Бялата сиера на Руски Паметник

Кафе, чай, безалкохолно и сладки приказки.
Потребителски аватар
venom4o
потребител
потребител
Регистриран: 07 авг 2006, 18:26
Модел на автомобила: Subaru Legacy GTB 2.0 turbo ,Volvo 960 3.0
Status: Извън линия

Бялата сиера на Руски Паметник

Мнение от venom4o » 12 дек 2008, 23:36

Абе колеги на кого е тази сиера? И този човек няма ли да си купи задна броня? Всеки ден я гледам там като минавам и все си викам "ще питам колегите на кого е"

Потребителски аватар
Bijutera
потребител
потребител
Регистриран: 12 авг 2007, 14:51
Модел на автомобила: Ford Fusion 1.6 16V

Re: Бялата сиера на Руски Паметник

Мнение от Bijutera » 13 дек 2008, 22:14

И аз я виждам много често,но човека изобщо няма да разбере,че го дискутираме,защото:
Щом толко време не си е купил броня,значи не му дреме как изглежда колата му...Щом не му дреме как изглежда колата му,значи не се интересува от нея.Щом не се интересува от нея,значи му е все тая.А щом му е все тая,значи,че не го грее дали има форуми и сайтове за колата му,защото на него не му дреме как и защо изглежда така...

Потребителски аватар
venom4o
потребител
потребител

Мнение от venom4o » 14 дек 2008, 10:09

Bijutera написа:И аз я виждам много често,но човека изобщо няма да разбере,че го дискутираме,защото:
Щом толко време не си е купил броня,значи не му дреме как изглежда колата му...Щом не му дреме как изглежда колата му,значи не се интересува от нея.Щом не се интересува от нея,значи му е все тая.А щом му е все тая,значи,че не го грее дали има форуми и сайтове за колата му,защото на него не му дреме как и защо изглежда така...
Ти ме гръмна застреля и т.н. Колата като изключим очевидния факт ,че няма задна броня е доста запазена острани и т.н.Отпред също е супер... Изглежда е от последните сиери ,но толкова време да не си сложи брони ....

1.8d
потребител
потребител
Регистриран: 19 яну 2006, 20:07
Модел на автомобила: БМВ Е46 320d Комби 2001г 136к.с

Мнение от 1.8d » 14 дек 2008, 11:13

Явно човека колата я ползва за да му върши работа,а не да я води на конкурс за красота :D Болшинството от хората ги интересува това,като се качи за запали и да го закара закъдето е тръгнал,а останалото няма чак такова значение.След като всичко е изправно и няма проблем,какво толкова че няма броня или е счупена и липсва част от нея,или калника е крив и остърган примерно.Аз моето Мондео го карах 2,5 г. с отпрана задна броня на няколко места (цък),но това в никакъв случай не ми попречи да му навъртя 35-40 000км и да не ме остави никъде по пътя _friends_ (да чукна на дърво)
Изображение
.....Защо съм с ТУРБОДИЗЕЛ,когато няма да се заяждам....

radnek
потребител
потребител
Регистриран: 25 яну 2009, 16:25
Модел на автомобила: sierra

Мнение от radnek » 25 яну 2009, 16:32

moq e sierrata v su6tnost na ba6ta mi koito e dosta vuzrasten da ot poslednite i dosta e zapazena no naistina ne moga da si namerq bronq koqto da ne e skupa kolkoto kolata ili ne6to podobno i se "ebalo maikata" i mene mnogo me drazni 4e e taka a toq murder ni6to ne pravi po vuprosa razglejdah i namerih komentarite i mi stana qsno taka 4e molq NQKOI AKO IMA ILI ZNAE 4E NQKOI IMA GORE DOLU ZDRAVA TAKAVA BRONQ DA KAZVA 6TE SI Q OPRAVQ AKO SE NALAGA !!!

Потребителски аватар
cossy
потребител
потребител
Регистриран: 22 яну 2005, 22:20
Модел на автомобила: Ескорт 1.6 -> 2.0 16V

Мнение от cossy » 25 яну 2009, 16:49

Колега ще те помоля да пишеш на кирилица _friends_
Изображение

Потребителски аватар
paci
Модератор
Модератор
Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня

Мнение от paci » 25 яну 2009, 20:16

radnek написа: ...
Не си единствения с този проблем.
Тук от плевенската група един си търси задна броня за Сиерата ... и на тоя келеш *00138* пуснал темата му звънях, даде некви насоки, че ставала от друга модификация, обаче собственика твърди, че проучил и не ставала.

Потребителски аватар
venom4o
потребител
потребител

Мнение от venom4o » 06 мар 2009, 08:56

от кога не съм се ровил по темитее.. Ами стават си броните.. и да имат някакви разлики в заквата могат да се пренебретнат стават си от 1.ца на двойка и обратното сиери..Просто всеки търси 2-ра ръка защото нова е 150-200 лева а на никой не му се дават за кола на 16- 20 и ... години толкова пари за броня..Аз всеки ден минавам през Руски като отивам до ТУ и всеки ден гледам дали е там наистина ми се струва запазена и по това което видях колата е след 92-ра година ?

Потребителски аватар
venom4o
потребител
потребител

Мнение от venom4o » 04 юни 2009, 21:35

опа сиераджии от Хлопел Омега става задната броня да ви кажа само и седи се 1 е от сиерата много добре..Момчето с бялата сиера е сложил такава доколкото видях

Отговори

Върни се в “КАФЕНЕ”