написа:Да се хвърлям без да съм осмислил това което съм прочел би ме направил смешен. Когато ми е трудно да прочета нещо го чета втори път, за да не ме подиграват :
То твоите творвения,трудно може да ги усмисли човек.Във всеки форум в който пишеш,леееш толкова негативи,че едва ли иска няакой да усмисля написаното от Теб,и във форума на МОТО zone не могат да те търпят.
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
А като настъпиш мазно петно върхи гладката боя на осовата линия с 299 км/ч какъв адреналин е. Направо го пръскаш по дърветата край пътя.

-
- потребител
- Контакти:
Ако караш с 299 където и да е (без писта разбира се) си меко казано идиот.nikolovvd написа:А като настъпиш мазно петно върхи гладката боя на осовата линия с 299 км/ч какъв адреналин е. Направо го пръскаш по дърветата край пътя.![]()
В интересн на истината само в България (и понеже тук има буквалисти, ще добавя "и още някъде") боята е опасна за моторите...
- pantata
- потребител
- Регистриран: 28 сеп 2006, 03:22
- Модел на автомобила: Fiesta 1.4 `89
Fiesta 1.25 '10
Subaru Legacy 3.0R Auto '07 - Местоположение: Димитровград/София
Пак се стига до същото, всеки си приказва неговото. Аз казвам, че никой не е прав, тъй като всички заедно нарушаваме закона, кой повече кой по-малко не е от значение като има нарушение. Ще помоля да ми заключите вече темата. Не виждам конструктивен спор, а само обиди и нападки. 

-
pantata написа:Пак се стига до същото, всеки си приказва неговото. Аз казвам, че никой не е прав, тъй като всички заедно нарушаваме закона, кой повече кой по-малко не е от значение като има нарушение. Ще помоля да ми заключите вече темата. Не виждам конструктивен спор, а само обиди и нападки.

- energy76us
- потребител
- Регистриран: 01 дек 2007, 12:45
- Модел на автомобила: FORD Mondeo MK I- 1.8 16v Zetec
, FORD Fiesta 1.4 16v zetec s Ford Focus MK I 1.6 benzin - Местоположение: Sofia
- Контакти: