55 дни без зареждане с Expander!!!
- mcdilan
- потребител
- Регистриран: 31 дек 2007, 16:29
- Модел на автомобила: Ford mondeo 1.8TDI / 98г.
- Status: Извън линия
Re: 55 дни без зареждане с Expander!!!
S_C: Ясно е че имаш опит в тая сфера, но как ще обясниш многобройните хора които са останали доволни от тези магнити...да говорим в частност за спада на горивото който при всички е над 1л./100км .Дори и да не е толкова ефективен както казваш, мисля че за няколко хиляди километра ще си избие парите(60лв.) и след това ще икономисва доста от портфейла на шофьора.
-
- Потребител
- Регистриран: 05 авг 2007, 16:35
- Модел на автомобила: Ford Mondeo Ghia 2.0i 16v 93г.
Хмм - ако беше чак толкова далавера да са го внедрили масово по автомобилите, при това изпълнено както си трябва фабрично.
Все пак автомобилните производители не пасат трева, особено при тези скъпи горива.
Все пак автомобилните производители не пасат трева, особено при тези скъпи горива.
- mcdilan
- потребител
- Регистриран: 31 дек 2007, 16:29
- Модел на автомобила: Ford mondeo 1.8TDI / 98г.
Преди да пишеш какъвто и да е коментар разбери защо не се монтира фабрично.Edinuser написа:Хмм - ако беше чак толкова далавера да са го внедрили масово по автомобилите, при това изпълнено както си трябва фабрично.
- Mersinko
- потребител
- Регистриран: 04 фев 2010, 01:43
- Модел на автомобила: Форд Фиеста 1.4i 16V (90 Hp) 1997
И какво се установи ... действат или не?
Мен ме интересува дали тези джажи преебават по няакав начин двигателя след време и дали разхода наистина пада.. а относно увеличаване на мощостта смятам, че е само внушение
Мен ме интересува дали тези джажи преебават по няакав начин двигателя след време и дали разхода наистина пада.. а относно увеличаване на мощостта смятам, че е само внушение

- ewgeny
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2005, 18:03
- Модел на автомобила: Sierra 1,6 OHC
Незнам за другото, прехвърлих коментарите, но само мнението че неодимовите магнити си губят свойставата при 100 градуса, ше ме прощавате ама е невярно. Температурата е много по-голяма със сигурност инъче климатиците, хладилниците, повечето мощни ел. двигатели нямаше да работят.
А дали има ефект и аз съм малко скептично настроен, но пък има и логика. Тряя се пробва.
А дали има ефект и аз съм малко скептично настроен, но пък има и логика. Тряя се пробва.
Sierra 1,6 OHC из дупките си карам!
- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
All ferromagnetic materials lose their magnetism with heating; the temperature where they lose their magnetism is called the Curie Point. Neodymium magnets lose their strength between 80 degrees C and 230 degrees C, depending on the grade.
Да превеждам ли?
Да превеждам ли?
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!
- Mersinko
- потребител
- Регистриран: 04 фев 2010, 01:43
- Модел на автомобила: Форд Фиеста 1.4i 16V (90 Hp) 1997
Добре оставете дова дали действа ... ИМА ЛИ НЯКАКВА ВЕРОЯТНОСТ ДА СЕ ПРЕЦАКА ДВИГАТЕЛЯ???
- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
не
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!