Електронното преброяване
- Stefak
- потребител
- Регистриран: 22 фев 2006, 09:44
- Модел на автомобила: Форд Мондео 1.6 2000 г.
- Status: Извън линия
Re: Електронното преброяване
Проблема не е в преброителите, а в това че първата страница от формуляра относно сградите я няма в електронния вариант на преброяването и съответно ако живееш в блок не би трябвало да питат, въпросите ги задават ако живеете в къща. Имам позната, която е преброител и тя ми ги каза тези неща, а отделно ги казаха и по всички телевизии. Искам да ви кажа, че тази работа въобще не е за завиждане, защото заради 200 - 300 лева се срещаш основно с негативно настроени хора, които си мислят че работата ти е да ги ограбиш /не че са безпочвени страховете/ и колко реплики и скандали отнасяш не е истина просто.
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Вероятноста е повече хипотетична, отколкото реална, но много силно лансирана от медиите. Не изключвам че определени хора може да се опитат да се възползват от ситуацията, но повече с цел измама а не кражба. Ще излезе че крадците са чакали да дойде преброяване за да се сдобият с информация.Stefak написа:..... се срещаш основно с негативно настроени хора, които си мислят че работата ти е да ги ограбиш /не че са безпочвени страховете/ ......
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
Допълнителните въпроси, както е написал Stefak касаят сградата и би следвало да се попълнят с домоуправителя/собственика/домакина на сградата. Там има въпроси за конструкцията, типа, собствеността и др. на сградата, които не би трябвало да се повтарят от всеки един от обитателите, тъй като информацията е една. Това е и причината да ги няма в електронния формуляр.
- Stefak
- потребител
- Регистриран: 22 фев 2006, 09:44
- Модел на автомобила: Форд Мондео 1.6 2000 г.
Лъчо, това е така, но тези разяснения ги дадоха по телевизията след един куп скандали между преброителите и хората, най вече в квартали като моя в който сградите са на 90% къщи.
- Pyrhel
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2010, 20:51
- Модел на автомобила: няколко други марки +
Mondeo Titanium X 2.2 TDCi - Местоположение: София
- Контакти:
Ето ги и резултатите: http://www.nsi.bg/EPDOCS/Census2011pr.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Тъжна картинка
Тъжна картинка

- HACKO
- Модератор
И няма и един ред за разпределението по етнос. Като гледам Циганите как се плодят, имам гадното чувство, че резултатите не са приятни.

- dydo
- потребител
- Регистриран: 03 юли 2007, 15:19
- Модел на автомобила: Най-различни!
Според мен е имало доста силно лоби, Варна да не задмине Пловдив. Разликата е 1 310 души само, т.е. 331 796 срещу 330 486. Представяте ли си какво ще стане...........Пловдив да не е вече втория по големина град 

- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
Какво?dydo написа: Представяте ли си какво ще стане...........Пловдив да не е вече втория по големина град
- Pyrhel
- потребител
- Контакти:
Пловдив вече не е вторият по големина град => по-малки нужди => по-малко пари => по-малко за грабене => по-малко хора ще грабят
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium

То пловдивчани така или иначе сме вечно ограбени,последните три кмета все са партийни и мутренски пионки.Последния води класацията.
Повярвай ми ,нищо повече няма да загубим ако ще да сме на последно място.
Хасково,който е 3 пъти по малък град цъфти и свети .
Стара Загора няма една централна улица с паваж и дупки,околовръстното е за пример.
Наско може да ви покаже снимки от центъра,парковете и улиците на Хасково.
Ако искате аз ще ви покажа 3 от централните булеварди,2 от които са с паваж тип дунавски вълни,третия е дупка до дупка.
Какво ме топли,че живея във втория по големина град като карам по улици правени за каруци от възрождението,центъра и главната улица половината са с нова настилка,а другата половина със счупени гранитни плочи,където дамите си чупят токчетата ,а японските туристи ги снимат как минават на куц крак.
- Pyrhel
- потребител
- Контакти:
Гражданите нищо не им дреме и разлика няма да усетят, затова казах, че лапащите кинти ще усетят.
Центъра на Х-во е супер - цветни павета, реката я покриха, няма бездомни кучета (или поне аз не съм засичал) и вече не смърди на обор като минеш покрай реката, над която вече има паркинги и пазари. Виж обаче околовръстното на Х-во - пътя за Метро - лунен пейзаж. В Ст. Загора хубаво, че няма дупки, хубави пътища, прави, въпреки, че е с по-малък бюджет, а виж София, дето е с огромен бюджет в сравнение с другите градове - цигански квартал като изключим новите комплекси, които са с къщички и 3-етажни блокчета.
За града и гражданите няма значение колко пари се наливат от държавата, има значение за прибиращите ги парите
Центъра на Х-во е супер - цветни павета, реката я покриха, няма бездомни кучета (или поне аз не съм засичал) и вече не смърди на обор като минеш покрай реката, над която вече има паркинги и пазари. Виж обаче околовръстното на Х-во - пътя за Метро - лунен пейзаж. В Ст. Загора хубаво, че няма дупки, хубави пътища, прави, въпреки, че е с по-малък бюджет, а виж София, дето е с огромен бюджет в сравнение с другите градове - цигански квартал като изключим новите комплекси, които са с къщички и 3-етажни блокчета.
За града и гражданите няма значение колко пари се наливат от държавата, има значение за прибиращите ги парите
- dydo
- потребител
- Регистриран: 03 юли 2007, 15:19
- Модел на автомобила: Най-различни!
Ами не познавам кой знае колко хора от Пловдив (но достатъчно) и още преди време като се кажеше нещо в разговор, че едва ли не Пловдив е станал третия по големина град в БГ, направо едва ли не на бой щяха да скочатmrdds написа:Какво?dydo написа: Представяте ли си какво ще стане...........Пловдив да не е вече втория по големина град

Разбира се броя на жителите няма нищо общо със стандарта на живот, инфраструктурата и т.н., което прави един град хубав за живеене.
- Polly
- потребител
- Регистриран: 24 фев 2005, 16:02
- Модел на автомобила: Бира Каменица в кен
- Контакти:
Четох, че тези резултати ще са готово към юли месец - http://olddnes.dir.bg/news/balgari-rezu ... 53661?nt=4" onclick="window.open(this.href);return false; /предпоследния абзац/. Явно не са никак хубави резултатите...HACKO написа:И няма и един ред за разпределението по етнос. Като гледам Циганите как се плодят, имам гадното чувство, че резултатите не са приятни.
FORD - Feel the difference.
- HACKO
- Модератор
Точно така, до Юли ще сме забравили за преброяването а и в главите ни вече ще се плискат морски вълни, много удобен срок.

- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
съмнявам се че в София са 1 200 000 реално ,но по регистрация сигурно е така
времето е като парите-никога не стига
-
- потребител
- Регистриран: 17 юли 2007, 15:59
- Модел на автомобила: Ford Galaxy,2.0i DOHC,Ghia,'98
Тогава сигурно си бил в 5-6 клас.dydo написа:Ами не познавам кой знае колко хора от Пловдив (но достатъчно) и още преди време като се кажеше нещо в разговор, че едва ли не Пловдив е станал третия по големина град в БГ, направо едва ли не на бой щяха да скочат ..............как така дори само сме си помислили, че Варна може да е преди Пловдив.

Иначе напълно съм съгласен с mrdds.
- Polly
- потребител
- Регистриран: 24 фев 2005, 16:02
- Модел на автомобила: Бира Каменица в кен
- Контакти:
Броя на жителите в София ми се струва, че е по-малък от реалния, но това е дреболия, на фона на "топящия" се български народ, обезлюдените населени места...
FORD - Feel the difference.
- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
не само ти се струва ,то си е такаPolly написа:Броя на жителите в София ми се струва, че е по-малък от реалния, но това е дреболия, на фона на "топящия" се български народ, обезлюдените населени места...
по статистика на град Перник всеки ден идват мин 50 000 перничани на работа в София и това не е всичко,до София има много градове от които идват работещи всеки ден тук ,не че имам нещо против-просто статистиката затова е невярна
разбира се те не живеят в София ,просто работят тук
времето е като парите-никога не стига
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Поне аз имам около и над 150 колеги постоянно регистрирани в родните си места, а трайно -/от 15-20 год./ живеещи в София, кой знае къде са се преброили тук ли, там ли, семействата им в провинцията, те тук !
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО